hm22'nin YGS - LYS günlüğü

fenden sorularımız olursa paylaşabiliriz dimi seninle :))

Tabiki paylaşabilirsiniz, elimden geleni yaparım.

Hayırlı olsun canım topiğin :)
Ben de okul öncesini istiyorum,üniversitede okuyorum.
Okuluma gidersem nasıl olacak bilmiyorum ama sınav hazırlıklarıma başlayacağım. Bakalım artık.

Anahtar kelime, istemek, okurken de istersen halledebilirsin bence, şimdi bölümün ne ?

Şimdiden başarılar dilerim..

Matematikten veya geometriden çözemediğin soruların fotografını çekip buraya koyarsan yardımcı olacak arkadaşlar vardır,bende dahil..

Kolay gelsin :KK34:

Çok teşekkür ederim, özellikle geometri sıkıntılı dersim, o yüzden yardımlarınıza mutlaka ihtiyacım olacaktır.

Evet canım haklısın tmciler fenm çözünce baya fark etıyor. ben bu yıl fen çözmedim ama seneye düşünüyorum sence yapabilir miyim? hiç görmedik sende görmedin nasıl anladığın yerler oluyor mu ? bende biyolojiiyi yapabilrdim ama sevmiyorum. böcek hayvan falan fotoğrafları yılan falan korkuyorum valla hayvanlardan çok korkarım ben fare yılan böceklerden özellikle :) kimya ve fizik mi çalışsam ne bendee :))

Tebrik ederim valla :) güzel bölüm bitirmişsin atanamadın değil mi ? girdin mi kpssye? ama eczacılık harika meslek ya :) sayısal olsam kesin kazanmak isterdim. hayallerinden vazgeçme sakın. eczacılık çok güzel inşallah kazanırsın. asla geç değil bende 94lüyüm daha ikinci girişim olacak bu 20den gün aldım 6 gün önce :) ben daha ilk üniversiteme gidecem inşallah sen 22 ve ikinciyi okuyacaksın erken bile :)) inanmak ve çalışmak aynen dediğin gibi :) evet simetriler iyiymiş bende alacam. temelimi oturtmam lazım önce. ondan sonrada her dersten 2 kaynak çözsem yeter haklısın 3 çözsem bile anlayarak gitmedikten sonra bir işe yaramaz. deneme çözmeye ağırlık veriyim dimi? ne zaman başlayım hergün deneme çözmeye? soruyorum herşeyi kusura bakma. ben yıl girdim ama hiç çalışmadan girdim. ameliyat falan oldum bu yıl bişey çalışamadım. ama şimdi tam anlamıyla başlıyorum inşallah ve bitecek artık :))

Hiç girmedim kpssye, kararımı verdikten sonra o bölümü hiç yok gibi düşünüyorum açıkçası. Temel dediğin gibi çok önemli, konuda hiç bilgi eksiğin kalmadıktan sonra, değişik soru tipleri tabiki çok şey katacak, Deneme konusunda önce biraz çok eksik olduğun dersleri halledip haftada 1 deneme ile başlayabilirsin, daha sonra zamanla konu eksiklerin tamamlandıkça denemeyi de günde 1 e kadar çıkarabilirsin.
Geçmiş olsun, sağlık en önemli şey, umarım bu sene istediğin gibi olur, elimden geldiğince yardımcı olurum.

Aynen bende dershaneye gitmeyeceğim bu yıl. sen çözemediğin soruları kime çözdüreceksin canım ?

sorularını ne yapacaksın peki

Konuları iyice hallettikten sonra pek yapamadığım soru olmuyor, olanları da buradan, başka soru çözme sitelerinden hallederim diye düşünüyorum.

Anahtar kelime, istemek, okurken de istersen halledebilirsin bence, şimdi bölümün ne ?

Çok teşekkür ederim, özellikle geometri sıkıntılı dersim, o yüzden yardımlarınıza mutlaka ihtiyacım olacaktır.

Hiç girmedim kpssye, kararımı verdikten sonra o bölümü hiç yok gibi düşünüyorum açıkçası. Temel dediğin gibi çok önemli, konuda hiç bilgi eksiğin kalmadıktan sonra, değişik soru tipleri tabiki çok şey katacak, Deneme konusunda önce biraz çok eksik olduğun dersleri halledip haftada 1 deneme ile başlayabilirsin, daha sonra zamanla konu eksiklerin tamamlandıkça denemeyi de günde 1 e kadar çıkarabilirsin.
Geçmiş olsun, sağlık en önemli şey, umarım bu sene istediğin gibi olur, elimden geldiğince yardımcı olurum.

Konuları iyice hallettikten sonra pek yapamadığım soru olmuyor, olanları da buradan, başka soru çözme sitelerinden hallederim diye düşünüyorum.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..:KK34:

Teşekkür ederim evet sağlık en önemli şey. çalışabilmiş olsaydım bu yıl baya eksiklerim tamamlanacaktı ama olsun 2 katı çalışarak eksiklerimi tamamlayacağım inşallah. haklısın deneme çözerekte sanki soru bankasından soru çözüyormuş gibi olur. evet denemeye ağırlık verecem özellikle son aylar. deneme olarak en iyi yayınlar hangisi sence ? ama birazda zor olacak soruları. bakıyorum güvender falan kolay oluyor bazen. önereceğin yayınlar var mı ?teşekkür ederim :) sorum olursa sana sorarım :)

ben tmyim sence artı puan için ygsde fen çözeyim mi ? yapabilir miyim sence ? 4 yıldır hiç görmedim.

öğretmenlik zor ya inşallah eczacılığı kazanırsın. atanma olarak zor yani boş yere okuyorlar yeni girenler. artık alım olmayacakmış zaten bazı bölümlere.

Ben istatistik okuyor görünüyorum ama okula gittiğim yok.
Bu sene açıktan adaleti tercih ettim , ve yerleştim..

Yoksa 4 yıllık okulu ben 7 senede zor bitirirdim.Zor çünki..

anladım matematik geometride iyisin o zaman ? paylaşırız sorularımızı

Teşekkür ederim evet sağlık en önemli şey. çalışabilmiş olsaydım bu yıl baya eksiklerim tamamlanacaktı ama olsun 2 katı çalışarak eksiklerimi tamamlayacağım inşallah. haklısın deneme çözerekte sanki soru bankasından soru çözüyormuş gibi olur. evet denemeye ağırlık verecem özellikle son aylar. deneme olarak en iyi yayınlar hangisi sence ? ama birazda zor olacak soruları. bakıyorum güvender falan kolay oluyor bazen. önereceğin yayınlar var mı ?teşekkür ederim :) sorum olursa sana sorarım :)

ben tmyim sence artı puan için ygsde fen çözeyim mi ? yapabilir miyim sence ? 4 yıldır hiç görmedim.

öğretmenlik zor ya inşallah eczacılığı kazanırsın. atanma olarak zor yani boş yere okuyorlar yeni girenler. artık alım olmayacakmış zaten bazı bölümlere.

Ben deneme konusunda hiç o yayın iyi bu yayın kötü diye düşünmüyorum, hepsinin soru tipleri farklı, bulabildiğin tüm yayınları çöz bence, güvenderinkiler gerçekten kolay ama sınavda sadece zor sorular çıkmıyor sonuçta, Fen için internetten biraz bak bence, eğer çok aşırı çalışmadan yapabileceğine inanırsan bence çok büyük artı, ygs kimya çok kolaydır mesela az bir çalışmayla baya net çıkarılır, biyolojiye çalış eğer sözelin iyi ise, hoş aslında biyoloji sadece ezber değili yorum da çok önemli, fizik eşit ağırlıklar için biraz zor gelebilir.

Öğretmenlik kontenjanları çok fazla arttı, puanlar aşırı düştü, benim girdiğim zaman böyle değildi ben 30k ile girmiştim ama direk başlayabilecek olsam bile kesinlikle eczacılık için uğraşmaktan vazgeçmem.

Ben istatistik okuyor görünüyorum ama okula gittiğim yok.
Bu sene açıktan adaleti tercih ettim , ve yerleştim..

Yoksa 4 yıllık okulu ben 7 senede zor bitirirdim.Zor çünki..

Adaletten dgs ile hukuka geçiş düşünüyor musun ?

Ben deneme konusunda hiç o yayın iyi bu yayın kötü diye düşünmüyorum, hepsinin soru tipleri farklı, bulabildiğin tüm yayınları çöz bence, güvenderinkiler gerçekten kolay ama sınavda sadece zor sorular çıkmıyor sonuçta, Fen için internetten biraz bak bence, eğer çok aşırı çalışmadan yapabileceğine inanırsan bence çok büyük artı, ygs kimya çok kolaydır mesela az bir çalışmayla baya net çıkarılır, biyolojiye çalış eğer sözelin iyi ise, hoş aslında biyoloji sadece ezber değili yorum da çok önemli, fizik eşit ağırlıklar için biraz zor gelebilir.

Öğretmenlik kontenjanları çok fazla arttı, puanlar aşırı düştü, benim girdiğim zaman böyle değildi ben 30k ile girmiştim ama direk başlayabilecek olsam bile kesinlikle eczacılık için uğraşmaktan vazgeçmem.

