Hırsımı alamadım :(

Crazy-cat-lady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
203
322
103
34
Selam hanımlar bu başlığı açmamın sebebi aslında fikir almak değil, sadece eski erkek arkadaşımın yaptığı terbiyesizlik içime oturduğu için yazıyorum Takındığım tavır konusunda hatalıysam da belirtin lütfen.

Eski erkek arkadaşım bir sınav neticesinde farklı bir şehre gitti, khk nedeniyle uzun bir soruşturma süreci geçirdi ilişkimizin başlangıcı da zaten bu soruşturma süreci içinde olduğu vakitlerde olduğu için ilk zamanlarda karamsar düşüncelerim vardı. Oraya gittikten sonra oluşacak sosyal çevresi, yoğun nöbet programında gecesini gündüzünü birlikte geçirdiği bir kızla etkileşim ihtimalinin yüksek olması bende ilişkiye dair temkinli olma ihtiyacı doğurmuştu. Bir gün bu kızlardan bahsederken ağzımızdan şakayla karışık Gizem ismi çıktı ve o kızların adı hep Gizem kaldı bahsedilirken öyle bahsedildi.

Neyse erkek arkadaşımın soruşturması tamamlanmadan kısa bir süre önce zaten ayrıldık. Erkek arkadaşım ilk zamanlar sürekli yazdı ama ben onun boşluktan yazdığını düşünüyordum nitekim de öyle oldu işe başlayınca bir süre bıçakla kesilmiş gibi kesildi yazmaları. Neden sonra ara ara yazmaya devam etti. Ben de arkadaşça cevaplar verdim.

Haftaiçi bir de baktım sosyal medyada Gizem adında bir kızla takipleşmişler. Hay şom ağzım diye kendi kendime gülüp kızarken, yaklaşık bir haftadır yazmayan adam whattsapptan yazıp "Gizemi buldum" dedi sonunda da 2 tane gülen emoji var. Nasıl itici geldi anlatamam. Gördüm ama cevap yazmadım. Ben Mecnunu bulmuş Leyla olsam eski sevgilime böyle mesaj atmam. İğrendim.
2 saat sonra "Şaka ya.. Nasılsın neler yapıyorsun arayıp sormuyorsun" yazmış. Buna yazdığının çok itici geldiğini belirten bir cevap yazacaktım ama günlük telaşlarla fırsat bulamadım sonra da dedim ki bu kafada birine yazsam ne yazmasam ne...

Birkaç saat sonra tekrar yazıp "Yazmamdan rahatsızsan saygı duyarım ama ben senin neler yaptığını merak ediyorum ve bilmek istiyorum, özlüyorum.." yazmış. Aman ne aşık bi çocuk...

Acaba sessiz kalmakla hata mı ettim? Şakaysa bile yeterince çirkin ya, böyle şakaları yapacak yüzü benim nezaketimden mi buluyor?

Siz olsanız nasıl davranır, nasıl bir cevap verirdiniz?
Üzerinden 2 gün geçti hala aklıma geldikçe sinir oluyorum. Yorumunu paylaşacaklara teşekkürler şimdiden

her şakanın içinde gerçeklik payı vardır. boşver cevap verme bir daha...

Anlattığım bi arkadaşım ağzına s*ç ki sana bidaha böyle şakalar yapamasın dedi, ama biraz düşündüm inanın ağzına nasıl s*çabilirim onu bile bulamıyorum. İlişki içinde ve devamında saçma bi nezaket ve asalet çabası içinde miyim diye düşünüyorum bazen kendimi küfür ederken hayal bile edemiyorum

Haliyle bu yüzsüzlükler bu çiğ hareketler de bundan ötürü mü diye düşünüyorum bazen.

Sanırım ben de sessiz kalırım. Pek sevmem böyle lakayıtlıkları. İyi yapmışsınız..

Haklısınız bu açıdan düşünmemiştim, kendisi zaten bi megalomanyak. Sessiz kalmamı da yıkılmama, benim için değerli olduğundan üzülmeme filan yormamıştır inşallah. Yorduysa da yapacak bişey yok artık :) Teşekkür ederim yorumunuz için.

Hanımlar çok teşekkür ederim erkek arkadaşımla barıştık :))
diyomuşum kk'ye yakışır bi olay örgüsü olurdu ama yok, bundan bi cacık olmaz :)

Biraz daha rahatladım, teşekkür ediyorum yorumlarınız ve desteğiniz için

Yazmaman etkili olmuş
Bence yazma

Tersleyin. Çok basit. “Bi ilişkimiz vardı, bitti. Maalesef ben seni özlemiyorum ve açıkçası muhabbet etme ihtiyacı da hissetmiyorum. Anlayıp yazmamanı beklemiştim. Ama işe yaramadı. Lütfen beni bi daha rahatsız etme.” Oh içimin yağları eridi. Gizemin boş vakti çoksa gizem büyütsün bu çocuğu.

Eger siz gizemi buldum mesajina karsilik verseydiniz amacina ulasmis olacakti. Yalani gercekmis gibi anlatacakti; bi çeşit kuyruk acısı:) valla helal olsum diyorum size. Nasil sabrettiniz de yazmadiniz. Iyi kendinizi tutmussunuz. Bence super bi durus olmus sizin cevap vermemeniz. "Sen ne yaparsan yap seni kaale almiyorum" tavri olmus:) niye dert ediyorsunuz ki. Herkes yapamaz sizin yaptiginizi. Sakın bisey yazmayin. Super olmus :)

Bana öyle geliyor ki ona karşı halen ilginiz var. Neden kimleri takip ettiğini vs takip ediyorsunuz. Sizin için bitmişse buna ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…