• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipofiz adenom ve Prolaktin

Önce dostinex verdi dozunu az tuttu oda düşürmedi şimdi günlük yütuyorum hamileleik istiyorsun bunu kullan dedi değişti

İlaç kullandığın halde doğru düzgün düşmedi
Adenom varmı baktırdınmı mr a girdin mi ? Valla benim 5 ay once endokrin vermedi ilaç velki verseydi daha erken olurdu kadın doğumcu verdi inan bilmiyorm sadece o mu etki etti yoksa diğer takviye ilaçlar mı bilmem ama demek bu zaman olması gerekiyomuş cok dua etmiştim

Adenom varmı baktırdınmı mr a girdin mi ? Valla benim 5 ay once endokrin vermedi ilaç velki verseydi daha erken olurdu kadın doğumcu verdi inan bilmiyorm sadece o mu etki etti yoksa diğer takviye ilaçlar mı bilmem ama demek bu zaman olması gerekiyomuş cok dua etmiştim
Mr cekildim
Canım adenomdan kaynaklı çıktı zaten 47 ye bile
Doktor normal dedi son gittiğimde Prolaktin 47 normalmiş

Yorumları okuyorum 47 ile ilaç kullanıyorlar bu da normal diyor
Diyorum ya benim 55e cıkmıstı endokrin ilaç vermemişti adetlerim düzenli gebeliğe engel bi durumun yokmuş diye. Sonra aradan aylar geçti kadın doğuma gittim ordada 41 cıktı ben veriyorum ilaç dedi verdi

Diyorum ya benim 55e cıkmıstı endokrin ilaç vermemişti adetlerim düzenli gebeliğe engel bi durumun yokmuş diye. Sonra aradan aylar geçti kadın doğuma gittim ordada 41 cıktı ben veriyorum ilaç dedi verdi
Ya zaten bilio musun doktorlar
Arasında da çok çelişki var bana biri polikistik över dedi biri de alakası yok kafanı karistirma
Dedi 3 aya kalacaksın hamile Prolaktin düşünce dedi 1 ayi gitti bakalım

Sana da ilacı başında vermeliymis
Bana da dozunu az verdi doktoru iyi çıkanlar hemen
Sonuç alıyor bilgisi az doktorlar bazen süreci uzatabiliyor

Sana da ilacı başında vermeliymis
Bana da dozunu az verdi doktoru iyi çıkanlar hemen
Sonuç alıyor bilgisi az doktorlar bazen süreci uzatabiliyor
Ya aynen öyle aslında ama iyi bi araştırma hastanesinin endokrin bölümüne gitmiştim o galiba ilaca gerek duymadı adetlerimde duzenliydi kalırım diye düşündü galiba. En son ozelde kadın doğuma gittimm işte o verdi bana ilacı ayrıca o da bana hafif polikistik dedi ama bu zamana kadar kimse dememişti . İşte kilo ver dedi bana ilaçlar verdi öyle oldu yani

Ya aynen öyle aslında ama iyi bi araştırma hastanesinin endokrin bölümüne gitmiştim o galiba ilaca gerek duymadı adetlerimde duzenliydi kalırım diye düşündü galiba. En son ozelde kadın doğuma gittimm işte o verdi bana ilacı ayrıca o da bana hafif polikistik dedi ama bu zamana kadar kimse dememişti . İşte kilo ver dedi bana ilaçlar verdi öyle oldu yani
Aynısını bana da diyor şimdi canım kafam acayip karıştı biri pcos diyor biri alakası yok diyor tek bildiğim Prolaktin 20,25 olması gerektiği

Back