merhaba kızlar, ben de size katılmak istiyorum.Üniversitedeyken 48 kilo idim, evlendiğimde 55, 61 ile de hamile kaldım.Doğuma 80 kilo ile girdim, şu an oğlum 8.5 aylık ve ben 63.4 kiloyum.Hedefim 58 kiloya düşmek.Evde koşu bandım da var, doğum sonrası kilomun çoğunu koşu bandında yürüyerek verdim.ılk 6 ay doğum izni+ücretsiz izin nedeniyle evdeydim ve yürüyüş yapabiliyordum.ışe başlayınca yürüyüş yapamadım ve çalışırlen daha çok acıkıyorum.Evdeyken çok dikkat ediyordum yediklerime, emzirdiğim için diyet yapmadan sağlıklı beslenerek verdim kilomu.Artık oğlum da sadece akşamları ve gece emiyor.O yüzden daha rahat diyet yapabilirim.Ama kış gelince ben tatlıya çok düşüyorum, buna bi dur demem lazım.ınşallah oğlumun doğum gününde 58 kilo olurum.Benim hedefim haftada yarım kilo, yılbaşına da 60 ve altı olarak girebilirim inşallah.Hepinize şimdiden başarılar diliyorumvereliniortakBir de yürüyüş bandına tekrar başlamak istiyorum, haftaiçi 2 gün 45'er dakika ve haftasonu 2 gün 1'er saat olmak üzere haftada 4 gün yürüyeceğim, inşallah üşenmezsem.
dilekdoruk dilek 63 58