hissediyormusunuz hissetmiyormusunuz???

Ne demek hayatım böyle bir konuda ayıp diye birşey yok sen dürüstçe cesaretini toplayıp sormuşsun eğer bir bilgim varsa yorumdada bulunmamak kendime saklamak bencillik olur Allah senden de razı olsun herşey gönlünce olsun.

hiçte saçma değil basına gelen anlar ancak neler neler düşünüp kafa yoruyo insan saçma bulan cevap vermesin bence..
evet ben bazen hissediyorum hatta bi keresinde anında yanma hissetmiştim hatta 1 gün sürmüştü iğne gibi batmıştı onun dışında o anlık yine arada hissediyorum kasıklarıma bişeyler doluyor ama su anda bu aralar hsg çektiricem bakalım sorun yoktur umarım..

sorun saçma değil ülkemizde enterasan şeyler uyduran kocakarılar ;hurafeler;saçmalıklar okadar çokki (bir tanıdığım;düşürdüğü bebeği yutarsa yeniden canlanacağını düşünmüştü )okadar yani rahim ve mide arasındaki farkı bilmiyodu senin durumun herkeste farklı olur hamileliğin alakası yok bu durumla sana nacizane tavsiyem eşinin sperm sayımını yaptırmanızdır daha sonra seninle ilgili araştırmalar tamamlanıropuyorumnanaktan

ben cevap verdim.bilseydim senden izin alırdım tühh
buda bizim fikrimizzz.....heşeyde konuşulmazkiii özell bu gbi şeyler..benimde bebegim yok....ama böyle biii şeyede kafa yormadımmsempatiksalakcinni

canım eşim sperm testi yaptırdı hiçbir problem yok işin tuhafı bende de problem yok ama tabi hsg çekilmedi daha gerçi bende bunun nedeni tüplerimin tıkalığı demedim teyzem bana öyle dedi tıkalı olabilir belki dedi.
yalnız bu düşürdüğün bebeği yutma olayı midemi kaldırdı varmıdır acaba bunu yapan?

boşverrr canımmm...git dr sor daha garanti cevaplar alırsınnopuyorumnanaktan

buda bizim fikrimizzz.....heşeyde konuşulmazkiii özell bu gbi şeyler..benimde bebegim yok....ama böyle biii şeyede kafa yormadımmsempatiksalakcinni

arkadaşım ne özellere sevgiyle cevap veriyorsunuz bunumu ayıpladınız.
bu tür şeylere kafanı yormadın çünkü kimse sana sormadı.
ama ben böyle birşeyle karşılaşınca afalladım ve burda paylaşmak istedim.

yok canım sen sorr ona bişey dedgim yokk...
bana garip gleebilirrr..sen bilgini ialll..hayırlısı olsun hakında..benimde yok bebegim..bende istiyyorumm..aklinialirimsmile

sana bişey diyenmi oldu
o senin derdin yor yorma :enbuyukkk:

ya ne alakaa yaa eşinizin boşalması tamamen kasılan bir organı hissedip hisetmemekle alakalı.hem spermler tüplere gitmezkiii rahimde depolanır..yani kanalların açık olup olmadığını bununla anlayamazsınız..

:lepi:melisçiğm teprikler ben yazacaktım siz cevap yazmışınız
herkesin fikrine saygı duyması gerek buda bizim fikrimiz:lepi:

valla bazılarına saçma gelsede bana nedense hiç saçma gelmedi ..neyse aklinialirimsmile
canım benimde yengem bana sperm raheme girince sıcaklık olur demişti ama ben hiç o sıcaklığı hisetmedim :kedi:ama tüplerimde çok şükür açık sorun eşimde maalesef

canım gelen sıvıyı hissedip hissetmediğimizi sormuş ben hissediyorum ama tüplerin açıklığıyla ilgisi varmı bilemem boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…