- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
bide bölüm karar veremeyenler vaar :) şehir ve bölge planlama bölümünü yazacaktm bu sene emin değildm
Neden istediğini biliyorsan tabii yaz ve oku ama ondan önce istersen sana bir yılımı anlatayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide bölüm karar veremeyenler vaar :) şehir ve bölge planlama bölümünü yazacaktm bu sene emin değildm
Neden istediğini biliyorsan tabii yaz ve oku ama ondan önce istersen sana bir yılımı anlatayım :)
:)) bu bölüme pek sıcak yaklasmayan bi tek sen değilsn canım vazgectm zaten tekrar hazrlanıyorumm ama kaydadeğer bi bölüm fikrm yok
Vazgeçtiysem şunu söyleyeyim hocalarından derslerinden ödevlerinden her şeyinden nefret ettim iyi yapmışsın vazgeçmekle
Fizik kimya biyoloji hangilerine daha yatkınsın ama hepsinden önemlisi hangi meslek grubunun çalışma şekli sana göre hani biraz tembelsen benim gibi :)
Ama bölümü çok iyi düşün hiç pişman olmazsın inşallah ilerde çok önemli seçimler bunlar hayatımız için :18::18:
Bugün Fen Bilimleri'nin fizik-kimya-biyoloji-matematik kitaplarını bir de Bilfen'in Lys Matematiğini aldım.
Fen bilimlerini zaten fen dersleri için mutlaka öneriyorlardı, Bilfen'in de oldukça zor olduğunu okudum.
İleriki zamanlarda yorum yaparım, şu an kitaplarımla sadece mutluyum
konu çalışmaları bitti sanırım sadece soru çözüyorsun bu arada hayırlı olsn kitapların
Hayır daha bitmedi konu çalışmalarım hatta yarılamadım bile , konu + soru olarak gidiyorum.
kolay gelsin canım netlerin çok iyi durumda bence yayınlar hakkında bize yorum yaparsan zamanla sevinrm bi de denemelerini hangi yayından ?çözün
Netlerim konusunda şüpheliyim, ben çok stresli bir insan olduğumdan hedeflediğimden fazlasını yapmam gerekli ki heyecandan kaçırdığım soruları telafi etsin.
Soruları biraz çözeyim mutlaka yorum yaparım, denemeleri de zaman ve güvender çözdüm ama aslında mümkün oldukça karma gitmekten yanayım. Zaman ve güvenderin denemeleri de gayet güzel. Ben özellikle bu sene güvender tarzı sorular çıkacağını düşünüyorum, araya mutlaka gereksiz bilgi sorularını sıkıştırıyor fizik kimyada.
kesnlikle fem denemeleri cözmeye calıs zamanla bu sene benzer sorular geldii tekrar gelmesini bekliyorum sınava yönelik sorular var faydasını görecegini düşünüyorum
Femi çözmeden tabiki girmem sınava ama biraz son zamana bırakmayı düşünüyorum, tüm konuları bitirdikten sonra ..
Femi çözmeden tabiki girmem sınava ama biraz son zamana bırakmayı düşünüyorum, tüm konuları bitirdikten sonra ..
Kızlar merhaba ben de bu yıl girmeyi düşünüyorum sınava.
Liseden eşit ağırlık çıkışlıyım hukuku kazanmıştım ilk yıldan şimdi son senem.
Ama ben tıp okumayı kafama koydum
Çalışmaya başladığım zaman ben de yazarım netleri
Dün neler yapmışım bakalım ..
Genleşmeye Sİmetriden çalışıp 40 da soru çözdüm. Oldum olası bu basit, minik konuyu sevmişimdir zaten.
Arkasından Fem Dergiden Bileşikler ve Kimyasal Değişimler konusunu bitirdim, basit bir konu ama her ünitede çıkabilecek bilgiler var o yüzden önemli bence. 17 soru çözdüm.
Sonrasında biraz sözellere bakayım dedim.
Sözellere hep Fem dergiden çalışıyorum, memnunum da, Türk dünyasına çalışıp 14 soru çözdüm, Coğrafyadan Sıcaklık konusuna çalışıp 32 soru çözdüm, konunun özeti kuzey ve yarım kürede karaların dağılımı farklı. 20 soru falan bundandır sanırım
Arkasından da Celal Aydından basamak kavramından 36 soru çözüp günü bitirdim. Yayın hakkındaki yorumum ise, en azından matematik 1 için güzel, farklı soruları var, çoğu kitapta olduğu gibi, bak kalem oynatmadan işaretle geç olayı yok, fakat cevap anahtarında yanlışlıklar var, bu da kötü yönü, gece bir soruda inatla farklı cevap çıkarıp tekrar tekrar denememiz sonucunda en sonunda başka bir siteden yararlanıp başka düşünceler de alıp cevap anahtarının hatalı olduğuna karar verdik. Bu sırada eşimle baya sinirlendik tabi uğraşlarımıza.
Bir de yakın zamanda türeve başlamayı düşünüyorum ama trigonometriyi bitirince mi bitirmeden mi karar veremedim ..