- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
alkisalkisalkisalkisalkisalkis evet benim diyetime benziyor yanlız ben ara ögünlerim çok okadar ......tam 3 kg vermişim yani 83.6 kg.dayım tatlım:lepi: benim 1500 kl.lik diyetim 6 öğüne denk gelio.
sabah:
2 dilim light ekmek arasına ince bi dilim yarım yağlı beyaz peynir koyup ya sandviç gibi ya da yağsız tost gibi yapıorum. yanında da domates, salatalık yiyiyorum.
ara:
1 porsiyon meyve var (1 elma, armut vb, 8 tane çilek, erik vb, 10-15 üzüm, kiraz vb, 3-4 tane yenidünya, erik vb, 1/2 dilim karpuz, kavun, 3 dilim ananas) ben elmayı tercih ediyorum iş yerinde daha kolay gelio.
öğlen:
2 dilim light ekmek arasına biraz kalınca bi dilim peynir veya 1 küçük kutu light ton balığı ya da yarım tavuk göğsü koyup yanında bolca salata yiyip 1 bardak da ayran içiyorum. ayran yerine 2 kaşık yoğurt da yiyebilirsin (bu arada light sandviç ekmekleri 2 dilim yerine geçiomuş hani bu malzemeleri onun arasına da koyabilirsin)
ara:
1 porsiyon meyve ve 1 bardak light süte 2 kaşık meyveli müsli koyup yiyiyorum. gerçi bu ara öğünü de kendi içinde ikiye bölebilirmişiz. ben de öyle yapıyorum meyve ve müsli arasında 1 saat falan bırakıyorum
akşam:
2 dilim light ekmek yanında ya 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ya 2 adet irice köfte ya da 1/2 tavuk göğsü yiyebiliyosun yanında 1 bardak ayran ya da 2 kaşık yoğurt var. mutlaka salata da!
ara:
2 porsiyon meyve
bu hafta değişime geçtim. 1 dilim ekmekten fedakarlık edip yerine şunları yiyebileceğim:
-1/2 koçan mısır
-1 kepçe çorba
-2 kaşık pilav veya makarna
-1/2 paket light bisküvi
-1 kahve fincanı leblebi
unutmadan günlük 1 bardak süt yada 4 kaşık yoğurt yerine 2 top dondurma yiyebilicem.:icecream:
tabrık ederim ayrıca . 3. kilo 1 aydamı gitti 1 haftadamı ...hihoyyyt bana 1 aylık liste verip gönderiryorlar ..... çarşamba tekrar gidecegim tahlil sonuçlarını almaya ...:1ninca:
bide ilaç verdi demişin ne için hipoglisemi içinmi tiroid içinmi . ve hangi ilaç dr. bana yazmadı bişi ...
Son düzenleme: