Histeroskopi olan arkadaşlar bakar mısınız?

Çizikde önermiyorum dedi Ekim ayında
İlk transfer öncesi bana da yapmadı gerek yok dedi. 2. Transfer öncesi adetim de az olduğu için yapılabilir dedi öyle yaptırdık. Artık nasıl bişey olduysa adetlerim de hakkaten arttı

Kızlar merhaba🙋‍♀️ Ben histeroskopiden sonra henüz adet görmedim ama 1-2 güne olacağım ve çok ağrım var. Sizin de böyle ağrılı oldu mu ilk adetiniz?

canım inşallah tez zamanda tekrardan hamile kalırsın benimde miyomum var 2 cm doktor pek gerek duymadı almaya ama gebelik oluşmadı kimyasal dışında kolay mı bu süreç histeroskopi yöntemiyle alıyorlar mı yoksa direk açıktan mı
Merhaba benimde rahimden histeroskopi ile alınan parçaların sonucu myometrial doku olarak geldi. Aradım sordum, doktor miyom dedi. Küçük miyom dokuları 3 tane 1 cm, 1.5 cm ve 0.5 cm şeklinde. Ama benim aylardır kanamam vardı. Bu 2.histereskopimdi. İlkinin sonucu böyle çıkmamıştı. Sizde kanama yapmış mıydı miyom?

Merhaba benimde rahimden histeroskopi ile alınan parçaların sonucu myometrial doku olarak geldi. Aradım sordum, doktor miyom dedi. Küçük miyom dokuları 3 tane 1 cm, 1.5 cm ve 0.5 cm şeklinde. Ama benim aylardır kanamam vardı. Bu 2.histereskopimdi. İlkinin sonucu böyle çıkmamıştı. Sizde kanama yapmış mıydı miyom?
Ara kanamalar yapmadı bende hiç. Şükür ki ben hayırlı haberi aldım canım gebelikte hormonlarla biraz buyuyecek galiba ama insallah sorun yaratmaz 🤲

Ara kanamalar yapmadı bende hiç. Şükür ki ben hayırlı haberi aldım canım gebelikte hormonlarla biraz buyuyecek galiba ama insallah sorun yaratmaz 🤲
Beebeğiniz hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲 benim önceden hiç miyom vs yoktu. 8 ay önce doğum yaptım. Sonraki süreçte kanamalar oldu. 1 ayın 20 günü kanamalı geçer oldu ve bazen çok şiddetli boyutlarda. Hep plesanta kalıntısı diye düşündü doktor. Çünkü hamilelikte sıkıntı yaşadım plesanta yapışıklığı. Sonra bir anda miyom çıktı ki bu 3.biyopsi şu geçen 8 ay da.. Benim çok kanama yapıyordu dediğim gibi.

Back
X