Hla zayflamak isteyen var m?

ben bu topige girmeidim hiç ama artık bende takip edicem.5 kilo vermem lazım.59 kiloyum.58 oluyo ama cıkıyo tekrar
ama neden olmasınn

geçen gün bir magazin kanalında mankenlerin boylarını ve kilolarını söylüyorlardı ağzım açık kaldı boyla kiloları arasında 20 kilo var bunlar nasıl ayakta kalıyor kızlar?benim 10 eksik olsun başka hiç birşey istemem.gerçi 70 kg da razıyım bu aralarmafoldumben

zayıflamak isterim ama manken gbi olmak istemem. tahta gibi...

Bne buraya yazdığımdan beri nasıl canım srekli birşeyler istiyor o yüzden girmedim birkaç gün psikolojik herhalde.
Neyse dün gece yine gaza geldim aslında geçen hafta geldim ama adet dönemimdi o yüzden erteledim .Diete başladım kepekli ekmek ve marul aldırdım her yemekte salata yapıp yiyicem birde liste buldum eskiden kalma diet listesi onu uygulamaya çalışıcam hadi hayırlısı diyerek resmen ilan ediyorum dietimi inşallah başarılı olurum .

Son düzenleme:
evet ya ama ben habire yeşil elma yiyorum ve kabızlığım geçti sanırım metabolizmayı hızlandırıyor yeşil çayında faydası var kızlar.şu bayram geçsin beşi bir yerde çayınada ağırlık vericem inş.

ya ben tam kilo vermeye ve ağır spora başlamıştım. memlekete geldik. annemin yemeklerine nasıl dayanıcam şimdi

bugün tartıldım 91,5 olmuşum. öylemutluyumki :) hem de diyet yapmadan kilo vermek beni sevindiriyor.

kolay gelsin canlarim kolay gelsin hepinizee hepiniz okadar istekli annelersinizki verirsiniz o kilolariii ben eminimm..bende varim sizinlee bikac kilo var verilcekkk

arkadaşlar,kilolar gidiyor da şu göbüklere çare bulalım,benim yanlarda var,öne değil de yana genişlemişim napcaz fikri olan var mı?

arkadaşlar,kilolar gidiyor da şu göbüklere çare bulalım,benim yanlarda var,öne değil de yana genişlemişim napcaz fikri olan var mı?

canim onlar zaten kilo verince gidiyo, benim öyle oldu mesela kimse cocugum olduguna inanmiyo bile, bence kilo ile cok alakali cunki simdi göbegim dumduz, hamilelikten önce bile bukadar duz degildi.

tebrikler sibel, ben d ebu aralar daha da zayıfladım, gören nolmuş sana diyor, ama benimki yoğunluk ve uykusuzuktan.. nisa hanımın canı sağolsun, amma yan simitlere çare bulamıyorum, spor şart amma üşengeçlikte aldı bşını gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…