- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
hiçte saçma değil basına gelen anlar ancak neler neler düşünüp kafa yoruyo insan saçma bulan cevap vermesin bence..
evet ben bazen hissediyorum hatta bi keresinde anında yanma hissetmiştim hatta 1 gün sürmüştü iğne gibi batmıştı onun dışında o anlık yine arada hissediyorum kasıklarıma bişeyler doluyor ama su anda bu aralar hsg çektiricem bakalım sorun yoktur umarım..
böle bır topık acıosan yazılan seylere katlanmak zorndasın ...valla senın dedıgın seyı ben hıc dusunmemeıstım belkıde onunlan alakalıdır tatlım.gereklı bılgıyı alırsan bızıde aydınlat merak ettım dorusu
ben cevap verdim.bilseydim senden izin alırdım tühh
buda bizim fikrimizzz.....heşeyde konuşulmazkiii özell bu gbi şeyler..benimde bebegim yok....ama böyle biii şeyede kafa yormadımmsempatiksalakcinni
boşverrr canımmm...git dr sor daha garanti cevaplar alırsınnopuyorumnanaktan
arkadaşım ne özellere sevgiyle cevap veriyorsunuz bunumu ayıpladınız.
bu tür şeylere kafanı yormadın çünkü kimse sana sormadı.
ama ben böyle birşeyle karşılaşınca afalladım ve burda paylaşmak istedim.
evet haklısın herkese teşekkürler lütfen konu tartışmaya dönmesin arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
buda bizim fikrimizzz.....heşeyde konuşulmazkiii özell bu gbi şeyler..benimde bebegim yok....ama böyle biii şeyede kafa yormadımmsempatiksalakcinni
sana bişey diyenmi oldu
o senin derdin yor yorma :enbuyukkk:
ya ne alakaa yaa eşinizin boşalması tamamen kasılan bir organı hissedip hisetmemekle alakalı.hem spermler tüplere gitmezkiii rahimde depolanır..yani kanalların açık olup olmadığını bununla anlayamazsınız..
:lepi:melisçiğm teprikler ben yazacaktım siz cevap yazmışınız
herkesin fikrine saygı duyması gerek buda bizim fikrimiz:lepi:
ozman karnını agrıtma senden izinmi alcam yazarken töbe töbee
çattıkkk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?