Hla zayflamak isteyen var m?

sağol Sevgicim pazartesimi başlıyoruz şimdi aslında ablam hap kullandı lw 60 90 diye bir hap 1 haftada 5 kg. verdi emzirmeyenler için ideal ama araştırmak lazım tabii ben birde şu extra jelimi denesem diyorum krem ya haptan daha güvenli geliyor bana

ben ce boşver canım hapı kremi filan boğzımızı tutsak veririz biz bu kiloları
tartımı aldım buarada yarın gelicek ama tartılıp yazıcam buaraya yanlız pazartesi başlayıp salı bırakmak yok ona görelmaz:

ben o hap map işlerine girişenleri hiç anlayamıyorum.çünkü sağlıklı olduğunu sanmıyorum.ve ben sağlıyımla oynayamam.benim için önemli.az yersem dikkat edersem zaten veriyorum.bir de insan tahlillerini yaptırmalı tiroid mi insülün direncimi sebep kiloya bunları bilmek lazım.bu kilo verme işinden dolayı başına dert açan çok.kilo gider bir şekilde ama sağlık giderse geri gelmez.

kızlar tartım geldi hemen tartıldım ve şok yaşadım
ben birbuçuk iki hafta önce eczanede tartılmıştım 77 çıkmıştım
biraz önce 71 çıktım :1shok: imkansız bukadar kilo vermem
sanırım eczanedeki tartı yanlıştı ama nasıl sevindim bilseniz
vermem gereken 15 kilo var onlarda gidecek

takvimimide yeniledim bence herkes bir tarh belirlesin kendine
otarihe kadar zayıflayalım nedersiniz benim 7 mart evlilik yıldönümüm
altıncı yılımıza zayıf fazlalıklardan kurtulmuş bişekilde başlamak istiyorum
başlangıç 1 kasım bitiş 7 mart allah izin verirse

Asimai - Şebnem - 1.76 - 64- 59

Ben bi kaç gün önce başladım kızlar dikkat etmeye..Zaten emzirdiğim için diyet falan yapamam..Umarım en kısa zamanda veririz..

kızlar ben yarın işe başlıyorum hergün giremeyebilirim haberiniz olsun pes etmek yok ona göre

günaydınlar,ben de başladım azimle.ilk hedefim 26 kasımda yani kurban bayramında hedef kotuma girmek 3 ya da 4 kg vermem lazım.72yim hedef 68 kısa vadede..
umarım hepimiz verir ve ideal kilomuzda sabitleniriz.
sevgi, cnms enin kilo vermen hızlanacak,işe de başlıyomuşun koşturma olur hep.

merhaba kızlar, ben de size katılmak istiyorum.Üniversitedeyken 48 kilo idim, evlendiğimde 55, 61 ile de hamile kaldım.Doğuma 80 kilo ile girdim, şu an oğlum 8.5 aylık ve ben 63.4 kiloyum.Hedefim 58 kiloya düşmek.Evde koşu bandım da var, doğum sonrası kilomun çoğunu koşu bandında yürüyerek verdim.ılk 6 ay doğum izni+ücretsiz izin nedeniyle evdeydim ve yürüyüş yapabiliyordum.ışe başlayınca yürüyüş yapamadım ve çalışırlen daha çok acıkıyorum.Evdeyken çok dikkat ediyordum yediklerime, emzirdiğim için diyet yapmadan sağlıklı beslenerek verdim kilomu.Artık oğlum da sadece akşamları ve gece emiyor.O yüzden daha rahat diyet yapabilirim.Ama kış gelince ben tatlıya çok düşüyorum, buna bi dur demem lazım.ınşallah oğlumun doğum gününde 58 kilo olurum.Benim hedefim haftada yarım kilo, yılbaşına da 60 ve altı olarak girebilirim inşallah.Hepinize şimdiden başarılar diliyorumvereliniortakBir de yürüyüş bandına tekrar başlamak istiyorum, haftaiçi 2 gün 45'er dakika ve haftasonu 2 gün 1'er saat olmak üzere haftada 4 gün yürüyeceğim, inşallah üşenmezsem.

