canım inşallah tez zamanda tekrardan hamile kalırsın benimde miyomum var 2 cm doktor pek gerek duymadı almaya ama gebelik oluşmadı kimyasal dışında kolay mı bu süreç histeroskopi yöntemiyle alıyorlar mı yoksa direk açıktan mıÇok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız içinBen de myom ameliyatı geçirdim 2018de. Sonrasında sezaryen oldum ama bebeğimi kaybettim maalesef En son sağ tüpte sıvı birikiminden dolayı bir operasyon geçirdim. Sanırım geçirdiğim ameliyatlardan dolayı yapışıklık oluştu. Umarım kolay atlatırım, psikolojik olarak çok yıprandım çünkü Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
canım operasyonu geçirdikten sonra sürecini buraya yazar mısın bende düşünüyorum inşallah rahat geçerMerhaba bende bu perşembe histeroskopi olacağım. Rahim temizlenecek aynı zamanda doktorum polip vs ya da kanama alanı varsa müdahale edeceğim dedi. Çok ağrısı oldu mu uyanınca?
Tabiki haber ederimBenim de tüp bebek transferi öncesi yapışıklık gidermek için yapılacak. Beni haberdar eder misiniz işlemin nasıl geçtiğiyle ilgili eğer müsait olursanız
Elbette yazarım inşallah ağrısız sızısız geçercanım operasyonu geçirdikten sonra sürecini buraya yazar mısın bende düşünüyorum inşallah rahat geçer
Amiiin inşallah hepimizin kucağı dolsuncanım inşallah tez zamanda tekrardan hamile kalırsın benimde miyomum var 2 cm doktor pek gerek duymadı almaya ama gebelik oluşmadı kimyasal dışında kolay mı bu süreç histeroskopi yöntemiyle alıyorlar mı yoksa direk açıktan mı
Merhaba dün çok şükür histeroskopi oldum. Uyandığımda ağrım yoktu. Ama kanamam oldu. Şuan kan durdurucu hap içiyorum. 3-4 gün kanama olurmuş. Korktuğuma değmedi desem yeridir işlem için çok stres olmuştum. İçeriden polipler alındı, sezeryan dikişlerim de saçak saçak görüntü varmış onları yakmış doktor. Yine farklı bir noktadan parça almış biyopsi için yollamış. %90 temiz çıkar diyor ama işte insan o düşük ihtimali düşünüyor korkuyor. Bakalım biyopsi ne diyecekBenim de tüp bebek transferi öncesi yapışıklık gidermek için yapılacak. Beni haberdar eder misiniz işlemin nasıl geçtiğiyle ilgili eğer müsait olursanız
İnşallah sağlıkla atlatırsınız, dediğim gibi strese değmezmiş. Hiç ağrım olmadı desem yeridir. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Serendipity- çok geçmiş olsun, şifa olsun inşallah Çok sevindim ağrınızın olmamasına Basit bir işlem de olsa insan stres oluyor, ben de çok stresliyim şu an Pazartesi günü için Sürekli yeni bir işleme girmekten yoruldum.. biyopsi sonucu da temiz çıkacaktır hiç endişelenmeyin Bundan sonra yolunuz kolay ve güzel olsun inşallah çok geçmiş olsun tekrar
merhaba, Bülent hocada tüp bebek tedavisi görerken 2 tane çok minik polip için bana da histereskopi önermişti. Ben Acıbademde bülent hocaya yaptırdım. 1 saatlik bişey girmesi çıkması. Kendine geldiğinde de çok tutmuyorlar zaten aynı gün çıkıyorsun. çok zor bir süreç değil için rahat olsun. histereskopi sonrası 1 ay dinlenip tedavime devam etmiştim.Kızlar ben Maslak Acıbadem’de tüp bebek tedavisi görüyorum. Genetikten sağlıklı gelen bir embriyomuz var. Transfer öncesi Bülent bey histeroskopi önerdi rahim içi yapışıklıktan dolayı. Burada histeroskopi olan var mı? Süreç nasıl ilerliyor? Zor bir işlem mi?
Guzel olacak inan, ben hayırlı haberimi aldimtez vakitte sende hayırlı sonuca ulaşırsın ins.B baknediyomm Çok teşekkür ederim cevabınız için, çok sağolun. Çok geçmiş olsun size deBenim de Bülent Hoca yapacak, spiral takıp 2 ay bekleyeceğiz. Beklemek de zor geliyor ama yapacak birşey yok, inşallah sabrın sonu güzel olur
Tup bebek tedavisi goruyordum, tedavi gordugum esnada histereskopi oldum 1ay ara verip transferim oldu.
Kimde oldunuz işlemi acaba?Ben de operatif histereskopi oldum 2. Transferimden önce. İşlem esnasında biraz kanamam olmuş o yüzden sonda takılmıştı bana sonrası için. 2 gün kaldı sonra çıkardım. İşlem anestezi altında olduğu için çıktığımda ağrım oldu ama bit iğne yapmışlardı hemen o ağrı da geçmişti. Hemen aynı gün çıkılıyor ztn hastaneden gerilecek korkacak hiçbişey yok, aksine rahmin en detaylı görülebildiği yöntem. Benim adetlerim çok az oluyordu hem gün olarak hem de miktar olarak bu işlemden sonra düzene girdi
Öyle mi bana ben yapmıyorum tanısal histereskopi dediOnu da Aral hoca yapmıştı
Bana rahme çizik atma işlemi yaptı operatif diye geçiyor, tanısal dediğiniz ofis histereskopi mi acaba. Onu yapıp yapmadığını bilmiyorumÖyle mi bana ben yapmıyorum tanısal histereskopi dedi
Çizikde önermiyorum dedi Ekim ayındaBana rahme çizik atma işlemi yaptı operatif diye geçiyor, tanısal dediğiniz ofis histereskopi mi acaba. Onu yapıp yapmadığını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?