Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

Öyle tabi tek avuntum rabbimden geldi ve biz kıymadık yavrularımıza Rabbim kimine veriyo imtihan ediyo kimine vermiyor imtihan ediyor şükürler olsun bebek sahibi olabiliyoruz Rabbim bu süreci bu mubarek ayların yüzü suyu hürmetine kolay geçirir inş

inşallah Allah kimseye yüklenemeyeceği sıkıntı vermez unutma o herşeyin en iyisini bilir.eşim demişt ki farzetki yaşamaya ömrü olmadı düşünsene sana bir melek şefaatçi olacak daha ne istersin.

Öyle tabi birŞey ya bizzat güzeldir ya da neticesi itibari ile güzeldir diyor risale- i nur da bizim yavrularımız ya bu dünyada kalarak bizzat güzel olucak ya da cennette bizi bekleyen melekler olarak orda bize ömür boyu bebek sevgisi yaşatarak neticesi itibari ile güzel olucak bunları düşününce iyi oluyorum sonra birşey oluyor çok üzülüyorum Rabbim yardımcımız olsun inş .

Mrb cnm bugün doğum yaptım normal oldu bebeğimi yoğun bakıma aldılar hemen doktorlar başında ilacı veriliyor şükür çok ii doğdu sıkıntısı olmadı tanı aynı bekliyoruz

Gözünaydın canım şu mübarek günün hürmetine Rabbim şifa versin inşallah nasıl durumunuzun iyimisiniz kaç kg boyu kaç emzirebildinmi

Sagol cnm rabbim sana da hayırlısıyla nasip eder 2.300 doğdu küçüçük daha doğum yaptım hiç göremeden aldılar kendime geldim gittim yanına çok şükür durumu iyi şimdilik bende iyim rabbime şükürler olsun işimiz rastgeldi süt sağıyoruz şimdi emziremedim daha

napıyo ufaklık neler yapıyorlar istediğinde görebiliyormusun oğlum küvezde kaldığında günde 1 kez gösteriyorlardı sen kaç gün kalıcan belli mi

Yavrumu anjio ya aldılar zor bir durum risk hep vardı ve şuanda var bekliyorum iyi haberlerini süreç çok zor rabbim kimseye böyle imtihanlar vermesin

benim bebeğim içinde aynı şeyi sölediler şu an 30 haftalık oldu aldırmadım hangi hastanede doğum yaptın sen
bi de ameliyat falan dediler mi doğumdan sonra

benim bebeğim içinde aynı şeyi sölediler şu an 30 haftalık oldu aldırmadım hangi hastanede doğum yaptın sen
bi de ameliyat falan dediler mi doğumdan sonra
Rabbim yardımcın olsun kardeş ben eskişehir üniversitesinde doğum yaptım önce anjio oldu ameliyatlarıda olacak inş ne zaman tanı konuldu sana

allah yardımcın olsun canım inş ameliyatlar başarılı geçer yavrunu kucağına alırsın.22. haftasında tanı konuldu antalya da doğum yapacam kısmetse takiplerim akdeniz üniversitesinde sürüyor şu an ameliyat demediler de daha ben araştırdım ameliyatlar varmış kalp doktoru da mı takip ediyordu seni beni sadece kadın doğum doktoru takip ediyor

Pediatri kalp cerrahisi dr ile görüşebilirsin bu durumu biz ameliyları olduğunu öğrendik kendimiz görüştük ameliyatını ben yaparım dediği için sürekli irtibat. Halinde olduk ilk gebelik mi peki

evet ilk gebelik.bende görüşeyim pediatri kalp cerrahıyla o zaman.bebeğin için de dua ediyorum durumundan beni de haberdar eder misin

Ederim inşallah aldırmamakla en güzel kararı vermişsin vicdan azabın olmicak inşallah bebeklerimizin durumu çok kritik olabilecek en kötü rahatsızlık Rabbimin imtihani bu bize biz bize düşeni yaptık taktir Allahın beklemek çok zor hele son haftalar doğurmak istemiyorsun içinde kalsın istiyorsun Ne diyeyim Allah yardımcın olsun bol dua et

bende vicdan olarak çok rahatım çok şükür allah şifalarını verir inşallah dua ediyorum kendi bebeğim için de diğer bebekler içinde

Doğum yaparken o sancıyı çekerken bende dua ettim sıkıntılı bebeklere inş bu teslimiyetimize şifa versin yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…