Histeroskopi olan arkadaşlar bakar mısınız?

Çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için🙏 Ben de myom ameliyatı geçirdim 2018de. Sonrasında sezaryen oldum ama bebeğimi kaybettim maalesef😔 En son sağ tüpte sıvı birikiminden dolayı bir operasyon geçirdim. Sanırım geçirdiğim ameliyatlardan dolayı yapışıklık oluştu. Umarım kolay atlatırım, psikolojik olarak çok yıprandım çünkü😔 Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
canım inşallah tez zamanda tekrardan hamile kalırsın benimde miyomum var 2 cm doktor pek gerek duymadı almaya ama gebelik oluşmadı kimyasal dışında kolay mı bu süreç histeroskopi yöntemiyle alıyorlar mı yoksa direk açıktan mı

Merhaba bende bu perşembe histeroskopi olacağım. Rahim temizlenecek aynı zamanda doktorum polip vs ya da kanama alanı varsa müdahale edeceğim dedi. Çok ağrısı oldu mu uyanınca?
canım operasyonu geçirdikten sonra sürecini buraya yazar mısın bende düşünüyorum inşallah rahat geçer

Ben de operatif histereskopi oldum 2. Transferimden önce. İşlem esnasında biraz kanamam olmuş o yüzden sonda takılmıştı bana sonrası için. 2 gün kaldı sonra çıkardım. İşlem anestezi altında olduğu için çıktığımda ağrım oldu ama bit iğne yapmışlardı hemen o ağrı da geçmişti. Hemen aynı gün çıkılıyor ztn hastaneden gerilecek korkacak hiçbişey yok, aksine rahmin en detaylı görülebildiği yöntem. Benim adetlerim çok az oluyordu hem gün olarak hem de miktar olarak bu işlemden sonra düzene girdi

canım inşallah tez zamanda tekrardan hamile kalırsın benimde miyomum var 2 cm doktor pek gerek duymadı almaya ama gebelik oluşmadı kimyasal dışında kolay mı bu süreç histeroskopi yöntemiyle alıyorlar mı yoksa direk açıktan mı
Amiiin inşallah hepimizin kucağı dolsun 🙏🙏5cm ve üzeri için ameliyat öneriyorlar. Benim 6 cm’di myom. Kapalı ameliyat oldum. Çok kolay toparlandım. Sizin myom küçük olduğu için ameliyat önerilmemiştir. Bir de yeri de çok önemli, benim Rahime baskı yapıyordu. Histeroskopi rahimdeki yapışıklıkları, anomalileri düzeltmek için uygulanıyor. Ben transfer öncesi yapışıklık görüldüğü için olacağım.

Benim de tüp bebek transferi öncesi yapışıklık gidermek için yapılacak. Beni haberdar eder misiniz işlemin nasıl geçtiğiyle ilgili eğer müsait olursanız🙏
Merhaba dün çok şükür histeroskopi oldum. Uyandığımda ağrım yoktu. Ama kanamam oldu. Şuan kan durdurucu hap içiyorum. 3-4 gün kanama olurmuş. Korktuğuma değmedi desem yeridir işlem için çok stres olmuştum. İçeriden polipler alındı, sezeryan dikişlerim de saçak saçak görüntü varmış onları yakmış doktor. Yine farklı bir noktadan parça almış biyopsi için yollamış. %90 temiz çıkar diyor ama işte insan o düşük ihtimali düşünüyor korkuyor. Bakalım biyopsi ne diyecek 🤷🏼‍♀️ smear yaptırmıştım temizdi çok şükür ama doktor bu parçanın iyi ya da kötü çıkmasının smear testi ile ilgisi yok diyor. Kanamamın azalmasını bekliyorum artık dün baya çoktu.. İnşallah sizde sağ salim atlatırsınız histeroskopi işlemini.

