• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsımı alamadım :(

Bana öyle geliyor ki ona karşı halen ilginiz var. Neden kimleri takip ettiğini vs takip ediyorsunuz. Sizin için bitmişse buna ne gerek var.
Merhaba evet ilgim var, ancak bu ve bunun gibi basiretsiz hareketleri ve yaşımız itibarı ile bu karakterde biriyle ciddi bir yola girmekten duyduğum çekince dolayısıyla ilişkimizin devamlılığına dair bir dileğim asla yok.

Kendimi bir süre bakmaktan alıkoyamıyorum, bu genel bi durum, ama yakında geçecektir diye tahmin ediyor ve umuyorum :KK51:

Doğru yoldasın :KK51: Cevap vermemeye, oralı olmamaya devam et.

Bu arada merak ettim, ona karşı bir şeyler hissediyor musun hala?

Cevap vermeyin. Size bu şakaları yapmasının sebebi sizden bir tepki almak. Böyle aptal bir şakaya iyi tepki vermeyeceğinizi biliyor, sizi tahrik edip olumsuz tepki alıp iletişim kurmaya çabalıyor bence. Hani sebepsiz ağlayıp olay çıkaran Çocuklar gibi, en güzeli tepki vermeyin böyle edepsiZlikler yapmayı bırakır böylece.

Bir de ilginiz olsa dahi ilişki düşünmeseniz dahi ne yapmış ne etmiş diye kurcalamayız normal bence :) hadi hanımlar dürüst olalım hepimiz daha yeni ayrıldığımız kişiyi stalklarız kadın doğasında var bu :)

Selam hanımlar bu başlığı açmamın sebebi aslında fikir almak değil, sadece eski erkek arkadaşımın yaptığı terbiyesizlik içime oturduğu için yazıyorum :KK43: Takındığım tavır konusunda hatalıysam da belirtin lütfen.

Eski erkek arkadaşım bir sınav neticesinde farklı bir şehre gitti, khk nedeniyle uzun bir soruşturma süreci geçirdi ilişkimizin başlangıcı da zaten bu soruşturma süreci içinde olduğu vakitlerde olduğu için ilk zamanlarda karamsar düşüncelerim vardı. Oraya gittikten sonra oluşacak sosyal çevresi, yoğun nöbet programında gecesini gündüzünü birlikte geçirdiği bir kızla etkileşim ihtimalinin yüksek olması bende ilişkiye dair temkinli olma ihtiyacı doğurmuştu. Bir gün bu kızlardan bahsederken ağzımızdan şakayla karışık Gizem ismi çıktı ve o kızların adı hep Gizem kaldı bahsedilirken öyle bahsedildi.

Neyse erkek arkadaşımın soruşturması tamamlanmadan kısa bir süre önce zaten ayrıldık. Erkek arkadaşım ilk zamanlar sürekli yazdı ama ben onun boşluktan yazdığını düşünüyordum nitekim de öyle oldu işe başlayınca bir süre bıçakla kesilmiş gibi kesildi yazmaları. Neden sonra ara ara yazmaya devam etti. Ben de arkadaşça cevaplar verdim.

Haftaiçi bir de baktım sosyal medyada Gizem adında bir kızla takipleşmişler. Hay şom ağzım diye kendi kendime gülüp kızarken, yaklaşık bir haftadır yazmayan adam whattsapptan yazıp "Gizemi buldum" dedi sonunda da 2 tane gülen emoji var. Nasıl itici geldi anlatamam. Gördüm ama cevap yazmadım. Ben Mecnunu bulmuş Leyla olsam eski sevgilime böyle mesaj atmam. İğrendim.
2 saat sonra "Şaka ya.. Nasılsın neler yapıyorsun arayıp sormuyorsun" yazmış. Buna yazdığının çok itici geldiğini belirten bir cevap yazacaktım ama günlük telaşlarla fırsat bulamadım sonra da dedim ki bu kafada birine yazsam ne yazmasam ne...

Birkaç saat sonra tekrar yazıp "Yazmamdan rahatsızsan saygı duyarım ama ben senin neler yaptığını merak ediyorum ve bilmek istiyorum, özlüyorum.." yazmış. Aman ne aşık bi çocuk...

Acaba sessiz kalmakla hata mı ettim? Şakaysa bile yeterince çirkin ya, böyle şakaları yapacak yüzü benim nezaketimden mi buluyor?

Siz olsanız nasıl davranır, nasıl bir cevap verirdiniz?
Üzerinden 2 gün geçti hala aklıma geldikçe sinir oluyorum. Yorumunu paylaşacaklara teşekkürler şimdiden :KK25:
Konunu okudum da çok zeki birine benziyorsun.
Ileriye dönük umudun yoksa engelle bence canını sıkmaya değmez

Bence sadece şaka yapmış ama düşüncesizce bana da itici gelirdi. Bir şey deseniz rahatsız olduğunuzu belirtseniz havalanır belirtmeseniz de nasıl konuşulur bilemedim. Ama saçmalamış.

Ben anlamadim, siz sevgiliydiniz ve o baska ile gidince hicbir sey konusulmadan ayrilmis mi oldunuz? Sonra da boyle bir mesaj mi atti? :KK57:

Ne kadar mantıklı birisin.
Duygularını kabul edip yine de mantığıyla hareket etmek herkesin harcı değil.
Tebrik ederim.

Ayrıca konuyu da " ühüü sevglmle ayrıldk yeni birini blmş bi de bana msj atmş"
diye açmadığın için
Teşekkürler..

Cevap vermeyerek ne iyi yapmışsın.
O kafasında elli tane cevap vermiştir kendi kendine.
Senin vereceğin cevaba ihtiyacı bile kalmamıştır emin ol.:halay:

Merhaba evet ilgim var, ancak bu ve bunun gibi basiretsiz hareketleri ve yaşımız itibarı ile bu karakterde biriyle ciddi bir yola girmekten duyduğum çekince dolayısıyla ilişkimizin devamlılığına dair bir dileğim asla yok.

Kendimi bir süre bakmaktan alıkoyamıyorum, bu genel bi durum, ama yakında geçecektir diye tahmin ediyor ve umuyorum :KK51:
Çok içten ve dürüstçe bir cevap :)

zaten uzaktaysa bırak gitsin ya dertsiz başına dert alma bulmuş gizemini işte açıkça söylüyor.

Back
X