Hırsımı alamadım :(

Bana öyle geliyor ki ona karşı halen ilginiz var. Neden kimleri takip ettiğini vs takip ediyorsunuz. Sizin için bitmişse buna ne gerek var.
Merhaba evet ilgim var, ancak bu ve bunun gibi basiretsiz hareketleri ve yaşımız itibarı ile bu karakterde biriyle ciddi bir yola girmekten duyduğum çekince dolayısıyla ilişkimizin devamlılığına dair bir dileğim asla yok.

Kendimi bir süre bakmaktan alıkoyamıyorum, bu genel bi durum, ama yakında geçecektir diye tahmin ediyor ve umuyorum

Doğru yoldasın Cevap vermemeye, oralı olmamaya devam et.

Bu arada merak ettim, ona karşı bir şeyler hissediyor musun hala?

Cevap vermeyin. Size bu şakaları yapmasının sebebi sizden bir tepki almak. Böyle aptal bir şakaya iyi tepki vermeyeceğinizi biliyor, sizi tahrik edip olumsuz tepki alıp iletişim kurmaya çabalıyor bence. Hani sebepsiz ağlayıp olay çıkaran Çocuklar gibi, en güzeli tepki vermeyin böyle edepsiZlikler yapmayı bırakır böylece.

Bir de ilginiz olsa dahi ilişki düşünmeseniz dahi ne yapmış ne etmiş diye kurcalamayız normal bence :) hadi hanımlar dürüst olalım hepimiz daha yeni ayrıldığımız kişiyi stalklarız kadın doğasında var bu :)

Konunu okudum da çok zeki birine benziyorsun.
Ileriye dönük umudun yoksa engelle bence canını sıkmaya değmez

Bence sadece şaka yapmış ama düşüncesizce bana da itici gelirdi. Bir şey deseniz rahatsız olduğunuzu belirtseniz havalanır belirtmeseniz de nasıl konuşulur bilemedim. Ama saçmalamış.

Ben anlamadim, siz sevgiliydiniz ve o baska ile gidince hicbir sey konusulmadan ayrilmis mi oldunuz? Sonra da boyle bir mesaj mi atti?

Ne kadar mantıklı birisin.
Duygularını kabul edip yine de mantığıyla hareket etmek herkesin harcı değil.
Tebrik ederim.

Ayrıca konuyu da " ühüü sevglmle ayrıldk yeni birini blmş bi de bana msj atmş"
diye açmadığın için
Teşekkürler..

Cevap vermeyerek ne iyi yapmışsın.
O kafasında elli tane cevap vermiştir kendi kendine.
Senin vereceğin cevaba ihtiyacı bile kalmamıştır emin ol.

Çok içten ve dürüstçe bir cevap :)

zaten uzaktaysa bırak gitsin ya dertsiz başına dert alma bulmuş gizemini işte açıkça söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…