Histeroskopi olan arkadaşlar bakar mısınız?

Emasilo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
144
166
53
Kızlar ben Maslak Acıbadem’de tüp bebek tedavisi görüyorum. Genetikten sağlıklı gelen bir embriyomuz var. Transfer öncesi Bülent bey histeroskopi önerdi rahim içi yapışıklıktan dolayı. Burada histeroskopi olan var mı? Süreç nasıl ilerliyor? Zor bir işlem mi?

Teşekkür ederim cevabınız için Sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah Tüp bebek öncesi mi yaptırdınız?
Çok teşekkürler evet bende tüp bebek öncesi yaptırdım inşallah faydası olur sizin içinde bana doktor tutunmayı yüzde beş civarı artırıyor demişti bir de çizik atılmıştı hiç ağrı felan olmadı sonrasında

Merhaba benim önceki transferimde ngs li embriyom kimyasal gebelik oldu. İkinci transferim öncesi histeroskopi yapıldı. Bu son embriyom, transferin 2.günündeyim. İşlem kolay. Rahimde olası sorunları görüntülemek için yapılıyor. Rahme çizikler de açıldığı için rahim duvarı iyileşirken yenilenmiş oluyor.
Bence yaptırmanız iyi olur derim.

Benim rahim filmim cok temiz gelmesine ragmen, daha evvel buyuk bir ameliyat gecirdigim icin her ihtimale karsi yapilmisti. Cizik de atilmisti. Suan transfer asamasina gectik. Haftaya olacagim. Basit bir islem, OPU'ya girmek gibi. Sadece biraz kanama olabilir, ara ara lekelenme olabilir ama gayet rahat atlattirsiniz.
Rahim ici yapisikliginizdan dolayi yaptirin derim. Genetikten saglikli embriyo kolay bulunmuyor. Saglikli ve rahat bir hamilelik gecirmenizi dilerim, sevgiler.

Çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için Ben de myom ameliyatı geçirdim 2018de. Sonrasında sezaryen oldum ama bebeğimi kaybettim maalesef En son sağ tüpte sıvı birikiminden dolayı bir operasyon geçirdim. Sanırım geçirdiğim ameliyatlardan dolayı yapışıklık oluştu. Umarım kolay atlatırım, psikolojik olarak çok yıprandım çünkü Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Sizi cok iyi anliyorum. Ben de bir hesap yaptim, 7 ay icinde 5 kere anestezi almisim. Ama bu histeroskopi cok basit bir islem, hele bizim gibi miyom ameliyati gecirmis, uzerine OPUlar olmus kisiler icin hicbirsey. Tek basima gittim, bitti ve taksiye atlayip eve dondum.
Transfer oncesi yapisikliktan haberdar olmaniz da buyuk sans. O yapisikliktan kurtulmaniz lazim, bugune kadar herseyi yapmissiniz histeroskopi sizi garantiye alacak.

İnşallah kolayca atlatırım Yorumları okuyorum histeroskopiyi defalarca olanlar var, umarım tek seferde halledilir

İnşallah kolayca atlatırım Yorumları okuyorum histeroskopiyi defalarca olanlar var, umarım tek seferde halledilir
Atlatirsiniz hic endiselenmeyin. Rahim ici sagligi icin besin desteklerinize (vitaminler) devam edin iyilesmeniz hizlanacaktir. Antioksidanlar miyom ameliyatimdan sonrada tavsiye edilmisti. C vitamini, alpha lipoik asit, Coenzynm Q10 vs bunlar cok cabuk iyilesme icin benim cok isime yaramisti.
Histeroskopi sayesinde de daha evvel gorunmeyen ne var ne yok ise hocaniz tespit edecektir. Simdiden cok gecmis olsun.

Merhaba bende bu perşembe histeroskopi olacağım. Rahim temizlenecek aynı zamanda doktorum polip vs ya da kanama alanı varsa müdahale edeceğim dedi. Çok ağrısı oldu mu uyanınca?

Merhaba bende bu perşembe histeroskopi olacağım. Rahim temizlenecek aynı zamanda doktorum polip vs ya da kanama alanı varsa müdahale edeceğim dedi. Çok ağrısı oldu mu uyanınca?
Ben hafif regl baslarmis gibi bir his yasamistim. Parol zaten kullanabilirsiniz. Bana 1 paket parol yazilmisti antibiyotik yani sira. 2-3 tane ancak kullanmistim. Hic endiselenmeyin derim. OPU gibi, gozunuzu kapatacaksiniz ve acacaksiniz. Gecmis olsun simdiden.

Teşekkür ederim inşallah hafif ağrıyla atlatırım ben de.

Merhaba ben de Pazartesi olacağım, bugün belli oldu tarih. Herkes kolay bir işlem diyor, inşallah biz de kolayca atlatırız. Şimdiden geçmiş olsun

Bende de polip var diye yapıldı ama sonrasında hiç ağrım sızım olmadı 1 saat kadar hastanede yatıp eve gelmiştim

Merhaba ben de Pazartesi olacağım, bugün belli oldu tarih. Herkes kolay bir işlem diyor, inşallah biz de kolayca atlatırız. Şimdiden geçmiş olsun
Merhaba inşallah atlatırız benim tanısal değil daha çok müdahale amacıyla yapıldığı için biraz korkuyorum sonrasında ne ölçüde acı hissederim diye. Size de geçmiş olsun şimdiden

Bende de polip var diye yapıldı ama sonrasında hiç ağrım sızım olmadı 1 saat kadar hastanede yatıp eve gelmiştim
İnşallah darısı bana benimde atipisiz hiperplazi teşhisim var. 3 aydır kanamalar oluyordu. Ocak ayında kürtajla rahim içi temizlendi polip alındı ve biyopsi yapılarak teşhis konuldu. Ama şuan hem kanamalar hala devam ediyor hem de içeride kireçleşmiş yapılar var dedi doktorum. Sanırım yine polip bu nedenle olacak histeroskopi, sonrasında acı duymamayı umuyorum. Ocak ayında ki işlem sonrası kanama olmasın diye balon uygulanmıştı ve birkaç saat balon nedeniyle çok ağrım olmuştu

İnşallah işleminiz ağrısız sızısız geçer bilmediğimiz konulsr olunca çok stres yapıyor aslında ama işlem olup bitince bunun için mi korkup üzüldüm oluyor bazen inşallah Allah'ım korku yerine işlem sonrası bunu dedirtsin sizlere inşallah inşallah ek kısa zamanda toparlanırsınız

Amin teşekkür ederim inşallah

Merhaba inşallah atlatırız benim tanısal değil daha çok müdahale amacıyla yapıldığı için biraz korkuyorum sonrasında ne ölçüde acı hissederim diye. Size de geçmiş olsun şimdiden
Benim de tüp bebek transferi öncesi yapışıklık gidermek için yapılacak. Beni haberdar eder misiniz işlemin nasıl geçtiğiyle ilgili eğer müsait olursanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…