dilekdoruk dilek 63 58

bugün kimseler uğramamış buraya, her pazartesi kilomuzu yazalım mı?Daha iyi motive oluruz böylecehihoyyyt

Merhabalar...nasıl gıdıyor hanımlar...bende bugÜn basladım....
Bende 1 ocak tarıhıne kadar 78 kılodan Öncelıkle 64 kıloya dÜŞmek ıstıyorum...sonrada 60 kg da kalmayı planlıyorum...aslında 60 bende kötü duruyor çok zayıf oluyor bende pek hoslanmıyorum acıkcası kimsede yakıstırmıyor 63-64 iyi oluyor hafif dolgun....boyum 1.72....
neyseee Yanı 1 ocak tarıhı tartıldıgımda 64 kılo yada altında olmak ıstıyorum...tabı yenı yıl gecesı Çok yıyıpte kıloları gerı almazsam :)))
her p.tesı yazıyoruz kıloları ona gÖre ...hadı bakalım kolay gelsın....
Ayyyy sÖyle trıko elbıseler altlarına uzun botlar saclar fÖnlÜ sÜper hayal ettıkce dahada hırslanıyorum yaaaaaaa.....

Son düzenleme:
Bende giremedim 2 gündür ama başladım kızlar .
Dün sabah az kahvaltı yaptım bütün gün derinlee koşturmaktan pek birşey yiyemedim Derinin kalan çorbasını yedim .Akşam da balık yedik kızımla birlikte yine .Fırında çok az zeytinyağıyla pişirdim .
Bu sabah k-flexler yaptım kahvaltımı öğlen de tost yedim ince bir dilim peynirli .akşamda 2 tane zeytinyağlı biber dolması valla çok fena gaza geldim sisnle birlikte benimde hedefim 12 aralık nişanımız var olmadı Derinin doğumgünü .
02.11.2009 ----- 60 kg.
Ya kızlar Sibelin bebeklerimiz için yaptığı kilo boy tablosunu yapmayı bilen varsa yapsakya ordan takip etmek daha kolay olur .

tablo iyi fikir canım.
bende bugün doktora gittim halsizlik var iki gündür yarına doktor bir sürü tahlil verdi bu akşam 9 dan sonra birşey yemicem yarın sabah aç karnına yapılcak.orda doktorlada konuşcam bu kilo olayını bakalım o ne diycek.söyledim zaten sürekli tatlı yemek istiyorum engel olamıyorum kendime diye. yarından sonra artık bende katı bir diyete başlıyorum kızlar.3-5 kilo fazlası olanlar anlamazlar ama bizim gibi kilolular sağlık yönünden çok olumsuz etkileniyor.en basiti kilo aldığımdan beri bacak ağrıları falan çok arttı.kızlar zayıflamam lazım benim en kısa zamanda yaaa

kızlar ben dururken size diyet yapmak düşmez hala 94 üm
ama az önce eski sağlık bakanının domuz gribiyle ilgili konuşmasını dinledim bu aralar diyet yapmayın vücudun direnciyle oynamayın diyordu duyrulur

kızlar ben dururken size diyet yapmak düşmez hala 94 üm
ama az önce eski sağlık bakanının domuz gribiyle ilgili konuşmasını dinledim bu aralar diyet yapmayın vücudun direnciyle oynamayın diyordu duyrulur

hem kilona sevindim hem de haberine. ben de 92 kiloyum :)
ayrıca yarın spor kursum başlıyor ve rejim yapmak istemiyorum

iyigeceler hanımlar bende durumlar iyi ekmek sıfır sadece sabahları 2 dilim kepekli
akşamları 7-7:30 gibi yiyebiliyorum ondan sonrada yemiyorum yeşil çay günde 2bardak 3 litre suuuu
zuhalcim aslında diyet yapmaktan çok az yemeyi öğreniyoruz diyelim en azından ben öyle yapıyorum
sebze meyva ağarlıklı salata ve diğer yeşillikleri eksik etmeden sadece ağır yemek yok ve bol bol su
pazartesi kiloları yazmakta iyi fikir kızlar inşallah pazartesiye kadar kilo verebiliriz

da az evvel koca bir hamburgeri yuttum :kedi:

dengeli beslenmeyi öğrenmem lazım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…