Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

benimde kızım olacak inş 30. haftadayım hipoplastik sol kalp sendromu tanısı konuldu 24. haftada.inş allah sağlık verir bekliyorum bende bebişimi

Bebek cıktı anjıoadan uyutuluyo cok üzülüyorum haftaya operasyon daha varmış kuzum daha iki günlük bile değil çektiği sıkıntı Rabbim dayanma gücü versin çok zor

çok zor canım haklısın ama sabret dualarımız sizinle kendi bebeğim gibi üzüldüm inan ama allah sabır versin bizlere ona da dayanma gücü verir inşallah

Allah razı olsun yapılacak birşey yok öyle bir çaresizlik ki rabbim kimseye yaşatmasın dua tek çare

şu an normal yada sezeryan diye bişey demediler gelecek hafta ilk kez nts ye gireceğim belki ondan sonra bişey derler

Bebeğin hastalığını duyan sezeryan diyor genelde bebeğe sıkıntı olur diye ben hep normal istedim kalp damar cerrahı dr u sagolsun bize yardım etti normal doğum yapılabilir diye cok şükür normal yaptım sana tavsiyem senlik bir sıkıntı olmadığı sürece normal yap doğumunu

Evet pazartesi taburcuyum ama kanım düştü gözlemdEyim su an e Bebeğide görmek zor öğlen arası sadece ama ben ara ara kacamak yapıyorum dr la görüşüyorum eşim dr onunda vermiş olduğu bir rahatlık oluyo Gidip görüyoruz çok şükür. Senin bebeğinde gelişme geriliği var mı benim 3 haftaya yakındı gelişme geriliği

Gelişme geriligi yok canım su an tam 30 haftalık haftaya kontrol var belkı o zaman soylerler sezaryan veye normal su an hıcbırsey bılmıyorum allah hakkımızda hayırlısını versın

Yok cnm uyutulmuyo ama nefes borusunda hortumu duruyo yavrumun sesi bile çıkamıyo bekliyoruz işte

Kareciğer değeri yükselmiş biraz düzelmesini bekliyorlar hortumu öyle çıkaracaklarmış anlayacağın dünyaya getirdiğimiz yavrularımız gelene kadar ağlatıyorlar geldikten sonra daha çok ağlatıyor bu durumları bilin kolay şeyler değil sabır ve tefekkürlü olcaz

Çok zor dayanmak ya allah onlara da bizlere de dayanma gücü versin iki günlük küçücük vücutlarına neler yapılıyor.kendi çocuğum gibi merak ediyorum senin yavrunu da alıştırıyorum kendimi de bunlara.iyi haberler bekliyorum inşallah senden

Allah razı olsun inş senin yavrun ii olur sağsalim kucağına alırsın doktorlar yanılır 26 yaşındayım ve rabbim imtihanımı çok çabuk ve evladımla verdi Allah sabrımızı versin inş

bu da bizim imtihanımız bende 25 yaşındayım ve ilk çocuğum dua etmek dışında yapacak bişeyimiz yok hayırlısı olsun bi gelişme olursa bebişle ilgili haberlerini bekliyorum iyi haberlerini inşallah

Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş bakalım tefekkür edip katlanabilrmi yoksa isyan edermi diye. Bizde bu imtihandan onlardan vazgeçmeyerek 1-0 önde başladık inşallah.her cefanın bir sefası mutlaka olacaktır.Rabbim bizlerle bıdıklarla iyi günler nasip edecektir inanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…