Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Ben henüz lise çağındayken adet düzensizliği yaşıyordum yani düzensizlikde denemez aylarca kesilir olmazdı sonra adet söktürücü alıp kullanırdım o ay olurdu sonra yine Aylarca olmazdı. Böyle bikaç sene geçirdim sonra dedim bu işte var bişi ilk doktora gidişim ve Adenom olduğunu öğrenmem böyle oldu.
Benim adenomum 1.4cmdi ilk öğrendiğimde şimdi 5.5mm civarlarında yani hala benimle.
Adenom hipofiz bezi üzerinde oluştuğu için hormon dengenizi bozuyor özelliklerde prolaktin yani süt hormonunu tetikliyor. Sanki emzikli bir anne gibi göğsübğzden süt geliyordur muhtemelen. Adet kesilmeside buna bağlı oluşuyor. Eğer ilaç kullanmaya başladıysanız adetleriniz düzene girecektir içiniz rahat olsun.
Ben evladıma 4 senenin sonunda kavuştum çok çabaladım. Düşükler kimyasal gebelikler geçirdim. Nacizane tavsiyem belki doktorunuz atla söylemez diye söylemek istiyorum inşaAllah olurda gebe kalırsanız ilacı derhal bırakmanız gerekiyor aklınızda bulunsun. Sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum elimden geldiğince