- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 26
- Konu Sahibi Bluerabbit
Bugun karışık yağ bakimi yapacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yaptım az önce,neler koyuyorsunuz siz?Bugun karışık yağ bakimi yapacagim
ne,kadar vverdinizbu ürüneKullandığım ürün bu
ama cok uzun zaman yetiyor size genede siz bilirsinizBu da pahalıymış ben de tek tek alıyordum adam dedi ki bu kadar çok para vermene gerek yok hepsinin karışık olduğu bakim yagi kullan hem az maliyetli dedi ondan aldım
22 lira verdimne,kadar vverdinizbu ürüne
şu an benim de hayalim o. kahkül kesen aklıma edeyim,bundan sonra canım kahkül çekerse takma alacağım.Hazir bakim yagi kullanıyorum canım , umarim canım ben de uclardan yana sıkıntım yok zaten omuzdan asagida ama katlar gozume kadar var işte çok kötü duruyor hepsini dumduz kestiricem uzadığı zaman
Tesekkur ederim canım :) saçım pembeyken siyaha boyayip universite şehrimde bilmedigim kuafore kahkül kestirdim ben de begenmemistim ama 3 4 ay sonra rahatlıkla yana alabildim ondan sonra 1 kez kırık aldırdım onda kesildi kahküllerim tekrar saçımı boyattim maviye o sirada da kesildi sonra işte en son kesimimde adam katlardan saray yaptı saçıma kat olmayan 1 teli bile yok diyebilirim . Şuan kahkülüm çeneme değiyor uzun olan kısmı hafif de katlar var göz hizamda o göz hizasindakileri uzatıp omzuma eşitleyecegim sonra uzasa da uzamasa da umrumda degil valla benim için once esitlik sonra bel uzunluguşu an benim de hayalim o. kahkül kesen aklıma edeyim,bundan sonra canım kahkül çekerse takma alacağım.
bir de kalın kesmişim kahkülleri off.
bu arada profilindeki saç rengi çok güzel,maviden bile daha güzel. uzatırsan bu renk yap bence:) şeftali pembesiyle lilaya dönük gibi
kuaför sana sormadan nasıl katlı kesti algılayamıyorum?? kırık var diye mi yani amacı neydi? iyice kuaför fobisi oluştu bende. hepsi zevksiz.Tesekkur ederim canım :) saçım pembeyken siyaha boyayip universite şehrimde bilmedigim kuafore kahkül kestirdim ben de begenmemistim ama 3 4 ay sonra rahatlıkla yana alabildim ondan sonra 1 kez kırık aldırdım onda kesildi kahküllerim tekrar saçımı boyattim maviye o sirada da kesildi sonra işte en son kesimimde adam katlardan saray yaptı saçıma kat olmayan 1 teli bile yok diyebilirim . Şuan kahkülüm çeneme değiyor uzun olan kısmı hafif de katlar var göz hizamda o göz hizasindakileri uzatıp omzuma eşitleyecegim sonra uzasa da uzamasa da umrumda degil valla benim için once esitlik sonra bel uzunlugu
Kesinlikle bana sormadan kesti ben sadece kırık alsin istedim 1 cm bile göstermedim sakın dedim kısa kesme ama bi gordum eve gelince gözlüğümü takıp aynaya bakinca çıldırdım agladim ben de bidaha kuafore gitmem sadece tanıdığım var hüseyin abim o asla yamuk ve kisa kesmez saçımı sadece ona güveniyorumkuaför sana sormadan nasıl katlı kesti algılayamıyorum?? kırık var diye mi yani amacı neydi? iyice kuaför fobisi oluştu bende. hepsi zevksiz.
Örgüyü çok severim ama kendi saçımı öremiyorum annem de üşeniyor keske bir örenim olsa :)Yazan olmus mu bilmiyorum ama saç örmek de uzamayı kolaylaştırır
ya ben begendim ama guzel vallaBöyle bir kesim şekli olabilir mi allah aşkına bakın saçımın yarısı yok
Simdi istesem kulak hizasinda küt kestiririm ama alisamamya ben begendim ama guzel valla