• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar çeyiz seti

canım ceyiz seti idi ama ben o setin içine dahil olan tabaklarıda çatal bıçağıda beğenmedim.. ekstra ücret ödüyerek kendi beğendiklerimi aldım..

hısardakıceyız setınde sanırım bende ole yapıcam çunku tencere sapları metal olsun istıyorum

benim de baya var çeyizimde eksik al al bitiremedim

tencerelerimi bile almadım daha en büyük eksik de onlar

bardak takımı konusunda tereddüt yaşıyorum alsam mı gereksiz mi diye böyle kafama takılan çok şey var günüm çeyiz topiklerinde fikir almakla geçiyor :1:

ama onun haricinde bir senedir ufak tefek ne bulursam aldım odadan taşmak üzereyim her taraf koli bana yer kalmayacak böyle giderse :52:

ben öyle kristal bardak takımı almadım.. annem cok istesede onca para veremem dedim onlara. sonra kendimce bişeyler uydurdum ve aldım

hısardakıceyız setınde sanırım bende ole yapıcam çunku tencere sapları metal olsun istıyorum

her türlü alternatif var.. önemli olan senin içine sinmesi. ben önce satıcı kadının çok güzel demesine bir yemek takımı aldım sonra eve geldi onlar içime sinmedi.. anneme diom sen kullan bunları annem hayır diyorr ben ne yapıcam okadar ttakımı.. sonra günlük kullan dedi.. en sonunda gittim aldığım yerle konuştum ve değiştirdim..

benim de baya var çeyizimde eksik al al bitiremedim

tencerelerimi bile almadım daha en büyük eksik de onlar

bardak takımı konusunda tereddüt yaşıyorum alsam mı gereksiz mi diye böyle kafama takılan çok şey var günüm çeyiz topiklerinde fikir almakla geçiyor :1:

ama onun haricinde bir senedir ufak tefek ne bulursam aldım odadan taşmak üzereyim her taraf koli bana yer kalmayacak böyle giderse :52:

ıyı yapmışsın cnm düğün ne zamn ?? benım 2013 te ama daha ceyız yok ortada :9::9:

ben daha almaya başlamadım cunku daha işe gıremedım şimdiden fıkır alayım dıyorum sonra teker teker alırım allahın ıznıyle dıye gecırıyorum içimden ama bu setı ablamlar hedıye alıcaz dıyınce bı araştırma yapayım dedım

dyyg bakmıştım ceyızıne hatta ceyızlerının başına yazdıgın cumleden anladım ve gulumsedım zevkın cok guzel kırmızı aşkı var bırz sanırsam:16: bende bır turlu düz şeylerden dışarı cıkamıyorum nişan elbısem bıle krem rengı duz bır elbıseydı ama ıcıme sıne sıne aldım yemek takımlarını begendım ama ben kendıme alamıyorum bole desenlı :26:şeylerı yanı problem bende sanırsam

ben öyle kristal bardak takımı almadım.. annem cok istesede onca para veremem dedim onlara. sonra kendimce bişeyler uydurdum ve aldım

bende en başından kesin almayacağım diye kararlıydım ama sonra ne oldu bilmiyorum birden kafamı karıştırmaya başladı bu konu :1:

aslında bakımı da zor elde yıkamak falan lazım zaten bu misafir takımlarına bi çare bulamadılar gitti bulaşık makinesi en lazım olduğu anda kullanılamıyor

bende en sona bıraktım tüm eksiklerim bitirirsem tekrar düşünmeye başlarım belki ama şunları yazarken bile soğudum yahu :1::1::1:

peki canım misafir çay setleri hakkında ne düşünüyorsun gerekli mi sence

kristal bardak takımı şart mı ?? ablam almıştı şimdi elde yıkama derdı var dıye vıtrınını susluyor hıc kullanmıyor :19:

dyyg bakmıştım ceyızıne hatta ceyızlerının başına yazdıgın cumleden anladım ve gulumsedım zevkın cok guzel kırmızı aşkı var bırz sanırsam:16: bende bır turlu düz şeylerden dışarı cıkamıyorum nişan elbısem bıle krem rengı duz bır elbıseydı ama ıcıme sıne sıne aldım yemek takımlarını begendım ama ben kendıme alamıyorum bole desenlı :26:şeylerı yanı problem bende sanırsam

anladım canım... bende öyle çok allı dallı şeyleri sevmem.. aldıklarım çok içime sindi..

Son düzenleme:
ıyı yapmışsın cnm düğün ne zamn ?? benım 2013 te ama daha ceyız yok ortada :9::9:

ben daha almaya başlamadım cunku daha işe gıremedım şimdiden fıkır alayım dıyorum sonra teker teker alırım allahın ıznıyle dıye gecırıyorum içimden ama bu setı ablamlar hedıye alıcaz dıyınce bı araştırma yapayım dedım

benim de çeyiz belli ama tarih belli değil canım yaa :1::1::1:

burası fikir anlamında cennet gibi zaten canım :1::1::1:

anladım canım... bende öyle çok allı dallı şeyleri sevmem.. aldıklarım çok içime sindi..

yok zaten ole bır şeyın sadece renk olarak nevresımlerınde de tabaklarındada cok begendıgım şey var allah gule gule kullanmayı nesıp etsın inşallah :16::16:

kızlar bır sorunum daha var :(( şimdi nişanlımın bır akrabası fii tarıhınden kalma 12lı yemek takımı hedıye etmış desenlerı guzel ama model olarak baya eskı ben bunları napıcam kullanmayıp yerıne yenılerını alırsam ev yemek takımı dolacak :9::9::9:

yok zaten ole bır şeyın sadece renk olarak nevresımlerınde de tabaklarındada cok begendıgım şey var allah gule gule kullanmayı nesıp etsın inşallah :16::16:

kızlar bır sorunum daha var :(( şimdi nişanlımın bır akrabası fii tarıhınden kalma 12lı yemek takımı hedıye etmış desenlerı guzel ama model olarak baya eskı ben bunları napıcam kullanmayıp yerıne yenılerını alırsam ev yemek takımı dolacak :9::9::9:

:) değişik değişik kullanırsın artık sende :=)

günlük kullan canım sen kendi içine sineni al bence

resim yüklemen mümkün mü merak ettim yahu :1::1::1:

:) değişik değişik kullanırsın artık sende :=)

şole yapayım dıyorum eger işe gırersem yanı paramı dıger seylere yetırırsem ve sıra ona gelırse alırım yoksa almam onları kullanırım :34: o teyze gelıncede onları kullanırım bıde :27::27:

bole işte :38:

accık eski :52:

Eklentiler

• $386918_10151012773707322_1681497007_n.webp
    $386918_10151012773707322_1681497007_n.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 110
  • $564352_10151027493887322_315477616_n.webp
    $564352_10151027493887322_315477616_n.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 101
Back
X