Serendipity- Serendipity- çok geçmiş olsun, şifa olsun inşallah🙏 Çok sevindim ağrınızın olmamasına🙏 Basit bir işlem de olsa insan stres oluyor, ben de çok stresliyim şu an Pazartesi günü için🙄 Sürekli yeni bir işleme girmekten yoruldum.. biyopsi sonucu da temiz çıkacaktır hiç endişelenmeyin🙏 Bundan sonra yolunuz kolay ve güzel olsun inşallah çok geçmiş olsun tekrar❤️😊

Serendipity- Serendipity- çok geçmiş olsun, şifa olsun inşallah🙏 Çok sevindim ağrınızın olmamasına🙏 Basit bir işlem de olsa insan stres oluyor, ben de çok stresliyim şu an Pazartesi günü için🙄 Sürekli yeni bir işleme girmekten yoruldum.. biyopsi sonucu da temiz çıkacaktır hiç endişelenmeyin🙏 Bundan sonra yolunuz kolay ve güzel olsun inşallah çok geçmiş olsun tekrar❤️😊
İnşallah sağlıkla atlatırsınız, dediğim gibi strese değmezmiş. Hiç ağrım olmadı desem yeridir. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. 😊 Ameliyathaneye girmeden bir sakinleştirici iğne talep edebilirsiniz. Bana yapıldı sakinlemem için. Ben de sizin gibi çok yoruldum 5 ay içinde doğumla birlikte bu geçirdiğim 3. operasyon oldu. Umarım atlatırım şifa olur artık tahammülüm kalmadı.. 🙏🙏

Kızlar ben Maslak Acıbadem’de tüp bebek tedavisi görüyorum. Genetikten sağlıklı gelen bir embriyomuz var. Transfer öncesi Bülent bey histeroskopi önerdi rahim içi yapışıklıktan dolayı. Burada histeroskopi olan var mı? Süreç nasıl ilerliyor? Zor bir işlem mi?
merhaba, Bülent hocada tüp bebek tedavisi görerken 2 tane çok minik polip için bana da histereskopi önermişti. Ben Acıbademde bülent hocaya yaptırdım. 1 saatlik bişey girmesi çıkması. Kendine geldiğinde de çok tutmuyorlar zaten aynı gün çıkıyorsun. çok zor bir süreç değil için rahat olsun. histereskopi sonrası 1 ay dinlenip tedavime devam etmiştim.

B baknediyomm Çok teşekkür ederim cevabınız için, çok sağolun. Çok geçmiş olsun size de🙏Benim de Bülent Hoca yapacak, spiral takıp 2 ay bekleyeceğiz. Beklemek de zor geliyor ama yapacak birşey yok, inşallah sabrın sonu güzel olur🙏

B baknediyomm Çok teşekkür ederim cevabınız için, çok sağolun. Çok geçmiş olsun size de🙏Benim de Bülent Hoca yapacak, spiral takıp 2 ay bekleyeceğiz. Beklemek de zor geliyor ama yapacak birşey yok, inşallah sabrın sonu güzel olur🙏
Guzel olacak inan, ben hayırlı haberimi aldimtez vakitte sende hayırlı sonuca ulaşırsın ins.

Kızlar konuyu takip eden vardır diye buradan bilgilendirmek istedim😊 Ben de histeroskopi oldum bugün, 1 buçuk saat sürdü. Çıktığımda çok ağrım vardı ama ağrı kesicilerle hemen kesildi.Spiral takıldı tekrar yapışıklık oluşmaması için. Polip varmış o da alındı. 2 ay rahim dinlenme sürecine girdim,hakkımızda hayırlısı🙏

Ben de operatif histereskopi oldum 2. Transferimden önce. İşlem esnasında biraz kanamam olmuş o yüzden sonda takılmıştı bana sonrası için. 2 gün kaldı sonra çıkardım. İşlem anestezi altında olduğu için çıktığımda ağrım oldu ama bit iğne yapmışlardı hemen o ağrı da geçmişti. Hemen aynı gün çıkılıyor ztn hastaneden gerilecek korkacak hiçbişey yok, aksine rahmin en detaylı görülebildiği yöntem. Benim adetlerim çok az oluyordu hem gün olarak hem de miktar olarak bu işlemden sonra düzene girdi
Kimde oldunuz işlemi acaba?

Back
X