Selam hanımlar bu başlığı açmamın sebebi aslında fikir almak değil, sadece eski erkek arkadaşımın yaptığı terbiyesizlik içime oturduğu için yazıyorum
Takındığım tavır konusunda hatalıysam da belirtin lütfen.
Eski erkek arkadaşım bir sınav neticesinde farklı bir şehre gitti, khk nedeniyle uzun bir soruşturma süreci geçirdi ilişkimizin başlangıcı da zaten bu soruşturma süreci içinde olduğu vakitlerde olduğu için ilk zamanlarda karamsar düşüncelerim vardı. Oraya gittikten sonra oluşacak sosyal çevresi, yoğun nöbet programında gecesini gündüzünü birlikte geçirdiği bir kızla etkileşim ihtimalinin yüksek olması bende ilişkiye dair temkinli olma ihtiyacı doğurmuştu. Bir gün bu kızlardan bahsederken ağzımızdan şakayla karışık Gizem ismi çıktı ve o kızların adı hep Gizem kaldı bahsedilirken öyle bahsedildi.
Neyse erkek arkadaşımın soruşturması tamamlanmadan kısa bir süre önce zaten ayrıldık. Erkek arkadaşım ilk zamanlar sürekli yazdı ama ben onun boşluktan yazdığını düşünüyordum nitekim de öyle oldu işe başlayınca bir süre bıçakla kesilmiş gibi kesildi yazmaları. Neden sonra ara ara yazmaya devam etti. Ben de arkadaşça cevaplar verdim.
Haftaiçi bir de baktım sosyal medyada Gizem adında bir kızla takipleşmişler. Hay şom ağzım diye kendi kendime gülüp kızarken, yaklaşık bir haftadır yazmayan adam whattsapptan yazıp "Gizemi buldum" dedi sonunda da 2 tane gülen emoji var. Nasıl itici geldi anlatamam. Gördüm ama cevap yazmadım. Ben Mecnunu bulmuş Leyla olsam eski sevgilime böyle mesaj atmam. İğrendim.
2 saat sonra "Şaka ya.. Nasılsın neler yapıyorsun arayıp sormuyorsun" yazmış. Buna yazdığının çok itici geldiğini belirten bir cevap yazacaktım ama günlük telaşlarla fırsat bulamadım sonra da dedim ki bu kafada birine yazsam ne yazmasam ne...
Birkaç saat sonra tekrar yazıp "Yazmamdan rahatsızsan saygı duyarım ama ben senin neler yaptığını merak ediyorum ve bilmek istiyorum, özlüyorum.." yazmış. Aman ne aşık bi çocuk...
Acaba sessiz kalmakla hata mı ettim? Şakaysa bile yeterince çirkin ya, böyle şakaları yapacak yüzü benim nezaketimden mi buluyor?
Siz olsanız nasıl davranır, nasıl bir cevap verirdiniz?
Üzerinden 2 gün geçti hala aklıma geldikçe sinir oluyorum. Yorumunu paylaşacaklara teşekkürler şimdiden