- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
-
- Konu Sahibi BeyazBulut
bizden başka zayıflamak isteyen yok galiba :))
ne güzel ya..vallahi çok imrendim.beyaz bulut canım sen ne zaman doğum yaptın.
ben 2008 eylülde doğum yaptım 93 kiloydum.
6 ay hiç diyet yapmadım sütüm olmaz diye.
6. ayı doldurunca yavaştan başladım diyete 86 kilo ile başladım. şimdi 69 kiloyum daha vermek istiyorum hedefim 55
ama bu halime de şükür ediyorum açıkçası 80 li 90 lı kilolar kabus gibiydi benim için.
ben 10 kilo akupunkturla verdim 7 kiloyuda kendi çabalarımla
az yemek bol su akşam 6 dan sonra bişey yemeden verdim.
kararlı olursan verirsin canım
canım sende 169 boy vr ben nerelere kaçayım 164 boyla 74 kiloyum.top gibi hissediyorum kendimi iyice..akannehirSevgi sen ne diyosun yaa 2 saattir düşünüyorum yazsammı yazmasammı diyee kızz şakkıdıasıl utancak olan benim bacımkafamçokkarıştı sizz 73 lerden 76 lardan bahsederken burda 82 kkilo olan bir hatundan haberi,niz yokk tabbikii laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeayıptır söylemesi o ben oluyorumdelikafadulden tabbi benim bile sesim çıkmazken :icecream::icecream:size noluyo kardeşim yaa ayy çatlıycam şimdi :hulya:
Bacım ben 73 kilo olşayım yada 76 inanın 76 kere takla atarım aaa..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:hulya: Şimdi ben rejimin neresinden başlasamm kaydirigubbakcemile2acepkaydirigubbakcemile2 güyaaa foşur foşur emziriyoruz ama hani bir gram veremiyoruzüstelik günde 4 litreden fazla su içen biri olarak eee ben napiyim şimdi kızlarr rejim mejim hakk getire bende .:roflol:.
169 cm boya 82 kilo oyyy oyy ..klava: siz sevinin bence hatunlar kilonuza hiiiç üzülmeyin benden söylemesii..
ben de varım.72 kiloyum,63 ile evlendim 68le hamile kaldım.yapışan kiloları verelim.2 öğün nesfit /k-flakes türü gevrek yiyorum.su çok içerim.hareketliyim de ama önceden bu kadar kastığımda hemencecik veriyordum.şimdi yapıştı,gitmiyor:1no2:
kızlar bende şuan 78 kiloyum banada yardım bende varım:gitme: