Hla zayflamak isteyen var m?

asiyecim evet sigorta diyetisyeni karsılamıyor....ama şirinevlerde böyle bir yer var....önce gidip dahiliye bölümüne cıkıyon....diyosun kilo sorumum var...böyle söyle...o önce tahlillerini yaptırıyor...daha sonraki hafta gel tahlillerini al diyetisyene cık diyor...sonra diyetisyenle görüşüyon...işte liste falan v.s veriyor ayda 1 cagırıyor....fakat randevu yok...sabah 6 da gidiyon öyle randevu alıp bekliyorsun....hersey ücretsiz....

sağol canım bakalım eşim iş yerinde sosyal işleri arayıp soracak doktoru önerdi falan karşılamanız gerekli diye .olmazsa ne yapalım vercez artık cepten.

evet aslı herkes boşverdi galiba ben devam ediyorum bugün fazla kaçırdım biraz ama gevşemiyorum
öğlen pilav yedim akşamda dolma bikaç tane bide fanta içtim ( e daha ne olsun
pazar gününü iple çekiyorum pazardan lahana alıcam haşlayıp suyunu içmeyi planlıyorum içebilirsem tabi :S

kızlar bende ekmeği azalttım ve abur cubur yemiyorum çayıma sadece tek şeker atıyorum onuda yakında atmıycam inşallah.ara öğün normalde yemem şimdi meyve yiyorum.

boşvermedim canlar,topik altlara gitmiş anca buldum.tam gaz devam ediyorum.gece açlıktan uyku tutmuyor.pilates yaparken göbeğim çatlıyor ama başarmalıyız.çok kızıyorum kendime hamileyken niye yediysem nutellaları oklava
bu hafta tartılmadım,tartılmıycam haftaya pazartesi tartılcam.işin garip yanı ben kilo verirken evdekiler şişiyo.kızım gıdık yaptı,eşim göbek saldı...

kızlar sabahları aç karnına ve büyük tuvalete çıktıktan sonra tartılmak lazım. ben sabahın 6sında kalkıp işe gittiğim i.çin bi türlü boş karınla tartılamadım

evet kızlar ya boş bırakmayın bu topiği ben yine bu akşam makarna yedim ( sinir oluyorum kendime
ekmek zaten hiç yemiyorum ben günde 3 litre su ikibardak yeişl çay ara öğünüm yok 3 öğün sadece akşam 7de yedim mesela bidaha yemem ama egzersiz yapamıyorum zamam bulamıyorumki ama tek başına olmuyor yanlız bırakmayın beni motivasyonum düşüyor yaa

yok sevgicim bırakmayız hepimiz bu yola başkoyduk bugün boğazlı bir bady giydim haliyle boğazımı sıkınca kocaman bir gıdık çıktı sonra hemen çıkardım bady i nereye kadar saklayacağım ki böyle . gittikçe daha hırs doluyorum

ben şimdi lahanayı deniyeceğim haşlayıp suyunu içicem tadı kötüymüş ama kilo verdiriyor diyorlar
soğanı haşlayıp içende var diye bölümünde neler var kızlar

ben 3 gündür bayağı iyi gidiyorum kızlar.Sabahları 2 dilim tam tahıllı ekmek ve peynir, öğlenleri işte olduğum için değişiyor ama hafif bişeyler yiyorum, akşamları da sebze yemeği ve yoğurt.pazartesi ve salı karnabahar yedim, bugün de ıspanak.Akşam yemeğinden sonra da meyve.Hafta başında 63.3'tüm, bu sabah 62.9 geldimkaydirigubbakcemile2bayrama kadar tatlı ve hamurişi yasak, inşallah bayrama 61.5 olurum

evet bayrama kadar kilo vermek lazım.bayramda abartmayalım valla kan grubum A olduğu için ete dadanmamam lazım,anında kilo aldırıyor.kan grubu demişken, sıfır grubu tahıldan,hamurişinden,B grubu bakliyatlardan,AB grubu et ve bakliyatlardan uzak durarak kilo verebiliyor.tüketilir gene ama miktarı minimum olmalıymış.

çok enteresan ya ilk defa duyuyorum

bende ilk defa duyuyorum vallahiCADIARZU
ama bence en guzel zayiflama herseyden yiyerek ama kucuk bir tabaga fazla doldurmadan, gunde 5 ögune kadar yiyerek ve aralarda meyva atistirarak ve cok aclik hissedildiginde ise kahve icerek baya iyi kilo veriliyo, ben sadece 3,5 ayda 12 kilo verdim
bu sekilde.
Tatliyi kesinlikle yasaklamamak lazim cunki yasak kelimesi birden herseyi bozmaniza yolacabilir o yuzdende haftada bir veya iki defa olmak uzere cok gec saatlerde degilde daha erken saatlerde kucuk birer porsiyon tatli hic bir sekilde kilo vermenizi engellemiyo, ben kendim yasadim.gunde en az 5 ögun yemek ve ögunleri atlamamak hem zayiflatiyo hemde metabolizmayi acayip hizlandiriyo.

anam topic almış başını gitmiş.Ben hala aynı yerdeyim püff hiç bir hareket yok. ıştah desen çok. 65 ile doğuma girdim 57 ile çıktım. Yani hemen hemen hiç veremedim. Ah çocuk yaşına gelmeden 50 kilo olsam ne güzel olurdu aaahh ahhh.. 52 ile hamile kalmıştım ahhh aahhhhhhhhhhhh

hala 94üm tabi gr veremem bugün ezme yaptık acılı acılı ver ettim ekmeğin gözüne ama moralim bozuluyor bu işe ya artık kendime dur demem lazım

selam hanımlar nasılsınız bende durumlar iyi şimdilik ama doğru düzgün beslenemiyorum
dün işe geç kaldım 2 mandalinayla öğleni yaptım öğlen biraz çorba bir parça tavuk ve salata
akşam feci yorgundum sadece galete ve yoğurt yedim yattım baş ağrısından duramıyordum
gece kalktığımdada bir bardak süt içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…