hissediyormusunuz hissetmiyormusunuz???

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
slm kızlar 2.5 yıllık evliyim ve son 1 senedir anne olmayı çok istiyorum tedaviler falan derken gecenlerde teyzemin sorduğu bir soru kafamı çok karıştırdı şimdi bende o soruyu sizlere sormak istedim eşinizle ilişkiye girdiğinizde eşinizin boşalma anını hissediyormusunuz yani içinizde o an bi sıcaklık bi fışkırma hissediyormusunuz?
ben hiç hissetmiyorum:kedi:
teyzeme hiç hissetmiyorum dediğimde kız senin tüpler tıkalı falan olmasın dedi eyvahedigeldismilebilmiyorum valla tedavi devam ediyor daha hsg ye gelmedik dedim peki kızlar siz söyleyin hissediyormusunuz hissetmiyormusunuz???:uhm:

selam canım, açıkcası bende hissetmiyorum :kedi:
yani bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum,ama bu hissiyatın tüplerle pek bir alakası olduğunu düşünmüyorumbilmiyorumkismile

teşekkürler canım bende tüplerle alakalı olduğunu düşünmüyorum belki hissetmem normaldir diyorum ama öyle olsa çocukları olan kişilere sorduğumda hissediyorum dediler kafamçokkarıştı
doktoruma sormayada çekiniyorum hem erkek olduğundan hemde cahillik gibi düşünür diye.

bence hiç saçma değil çünkü çocuk sahibi olan 3 bayana sordum hissettiklerini söylediler ama benim gibi çocuğu olmayanlar hissetmediklerini söylediler demekki bi problem var diye burdaki bayanlarada sormak istedim ayrıca ben sorum saçma mı değilmi diye sormuyorum.

Canım ben hissediyorum ama fışkırma olayı biras abartı olmuş o kasların atmasından başka bişiy değil çünkü kesik kesik geldiği için meni bi oynama olur içerde ama her zaman hissedemezsin bunu eğer fazla tahrik olup fazla ıslanma varsa ya da sen orgazm olduysan ıslanmadan dolayı hissedemezsin tüplerle alakası yok bende benimde tek tüpüm alındı mesela ama hissediyorum.

böle bır topık acıosan yazılan seylere katlanmak zorndasın ...valla senın dedıgın seyı ben hıc dusunmemeıstım belkıde onunlan alakalıdır tatlım.gereklı bılgıyı alırsan bızıde aydınlat merak ettım dorusu

canım allah razı olsun ben istediğim cevabı senden aldım demekki sorun edilecek bir şey değilmiş teşekkürler.

Ya bence onunla bi alakasi yok bende 7 aylik evliyim henuz hamile degilim tuplerimede hic bakilmadi ama ben bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum sicaklik seklinde bazende hic hissedilmiyor bence tuplerle ilgisi yok

katlanılacak birşey yok canım bak anlayan nasılda cevabını vermiş pamuksel i oku aydınlanmış olursun.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…