Hla zayflamak isteyen var m?

ya ben süt içemediğim için k flakes tarzı şeyler yiyemiyorum yoğurtla karıştırsam olmaz mı kızlar?

Ben de eskiden süt hiç sevmezdim, içemezdim ama light süt içmeye başlayınca sevdim, yağ olmadığı için tadı daha güzel, sen de bi dene istersen.Ben k-flakesi öğün olarak tüketemiyorum, daha çok acıktırıyor.Ama tatlı krizine iyi geliyor, ya da ara öğün olarak tüketiyorum, tok tutuyor.Ben hala yürüyüşe başlayamadım.Dün kayınvalidemler bizdeydi, onlara tatlı almıştık, bir porsiyon da ben yedim dayanamadımmafoldumbenYarın pazara gidip bol bol sebze alacağım, akşamları sebze yemeği ve yoğurt yiyince daha kolay zayıflanıyor.Öğlenleri de protein almaya dikkat ediyorum, et, tavuk ızgara, yanında salata.Emzirdiğim için kaliteli beslenerek diyet yapmaya çalışıyorum.Bir de böylesi daha sağlıklı oluyor.Aralarda da meyve tüketmeye çalışıyorum.3 ara + 3 ana öğün tüketmek en iyisi.Ama daha tam rayına oturtamadım.Regldim, dün bitti, o da sarstı tabi düzeni.Ama bugünden sonra daha düzenli ilerleyeceğim.Yılmadan devam edelim kızlar, bi bırakınca sonu geliyor, hepinizi kocaman öpüyorumŞeniz

benbugün sabah iki dilim kepekli ekmekle biraz reçel yedim kahvaltım buydu canım bişey istemedi
öğlen çorba ıspanak ve yoğurt biriki çatal panlıcan yemeği bir çatalda pilavdan aldım
akşam bolca salata yoğurt ve bir dilimde kepek ekmeği yedim yarım saat sonrada annemin ağzıma
zorla sıkıştırdığı birparça ekmekle sucuklu yumurta :S
şimdi kahve içiyorum ben şeker kullanıyorum çayıma kahveme kullanmazsam tatlı krizine giriyorum resmen azalttım ama egzersiz yapamıyorum :KK43:( zaman kalmıyor
işyerine yürüyerek gidip geliyorum günde 3 defada merdiven çıkıyorum mecburi
inşallah faydası olur işyerinde bütün gün oturuyorum çünki

yaaa işe yarıyor mu gerçekten? k flakes tadı berbat ya.

işe yarıyor acayip tok tutuyor,eğer yiyemiyorsan fazla kaçırdığın bir gün akşam sadece onu yiyip yatabilirsin.nesfit denedin mi?ya da k-flakesin çileklisi var.çikolatalısı da var ama o olmaz bence

kizlar bence de kornflakes veya musli gibi seyler yogurtla hem daha lezzetli hemde daha tok tutuyo.mesela ben her sabah kucuk bir kase meyvali musli ye bolca light yogurt dökup yiyorum gercekten hem tok tutuyo hem karni calistiriyo hemde metebolizmayi hizlandiriyo tavsiye ederim, illada sutle yenilmesi gerekmiyo yani, yagsiz yogurt bulabiliyosaniz öyle deneyin derim ben.

ayy benim bu hafta kacamaklarım oldu ben p.tesi baslıyorum :))) eşime diyorum eve tatlı abur cubur alma diye....sehir dısında diyarbakır'a GıTMıŞTı ıŞ ıÇıN FISTIKLI TATLI GETıRMıŞ...MERSıNE GıTTı CEZERYE GETıRMıŞ...BıDE DÜN MıGROSA GıTTı DERıN'ıN ıHTıYACLARINI ALMAK ıÇıN 1 TORBA ABUR CUBURLA GELDı....EEEE MECBUREN DAYANAMAYIP BOZDUM...ASLINDA DAYANAMAYIP DEMıYELıM BOZULACAKLAR KALIRSA YAZIK GÜNAH :))) HEHEHE

BU ARADA KONU DISI AMA MıGROSTA %30 %50 ıNDıRıM VAR NıVEA ISLAK MENDıLLER 6,95 TEN 4,10 DÜŞTÜ KULLANANLAR KACIRMASIN....STOK YAPTIK BıZ :)))

Son düzenleme:
bnim durum vahim acil diyet listesi istiyorum sizden dün doktor karaciğerimde ve dalağımda yağlanma var dedi ultrasonda baktırdım mecbur acil olarak kilo vermem gerek. diyetisyene git dedi bana ama özel sigorta karşılamıyormuş o yüzden idareten bana bir liste bulun kızlar çok moralim bozuk:KK43:

cok uzuldum asiyecim , insallah saglik problemin duzelir.
diyet listesine gelince Nestle nin bir diyet listesi vardi sanirim, oda diger kilo verme topigi vardi ya oralarda bir yerde yoksa da sen nestleden direk iste canim.gecmis olsun

BEN ZAYIFLADIM KIZLAR söylemesi ayıp..çok şükür kilo problemim kalmadı darısı başınıza...zayıflk kadar güzel bişey yok yaa..

ben stepe başladım cuma günü kızlar. tepine tepine canım çıktı. artık boğazımı tutcam

günaydıın kızlar ben az önce tartıldım yarın işe gideceğim için bugün tartıldım ben pazarları yazayım kilomu olurmu evet tartı 69.8 gösterdiiii akannehir inanasım gelmiyor 1kilo 200 grmmı vermişim şimdi ben bikaçkere tartıldım hatta inanaadım

X