hm22'nin YGS - LYS günlüğü

ah ah sen birde diger okulları bir görsen sırf o yüzden gitmedigim yerler var yol sadece gidiş 3 4 saat birde dönüsü düsün yani ayakta tabi.toplamda 6 saat yol.okul evine yakın olmalı.valla hergün aynı tempo nefret ettim ist dan.alışmıyorda insan.

Alışılması gerçekten çok zor.
Günde 2 saatin sıkış tepiş yolda geçti, eve gelince zaten yorgunluktan insanın hali kalmaz ki.
Hele 6 saat resmen şehirler arası yol.
Harvard olsa çekilmez ..

Alışılması gerçekten çok zor.
Günde 2 saatin sıkış tepiş yolda geçti, eve gelince zaten yorgunluktan insanın hali kalmaz ki.
Hele 6 saat resmen şehirler arası yol.
Harvard olsa çekilmez ..

işte aynen o yüzden bir sürü okulu sildim geçtim yani.resmen işkence ya ne ara ders çalışıcamda uyucam da yemek banyo vs çok zor.birde ayakta olunca resmen fenalık geliyor insana.oturursan mucize.oturdun diyelim bu seferde tüm orta yaş ve yaşlılar gözünün içine bakıyor kalk diye.

işte aynen o yüzden bir sürü okulu sildim geçtim yani.resmen işkence ya ne ara ders çalışıcamda uyucam da yemek banyo vs çok zor.birde ayakta olunca resmen fenalık geliyor insana.oturursan mucize.oturdun diyelim bu seferde tüm orta yaş ve yaşlılar gözünün içine bakıyor kalk diye.

Sen anlatırken ben yoruldum resmen.
Yer versen bir türlü vermesen bir türlü öyle durumlarda da ..
Aslında oturma şansın olsa yolu uyku ile geçirmek de zaman kazandırır ama, ilk durak falan yakınsa o tarafta yürünebilir ama ..

Sen anlatırken ben yoruldum resmen.
Yer versen bir türlü vermesen bir türlü öyle durumlarda da ..
Aslında oturma şansın olsa yolu uyku ile geçirmek de zaman kazandırır ama, ilk durak falan yakınsa o tarafta yürünebilir ama ..

öyle bir durumda yok:KK9: insanın hali kalmıyor gerçekten.

öyle bir durumda yok:KK9: insanın hali kalmıyor gerçekten.

Boşver sıkma canını, okul bir başlasın da.
Olmadı zaman zaman gitmezsin derslere imza attırırsın, otobüsün boş olduğu saatleri tutturmak için kütüphane kalırsın, çareler bulunur.
Bugün hiç çalıştın mı ?
Bir de deneme çözerek başlayabilirsin, ben çalışmaya başlamadan önce çözmedim ama keşke çözseymişim gelişmeyi görürmüşüm diyorum.

Boşver sıkma canını, okul bir başlasın da.
Olmadı zaman zaman gitmezsin derslere imza attırırsın, otobüsün boş olduğu saatleri tutturmak için kütüphane kalırsın, çareler bulunur.
Bugün hiç çalıştın mı ?
Bir de deneme çözerek başlayabilirsin, ben çalışmaya başlamadan önce çözmedim ama keşke çözseymişim gelişmeyi görürmüşüm diyorum.

mat çalıştım biraz o kadar birazdan başlıcam tekrar çalışmaya birde artık sabah daha erken kalkıcam 9 da anca uyanıyorum.ben deneme çözmücem 1 2 ay konuları bitirene kadar.moralim bozulmasın simdiden.

Dün Simetriden karmaşık sayılara çalıştım, biraz uzun sürdü ama bitti 130 da soru çözdüm.
Simetriden Solunuma çalıştım. 60 Soru çözdüm, arkasından tamamen otursun diye anti b'den konu anlatım ve soru çözüm videosunu izledim.
Simetriden Dairesel harekete çalıştım, 60 soru çözdüm.
Mustafa Tekinay'ı çok övüyorlardı, benim de uzun süredir aklımdaydı, dün soru çözüm videosunu izledim, kendi adıma beğenmedim, en basit soru türlerini anlatmış o kadar orjinal soru varken, anlatışı da orta seviyenin 1 tık üstüne çıkmaz benim gözümde.
Yazınca az çalışmışım gibi hissettim bugün ama heralde konular üstünde uzun zaman harcamışım ki 5 saati geçti çalışmam.
Canım anti b'yi ilk defa duydum.Yazdım ama çıkmadı bir şey.Sitenin tam adı ne merak ettim?

mat çalıştım biraz o kadar birazdan başlıcam tekrar çalışmaya birde artık sabah daha erken kalkıcam 9 da anca uyanıyorum.ben deneme çözmücem 1 2 ay konuları bitirene kadar.moralim bozulmasın simdiden.

Sabah erken kalkmak çok güzel oluyor, benim bu sıralarda düzenim bozuldu, 7de kalkamıyorum ve hiç memnun değilim bu durumdan.
Moralini bozarsan çözme tabi, ben keşke ilk halimi görseydim de yükselen puanla moral olsaydı diyorum, malum ilk dönemlerde puan daha kolay yükseliyor.

