- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
fenden sorularımız olursa paylaşabiliriz dimi seninle :))
Tabiki paylaşabilirsiniz, elimden geleni yaparım.
Hayırlı olsun canım topiğin :)
Ben de okul öncesini istiyorum,üniversitede okuyorum.
Okuluma gidersem nasıl olacak bilmiyorum ama sınav hazırlıklarıma başlayacağım. Bakalım artık.
Anahtar kelime, istemek, okurken de istersen halledebilirsin bence, şimdi bölümün ne ?
Şimdiden başarılar dilerim..
Matematikten veya geometriden çözemediğin soruların fotografını çekip buraya koyarsan yardımcı olacak arkadaşlar vardır,bende dahil..
Kolay gelsin
Çok teşekkür ederim, özellikle geometri sıkıntılı dersim, o yüzden yardımlarınıza mutlaka ihtiyacım olacaktır.
Evet canım haklısın tmciler fenm çözünce baya fark etıyor. ben bu yıl fen çözmedim ama seneye düşünüyorum sence yapabilir miyim? hiç görmedik sende görmedin nasıl anladığın yerler oluyor mu ? bende biyolojiiyi yapabilrdim ama sevmiyorum. böcek hayvan falan fotoğrafları yılan falan korkuyorum valla hayvanlardan çok korkarım ben fare yılan böceklerden özellikle :) kimya ve fizik mi çalışsam ne bendee :))
Tebrik ederim valla :) güzel bölüm bitirmişsin atanamadın değil mi ? girdin mi kpssye? ama eczacılık harika meslek ya :) sayısal olsam kesin kazanmak isterdim. hayallerinden vazgeçme sakın. eczacılık çok güzel inşallah kazanırsın. asla geç değil bende 94lüyüm daha ikinci girişim olacak bu 20den gün aldım 6 gün önce :) ben daha ilk üniversiteme gidecem inşallah sen 22 ve ikinciyi okuyacaksın erken bile :)) inanmak ve çalışmak aynen dediğin gibi :) evet simetriler iyiymiş bende alacam. temelimi oturtmam lazım önce. ondan sonrada her dersten 2 kaynak çözsem yeter haklısın 3 çözsem bile anlayarak gitmedikten sonra bir işe yaramaz. deneme çözmeye ağırlık veriyim dimi? ne zaman başlayım hergün deneme çözmeye? soruyorum herşeyi kusura bakma. ben yıl girdim ama hiç çalışmadan girdim. ameliyat falan oldum bu yıl bişey çalışamadım. ama şimdi tam anlamıyla başlıyorum inşallah ve bitecek artık :))
Hiç girmedim kpssye, kararımı verdikten sonra o bölümü hiç yok gibi düşünüyorum açıkçası. Temel dediğin gibi çok önemli, konuda hiç bilgi eksiğin kalmadıktan sonra, değişik soru tipleri tabiki çok şey katacak, Deneme konusunda önce biraz çok eksik olduğun dersleri halledip haftada 1 deneme ile başlayabilirsin, daha sonra zamanla konu eksiklerin tamamlandıkça denemeyi de günde 1 e kadar çıkarabilirsin.
Geçmiş olsun, sağlık en önemli şey, umarım bu sene istediğin gibi olur, elimden geldiğince yardımcı olurum.
Aynen bende dershaneye gitmeyeceğim bu yıl. sen çözemediğin soruları kime çözdüreceksin canım ?
sorularını ne yapacaksın peki
Konuları iyice hallettikten sonra pek yapamadığım soru olmuyor, olanları da buradan, başka soru çözme sitelerinden hallederim diye düşünüyorum.