Hla zayflamak isteyen var m?

günaydıın hanımlar biraz önce tartıldım bir kilo daha vermişim sositososito
üstelik bu hafta pilav makarna kaçırmama rağmen çok mutluyum kızlar
zayıflıyorum sürekli kendime bunu söylüyorum zayıflıyorummmm zayıflıyorumm

ya beyaz bulut sen 3 kiloyu hangi arada verdin? ben spora başladığım halde 1 gram veremedim. ne yiyorsun ne içiyorsun?

bende hala zayıflamak isteyenlerdenim 50 kilo ile hamile kalıp 75 kilo ile doğum yaptım şuan 54 kiloyum 5 kilo daha verirsem iyi olacak ama tutamıyorum şu boğazımı inşallah en kısa zamanda veririz

yazdıklarınızı okudukça bende heveslendim bugün başlıyorum yediklerimi azaltmaya veee boooool su içmeye inşallah verrirm yaa

ya beyaz bulut sen 3 kiloyu hangi arada verdin? ben spora başladığım halde 1 gram veremedim. ne yiyorsun ne içiyorsun?

çok su içiyorum başta en az 3 litre
günde iki bardakta yeşil çay içiyorum 7 den sonra yemiyorum
ekmek hariç herşeyden az yiyorum öünleri azalttım spor yapamıyorum
ama işyerine yürüyerek gidip geliyorum ve merdiven çıkıyorum
diyet filan yapmıyorum sadece az yiyorum canım ne isterse yiyorum aslında
makarna yiyorsam iki yemek kaşığını geçmiyor bugün mesela öğleden sonra
az pilavın üzerine kuru fasülye koyup yedim bikaç saat sonrada birtane galete yedim
akşam yemeği yiyemedim meyvayla geçiştiricem yanlız ben 22 ekimden beri dikkat ediyorum canım bugün ayın 14 dü 20 günde 3 kilo çok değil hatta az
bugün lahana aldım yapraklarını kaynatıp içicem inşallah işe yarar

en önemlisi zayıfladığıma inanıyorum yiyeceklerden korkmuyorum az yersem bana hiçbişey yapmazlar
onlar benden korksun diyorum size bir başarı hikayesi linki göndereyim sıkılmazsanız okuyun
o yazıyı okuyunca çok şey değişti benim için

linki gönderirsen çok sevinirim, çok merak ettim.Benim de motivasyona çok ihtiyacım var

Şu zayıflama işine karar verdiğim den beri canım sürekli birşeyler yemek istiyor (( ve hala 60 kg.yum ((

bugün tartıldım aç karnına 69 :lepi: ama daha da vermem lazım kızlar,eskiden bu kadar az yesem çöp olurdum çöp.şimdi niye gram gram gidiyor anlayabilmiş değilimfisfisfis

özlem sen süpermişin kızlar benim ciddi bir sorunum bende gittikçe kilo veriyorum çok zayıfladım
45 -46 falan geliyom
herkez bana çok zayıflamışsın diyor bende yemek yiyemiyorum
1-yanlız yiyemiyorum
2-yemek yerken midem bulanıyo yada yedikten sonra

offffffff benimde kilo almam gerek şöle 50olsam süper olur ya

bu arada ben 92 kiloyum sanıyodum ama 95mişim bu hafta tartılamadım bundan sonra perşembe,cumartesi,ya da pazar günleri tartılıcam yalnızca.

kızlar ben yeşil çay ve bolca yeşil elma aldım bir yerde zayıflamaya yardımcı diye duymuştum inş fayda verir dn akşamdan beri yiyorum 3 fincan falanda yeşil çay içicem günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…