Şuan için hayır , 2 sene hiç uzatmadan direk işe girmek istiyorum adliyeye..
Bir avukatın yönlendirmesi sonucu bu bölümü yazdım zaten :)

Şuan için hayır , 2 sene hiç uzatmadan direk işe girmek istiyorum adliyeye..
Bir avukatın yönlendirmesi sonucu bu bölümü yazdım zaten :)

İnşallah istediğin gibi olur, insanın istediği yerde olması çok güzel.

Bugünkü çalışmamı da tamamladım, hafta sonu olunca hafta içi kadar çalışmıyorum, eşimle zaman geçiriyoruz ama yine de güzel bir gündü.
Simetriden Genel Dörtgenlere çalıştım 21 tane de soru çözdüm. ( Hepsi doğru.)
Yine simetriden 2 dereceden denklemleri çalıştım ( konu anlatımı çok uzundu, bildiğim konu olunca sıkıldım biraz ama kaçırdığım nokta olmasın diye çalıştım yine de.) tane de soru çözdüm ( 2 tanesi yanlış çıktı, işlem hatasıymış onlarda )
Bu arada dün 2 tane çözemediğim geometri sorum vardı, onları da çözdüm bugün.
Yarın tekrar günüm olacak, konu tekrarı yapacağım biraz.

Merhabalar, bu sayfa da benim Ygs-Lys günlüğüm olacak. Her gün hangi kaynaktan ne çalıştığımı,ne kadar soru çözdüğümü, bu çalışma dönemindeki duygularımı yazacağım, bir bakıma kendi kendimi motive etmek olacak amaç, tabi okumak, katılmak isteyen olursa da gelebilir. Amacım ilk 15 bin ve Eczacılık Fakültesi, yıllarca hayalini kurduğum bölümü kazanmak için elimden geleni yapacağım.

merhaba ben de üniversite okuyorum 2. sınıfa geçtim. İİBF okuyorum hukuk için tekrar gireceğim :KK3:

coğrafya testlerimi kontrol ettim, yapamadıklarım var, anlamadıklarım onları kime sorsam bilemedim var mı coğrafyam iyi diyen kızlar ?

coğrafya testlerimi kontrol ettim, yapamadıklarım var, anlamadıklarım onları kime sorsam bilemedim var mı coğrafyam iyi diyen kızlar ?

sayısalci olduğumdan pek Iyi değil cografyam ne yazık ki

bende varım kızlar bende okuyorum sosyoloji 2.sınıfa geçtim hukuk psikolji pdr dışında bir bölüm yazmam diyorum inşallah okulla götürebilirim ygs lys yi :KK50:

Haklısın deneme denemedir :) kolay zor bütün soru tiplerini görürüz :) saçma bir soruydu kusura bakma :) dediğini yapacağım bakalım altından kalkacağımı düşünürsem fende çalışırım. :) haklısın öğretmenlik puansızda olsa yinede eczacılık ona göre kat kat daha güzel :) inşallah emeklerin-emeklerimiz karşılıksız kalmaz kazanırız hepimiz :)) :KK16:

bende varım kızlar bende okuyorum sosyoloji 2.sınıfa geçtim hukuk psikolji pdr dışında bir bölüm yazmam diyorum inşallah okulla götürebilirim ygs lys yi :KK50:

Hoşgeldin canım :) tabiki götürebilirsin. Ama sende haklısın sosyoloji hiç kolay değil. hayırlısı olsun inşallah kazanırsın :)

ben sayısalım lise sona geçtim martın sonunda sınavım var zaman ne kadar çabuk geçiyor daha yeni lise sınavına giriyodum ben yaa.. stres başladı çalışıyorum ama yeterli değil kendime gaz vermeliyim hırslanmalıyım gerçekten çalışsam yapabilirim hayalimde hep TIP var 2.senelerinde kazanan arkadaşlarım oldu bu yıl çok imrendim gerekirse 1 yıl daha çalışırım sözellerim çok iyidir eşit ağırlıkçıymışım aslında da.. Fiziği yapamam anlamam biyoloji kimyam iyi tıp kazanırım umarım herkes istediğini kazanır :KK12: :KK16: ygs kolay lys ye ağırlık verdik şimdiden dersanece bakalım artık nolcak nasipse :KK50:

Hoşgeldin canım :) tabiki götürebilirsin. Ama sende haklısın sosyoloji hiç kolay değil. hayırlısı olsun inşallah kazanırsın :)

Hoşbuldummm.bu yıl puan kırılması olmayacak o yüzden çok kararlıyım aslında şimdiden matematik geometri çalışayım biraz ilerleyeyim diyorum ama kısmet bakalım :))

Son düzenleme:
X