Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

Ben
Merhaba Gamze Hnm bizim bebeğimize de aynı teşhis konuldu bu hafta çapada muayene olduk haftaya da heyet raporu çıkacak. Size heyet ne cevap verdi ?
Mrb ben heyete girmedim acibademde dr melih bey tanıyı koydu ve bebeğin sonlandırılması gerektiğini söyledi kabul etmedim bende 27 haftalıktım ben tanı konulunca senin kaç ? Allah yardımcın olsun zor bir sürece sende dahil oldun

benim 24 haftalıktı tanı konulduğunda şimdi 25 haftalık. Bu kısa süreç içerisinde birçok profesörle bağlantı kurdum, mailleştim, özellikle çocugu olan doktorları tercih ettim ki daha vicdanlı olurlar diye düşündüm ama olumlu yanıt alabildiğim tek bir kişi dahi olmadı herkes hemfikir; hastalık en agır kalp hastalığı, riskler çok yüksek ne yapacağımı bilmiyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu acının tarifi yok.

Aynı süreçten bizde geçtik araştırmalar yaptık dediğin gibi herkes aynı fikirde aldırma fikri bir anne için çok zor içinde kıpır kıpır olan bir varlık için karar vermek zor ben aldırmıcam üç ayda olsa misafirim olur dedikten sonra rahatladım 21 ocakta öğrendim o günden bu güne çok ağladım ağlıyorum da beklemek çok zor kaldı 6 haftam gelişim geriliği de basladı Dr a gitmeye korkar oldum artık her gidişimde bir sorun çıkacak diye bu bize Allahtan bir imtihan Rabbim bu teslimiyetimize yavrumuzu bize bağışlar inşallah sen kararını vermemişsin Rabbim sana da yardım etsin gönül ferahlığı versin inşallah

Merhaba Gamze Hnm bizim bebeğimize de aynı teşhis konuldu bu hafta çapada muayene olduk haftaya da heyet raporu çıkacak. Size heyet ne cevap verdi ?
bende çapaya gittim heyetten randevu aldım ama gitmedim sonuçta hepsi aynı şeyi söylediler çapada hangi dr gittin

nasıl gidiyor az bişey kalmıştır senin eskişehire ne zaman gitmeyi düşünüyorsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım.

nasıl gidiyor az bişey kalmıştır senin eskişehire ne zaman gitmeyi düşünüyorsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım.
Cumartesi geçicem Allah nasip ederse 37 haftalık olucam haftaya az bir zaman kaldı imkan olsa doğurmak hiç istemiyorum kalsın içimde hep sen ne yaptın yavrumda iki hafta gelişme geriliği var sende de aynı sorun var mı senin orda doktorlar ne diyo burda bana aldırmadığım için kızan bile oldu çocuğa eziyet cektircen kolay mı sanıyosun sen diye çok üzüldüm ben yavrumu eziyet çeksin diye doğurmuyorum ki(

hala çalışıyormusun ?üzülme artık düşünmemeye çalış ben tıkadım kulaklarımı çoktan kimsenin ne dediği ne düşündüğü önemli değil.kimsede benim yerimde olmadığı gibi benım yerımede karar veremez onu bu zamana kadar orda muhafaza eden Rabbim onu her an koruyup kollayacaktır eminim.Rabbim yar ve yardımcın olsun olmazsada cennetin kapısında bi melek bize şefaatçi olacak unutma.biz güçlü olmalıyızki yavrularımızda öyle olsun.beni habersiz bırakma olur mu

32 haftamda bıraktım çalışmadım inşallah hayırlı haberlerimi veririm

merhaba hazırlıkların bitti mi yarın mı yolculuk naaptın karar verebildin mi normal mi olacak yoksa sezeryan mı Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim evinize uluşırsınız oğlunla beraber beni habersiz bırakma

Bugün burda son kontrollerimi yaptırdım bebek iki hafta geriden gelîyo kilosu 2300 olmuş yarın çıkıyoruz hazırlıklar bitti doktorlar hiç ii konuşmuyorlar ya hadi hayırlısı bu hastalık sezeryan endikasyonu değilmiş çocukta hersey normalse normal doğurabilirmişim yok bebek sıkıntıya girerse sezeyana alıyorlarmış dırek gidelim bi hayırlısı ne olcak

kilosunu sıkıntı etme 500 gr bebekler yaşayabiliyosa yaşar yedireceğimiz lokmaları varsa kimse engel olamaz.

İnşallah yedireceğimiz lokmaları vardır cok az kaldı bebeğimin doğmasına ve gün gectıkce daha korkuyorum ne zor birsey bakıyorum benimle beraber hamile kalanların telaşına bi de benim telaşım bebeğime çanta hazırladım giydirmek nasip olacak mı bilmiyorum bile

anlıyorum seni en iyi anlayan benim sanırım bi arkadaşım var benimde işyerinde hergün bır kıyafet alıyor doğacak bebeğine bense tek bir çöp dahi alamadım etrefımdaki insanlar harıl harıl bişeyler örerken ben acaba bunları giyebilecek mi diye düşünüyorum ne kadar acı anlıyorum seni

Rabbimin bize imtihanı bu biz aldırmayaraktan inşallah geçtik rabbim isyan eden kullarından etmesin tabi ama bazen düşünmüyor değilim bizde normal bif gebelik süreci geçirebilirdik die çevremde bebek görmek istemiyorum bekliyorum başkalarında ne çıkacak diye kötü düşünceler işte rabbim afetsin

Slm ulasabildin mi eskisehire yatisin belli mi dogum icin ne zaman olacak umarim yaninda sana destek olacak birileri vardir

Slm cnm ankaraya geldik evimiz burda var salı günü için dr dan randevu aldık salı gidicez inş Allah nasip ederse yanımda kayınvalidem var doğuma annemde gelcek yanlız değilim çok şükür

mrb cnm naaptın gidebildin mi dr ne dedi tetkik yapıldı mı doğum için gün verildi mi güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…