Bence de iyi olur.
Matematik de karekök oldum mu tamamdır işte.
Bu arada palmenin fiziğini inceledim de çok hoşuma gitti, yanında ufak ufak notlar ama kitap konusunda kendimi tutmam gerekiyor, önce elimdekiler azalsın ondan sonra, geometri kaynaklarında içini bir kontrol et, analitik olmayan kitaplar var.
Ben sözellerden çok sıkıldım, o yüzden tarihi çalışmayı düşünmüyorum, denemelerde öğrendiklerim yetsin, felsefe zaten yorum, coğrafyayı da son ay çalışmayı planlıyorum.
Bir de bence sözel dersler için soru bankasına gerek yok onun yerine bol deneme çözersin orada zaten güzel sorular olur.
Bu arada Behzat Rasülidn bahsetmiş miydim hatırlamıyorum ama sitesini mutlaka incele bence, videolar sınırlı olsa da sanırım bu sıralarda yenilerini ekleyecek. Çok iyi anlatımları var.

Canım sendeki palme fizik lys-ygs mi?

Canım anti b'yi ilk defa duydum.Yazdım ama çıkmadı bir şey.Sitenin tam adı ne merak ettim?

Google'a anti b diye yazınca direk çıkıyor sitesi, yalnız ücretli videolar.
Ben geçen hafta linkini bulup indirdim.
İçinde konu anlatımı,soru çözümü, mp3 var.
4.5 GBlık.
Gayet de güzel.
Yalnız indirdiğimin ertesi günü dosyalar kaldırıldı.
Aynı link içinde daha indireceğim dosyalar da vardı ama hiç bir yere kaydetmek aklıma gelmemişti.
Şimdi tekrar eklenir diye takipteyim.

Sabah erken kalkmak çok güzel oluyor, benim bu sıralarda düzenim bozuldu, 7de kalkamıyorum ve hiç memnun değilim bu durumdan.
Moralini bozarsan çözme tabi, ben keşke ilk halimi görseydim de yükselen puanla moral olsaydı diyorum, malum ilk dönemlerde puan daha kolay yükseliyor.

Ya ben de o konudan dertliyim 1 haftadan fazladır 7 de kalkıyorum ama geri yatıyorum napıcam ben:KK43: Erken kalkmam lazım hele benim gibi yavaş birinin hiç yatmaması lazım aslında.. Ya akşamları kaçta yatıyorsun sen.Ben uyuyamıyorum da erken.Belki erken uyusam kalkabilirim.

Canım sen hangi okula gidecektin.Hayırlı olsun bu arada kararın.Kararsızlıktan kurtulmuşsun, gerçi birini değil ikisini birden seçmişsin.İnşallah iyi olur senin için.

Ya ben de o konudan dertliyim 1 haftadan fazladır 7 de kalkıyorum ama geri yatıyorum napıcam ben:KK43: Erken kalkmam lazım hele benim gibi yavaş birinin hiç yatmaması lazım aslında.. Ya akşamları kaçta yatıyorsun sen.Ben uyuyamıyorum da erken.Belki erken uyusam kalkabilirim.

Aynı durumdayım.
Sabah eşim 7de gidiyor kalkabilirim de o saatte ama uykumu almadan kalkınca da mide bulantısı ve baş ağrısı oluyor.
Gece 3-4 gibi yatıyorum.
Tibet yogasına başlayacağım, az saat uyku ile daha dinç olunuyormuş, hafıza olumlu etkileniyormuş vs.
Eğer faydasını görürsem mutlaka paylaşırım.

Aynı durumdayım.
Sabah eşim 7de gidiyor kalkabilirim de o saatte ama uykumu almadan kalkınca da mide bulantısı ve baş ağrısı oluyor.
Gece 3-4 gibi yatıyorum.
Tibet yogasına başlayacağım, az saat uyku ile daha dinç olunuyormuş, hafıza olumlu etkileniyormuş vs.

aa bu çok iyiymis.kursa falan mı gidiceksin evde mi yapcaksn

Aynı durumdayım.
Gece 3-4 gibi yatıyorum.

Takipteyim o zaman güzel haberlerini bekliyorum.Ama sen çok geç yatıyormuşsun. Ben 1-2 gibi yatıyorum ama kalkamıyorum yine de:/

aa bu çok iyiymis.kursa falan mı gidiceksin evde mi yapcaksn

Evde yapılıyor ufacık hareketler zaten ama çok faydalı olduğu söyleniyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Buradan bakabilirsin.

Takipteyim o zaman güzel haberlerini bekliyorum.Ama sen çok geç yatıyormuşsun. Ben 1-2 gibi yatıyorum ama kalkamıyorum yine de:/

Aslında geç de yatmıyormuşsun 7'de kalktığım zamanlar 1 gibi yatıyordum ben.
Beslenme düzenin nasıl, odan havalandırılmış mı ?
Dış faktörlerini bir incelesen ?

Aslında geç de yatmıyormuşsun 7'de kalktığım zamanlar 1 gibi yatıyordum ben.
Beslenme düzenin nasıl, odan havalandırılmış mı ?
Dış faktörlerini bir incelesen ?

Beslenme düzenim falan normal aslında. Ben de şu tibeti mi denesem ne yapsam.

Beslenme düzenim falan normal aslında. Ben de şu tibeti mi denesem ne yapsam.

Ben bugün itibari ile başladım, gel beraber devam edelim.
Zaten az sayıda başlayıp zamanla artıyor. En uzun haline geldiğinde bile 10 dakikanı alıyor.
Etkileri say say bitmez.
Zararı yok, daha ne olsun ?

X