hissediyormusunuz hissetmiyormusunuz???

yargılamanın tanımı nedir sevgili aselim..
''bunu neden böyle yaptın bunu neden şöyle yaptın senin yaptığın yanlıs'' tarzı vurgulamalarla kullanılan cümlelerdir.
ben bir yargılama göremiyorum ama okumusu bunlara inanırsa cahili ne yapmaz..bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.sen neden bu kadar rahatsız oldun o da ayrı bir muamma tabi..
sağlıkla kal.

sana katılıyorum ve ne yazıkki yargılayanlar sadece başını okuyup arkadaşım bu ne cahillik diyolar halbuki tüplerim tıkalı olabilirmi diye sormuyorumki bana onu söyleyen teyzemdi ve teyzemde tıp fakültesi mezunu değil sonuçta acaba hissetmiyorsan tüplerin tıkalı olabilirmi dedi ola bilir mi dedi......
ben kızlar hissetmiyorum tüplerim tıkalımı diye sormuşum gibi ısrarla arkadaşım yok öle bişey tüp nerde penis nerde gibi sorular geliyor bende biliyorum neyin nerde olduğunu sadece merak ettim ben hissetmiyorum anormal bi durummu diye ulu orta bi soru değil bu ayrıca eşinizle yatak olayınızı sormadım ben spermin girişini sordum bu gayette mütevazi bi soru bakıyorumda kınayanlar daha çok yazı yazmışlar anlaşılan onları daha çok sarmış bu konu.

merabalar... bence teyzen çok saçmalamış canım kusura bakma..doktora söylesen sana güler..benim tüplerim açık ama ben eşimin boşaldığını hiç hissetmedim..tabiki her aklına takılanı soracaksın sorgulayacaksın ki yanlışları hep beraber ayırt edebilelim..işallah tez vakitte bebişine kavuşursun cicim

Yeni bir topik açalım eşinin boşaldığını hissedenler ve hissetmeyenler sonra onları 2 ye ayıralım,,cocuğu olanlar,,olmayanlar :)))))
belki yeni bir çığır açılır tıpta..Okadar sağlık dersi cinsel eğitim aile planlanması dersi gördüm...derslerde cok komik sorularda gördüm..
SANIRIM en komiklerinden ilk 3'e sağlam aday bu konu olur.:tomato:

evet ne güzel işte bir çığır açtım :umursamaz:
ben çoçuğunuz oluyormu olmuyormu diye sormadımki ya da tüpleriniz açıkmı değilmi diye değil hissedip hissetmediğinizi sordum.eğer herkes hissediyorum deseydi kendimde bi anormallik olduğunu düşünecektim ama baktımki hissedende var hissetmeyende demekki neymiş dedim normalmiş.

tamam daha güzel işte jinokolojik muayneye gerek kalmadan usg ye gerek kalmadan siz evde keşfetmişşiniz :dance:
Bunu bir ara doktorunuzla da paylaşınnnn :icecream:

Eşinizden boşalmasına yakın penisinin yarısını dısarı cıkartıp,o sekilde devam etmesini isteyin.
sıcaklık azalıcak,kullanılan mesafe azalıcak dolayısı ile bosaldığını hissediceksiniz...
belki tüpleriniz kapalı ise de bu yöntemle acılırrrr:teytey:

arkadas bır soru sormus ya napsın kız.cocugu olmayınca ınsan kıme ne danısacagını kımden ne duyacagını sasırıyor.Allah kımseyı bu evlat sevgısınden mahrum etmesın.canım sen genede dr danıs fılmının cekılmesını ıste kafanda soru ısaretı kalmasın.burdakılerle ugrasma bıde.

güzel kardeşim nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama sen niye doktora gidip danışmıyorsun ki anlamadım bence danışamıyorsun bu sorunun ne kadar saçma olduğunu sende biliyorsun kimsenin kınadığını sanmıyorum en azından kendi adıma sadece bu ne cehalet diyorum hiç bir şey bilemiyorsan elinin altında net var açarsın bakarsın okursun degilmi ne nerde bilmiyorum demişsin bu ne cehalettir yahu bekar olsan anlıycamda evli birinin de ne nerde bilmiyorum demeside çok acayip seni kızdırmak için söylemiyorum inan bak bence sen biraz kitap oku önce kadın anotomisinden başla senin istediklerini yazmadığımız için bizede kızma fenamı sayemizde ne nerde öğrenmeye başlıyorsun tekrar geçmiş olsun

2 gün önce hsg çektirdim tek sorun çıkmadı sonucum süper
ve her seferindede hissediyorum bu sorunun cevabını a.s

aynen katılıyorum protein..eskiden olsa insanlar bu konuda cahil olmakta bir nebze haklılardı şimdi elimizin altında sonsuz bir teknoloji internet var..ama sadece bu emsal teşkil etmesin bazen o kadar cahilce seyler okuyabiliyorsun ki burda,midem bulanıyor sizce hamilemiyim' e ?varana kadar eczaneden prdoktür almak aklına gelmiyor hadi,biz uzaktan teşhis yönt.uygulayıp yeni bir boyuta mı geçtik ?kaydirigubbakcemile3 hic haberim yok

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3arkadaşım ben neyin nerde olduğunu bilmiyorum yazmadım neyin ne olduğunu ve nerde olduğunu biliyorum yazdım bak ben senin körlüğünle dalga geçmiyorum.
ayrıca bugün doktoruma sordum ve bu soruyu birçok kadın soruyor doktor bey vajinamda spermi hissetmiyorum neden acaba diye aslında hissetmek lazımmış ama hissetmiyorsan yapacak birşey yok dedi önemli olan doyum orgazm oluyorsan sorun yok ama hem hissetmeyip hemde orgazm olamıyorsan bu tedaviyi gerektirir dedi.
spermin bi vücut ısısına göre sıcaklığı vardır bunu rahmin değil ama vajinan hissetmeli aslında dedi
demekki sorum hiçççte saçma değilmiş hissedilmeliymiş.
ben zaten çok kitap okuyan bi insanım mesleğim gereği bunu nerden çıkardın şimdi nettende araştırdım ama bu konu yazmıyordu hiç bi yerde bu kadınlar kulubunun özelliği ne zaten bilmediklerimizi birbirimize sorup öğrenmek değilmi???
ayrıca size bu hakkı kim veriyor beni cahillikle suçluyorsunuz sizde körsünüz daha okumayı bilmiyorsunuz o zaman.

eğer birgün sende gebe kalamazsan ilk soracak olan sen olacaksın bunu bak gör acaba hamilemiyim diye ama umarımki allah sana bu sıkıntıyı yaşatmaz inanki allahın hergünü hastaneye gidip gelmek ve bi netice alamamak çok zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…