Endokrine gidin önemli bi konu şuan için kitle küçük ama büyümesini kontrol etmeleri gerekiyor. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize2 kere düşük yaptım en son düşükten sonra prolaktin 42 iydı dr hamilelikten dolayı olabilir dedı sonra tekrar kan verdım 110 olmuş mr cekınmemi söledı dr. Mr cekındım 2mm hipofiz adonomu cıktı dostınex kullanmaya başladım 2 haftadır. Endokrinoloji bölumeme gitmemi söledi kadın doğumcum. Tekrar hamilenkalıp sağlıklı bi şeklde Cocugumu almak istiyorum. Cok korkuyorum hamile olamamaktan tekrardan beklemiyorduö böle biley grven yılda prolaktin e bakıldı normal sevıyedeydı bi yıl içinde oluşmuş. Benım gibi olupta ne zman hamile kaldınız. Endokrinoloji ye gittiniz mi.
Merhaba. Adenom boyutu henüz çok küçük erken fark edilmesi çok büyük avantaj olmuş sizin için. Dostinex kullanımı ile prolaktin hormonunuz dengelenerek adenomda küçülme olması beklenir.2 kere düşük yaptım en son düşükten sonra prolaktin 42 iydı dr hamilelikten dolayı olabilir dedı sonra tekrar kan verdım 110 olmuş mr cekınmemi söledı dr. Mr cekındım 2mm hipofiz adonomu cıktı dostınex kullanmaya başladım 2 haftadır. Endokrinoloji bölumeme gitmemi söledi kadın doğumcum. Tekrar hamilenkalıp sağlıklı bi şeklde Cocugumu almak istiyorum. Cok korkuyorum hamile olamamaktan tekrardan beklemiyorduö böle biley grven yılda prolaktin e bakıldı normal sevıyedeydı bi yıl içinde oluşmuş. Benım gibi olupta ne zman hamile kaldınız. Endokrinoloji ye gittiniz mi.
İnşallah canım. Rabbım hepımızn yüzüne güler. İlk düşükte böyle sıkıntım yoktu bi anda neden oldu bilmyorum. Siz aşılama yaptırdınız demi.Endokrine gidin önemli bi konu şuan için kitle küçük ama büyümesini kontrol etmeleri gerekiyor. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
İnşallah dostinex işe yarar. Benım sebepsız düşüklerim oldu daha sonra yenı hipofiz adonom cıktı. Büyümez inş. Kaybolur gider.hamile kalamıycam sandım ilk doktor dedığinde 1 hafta kendıme gelemedim. Suanda iyiyim şükür.hastaneye gitmeye başladım tekrardan adonom için. Ne güzel anne olmuşsunuz bi umut oldu bana da gercekten burdan sizinle görüşmem cok iyi geldı bana.Merhaba. Adenom boyutu henüz çok küçük erken fark edilmesi çok büyük avantaj olmuş sizin için. Dostinex kullanımı ile prolaktin hormonunuz dengelenerek adenomda küçülme olması beklenir.
Benim 10 yıl önce Adenom boyutu 13mm çıkmıştı ilk Dostinex kullanımı ile 3 ayda 10mm düştü şu anda 5.5mm. 5 sene önce evlendim 2 düşük sonrası Kasım ayında bebeğimi kucağıma aldım elhamdülillah. Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşaAllah.
Lütfen kafanıza takmayın psikoloji çok önemli onun varlığını unutun bu çok önemli. Umarım en kısa sürede tamamen kaybolur gider bian önce bebeğinize kavuşursunuz
Allah Şafi ismi ile şifa versin tez vakitte canım. Amin. Sakın kafana takma onun varlığını unut zaten hayatını olumsuz etkileyecek bir sıkıntı vermiyor insana. Stres yapma Allahın izni ile bian önce meleğine kavuşursun inşaAllahEndokrin dr na gittim cok kücük takıp edilecek sadece dedı. Yılda bir mr 3 ayda bir kan ver dedı. Duruma göre hareket edilecek. İlac kullandığımdan 2 hafta sonra prolaktin düştü bir daha kan vermedım. Adet oldugumda tekrar vereceğim. Hamilelikte inşallah nasıp olur.
Benle aynısın canım, ilaçlar benim çok düşürüyo inşallah senin dengede kalırEndokrin dr na gittim cok kücük takıp edilecek sadece dedı. Yılda bir mr 3 ayda bir kan ver dedı. Duruma göre hareket edilecek. İlac kullandığımdan 2 hafta sonra prolaktin düştü bir daha kan vermedım. Adet oldugumda tekrar vereceğim. Hamilelikte inşallah nasıp olur.
Bu sorunu henüz gördüm, evet yaptırdık olmadı. Hala beklemedeyimİnşallah canım. Rabbım hepımızn yüzüne güler. İlk düşükte böyle sıkıntım yoktu bi anda neden oldu bilmyorum. Siz aşılama yaptırdınız demi.
Prolaktin nın cok düşük sıkıntı bilmyorum canımm. Bişey demedi dr inofolic yazdı yumurta kalitesi için şimdi kullanmaya. Başladım. Sizin sadece prolaktin sıkıntımı var mı. Benım diğer 2 düşüklerımin sebebleri yok malesef kalp atımı olmadan düşük oldu. Hayırlısı cok üzüldük prolaktin ve hipofiz adonomu cıktı.Bu sorunu henüz gördüm, evet yaptırdık olmadı. Hala beklemedeyim
Evet tek sıkıntı prolaktin ve hipofiz adenomu iki yıl oldu bizim hiç gebelik olmadı iki kez kimyasal gebelik oldu sadece onu da saymıyolar gebeliktenProlaktin nın cok düşük sıkıntı bilmyorum canımm. Bişey demedi dr inofolic yazdı yumurta kalitesi için şimdi kullanmaya. Başladım. Sizin sadece prolaktin sıkıntımı var mı. Benım diğer 2 düşüklerımin sebebleri yok malesef kalp atımı olmadan düşük oldu. Hayırlısı cok üzüldük prolaktin ve hipofiz adonomu cıktı.
Işinizi rahatlatmak için söylemek istedim hiç stres yapmayın bende 9 mm cıktı hamileydim o sıra öğrendim çok kötü geçti hamileliğim onun stresinden ne yapcm dedim durdum ama iki gün önce yeni bir mr çekildi ve emar da o yok hiç yok kaybolmuş içinizi ferah tutunAllaha dua ettim her günİnşallah dostinex işe yarar. Benım sebepsız düşüklerim oldu daha sonra yenı hipofiz adonom cıktı. Büyümez inş. Kaybolur gider.hamile kalamıycam sandım ilk doktor dedığinde 1 hafta kendıme gelemedim. Suanda iyiyim şükür.hastaneye gitmeye başladım tekrardan adonom için. Ne güzel anne olmuşsunuz bi umut oldu bana da gercekten burdan sizinle görüşmem cok iyi geldı bana.
Merhabalr bende bu konuyla ilgili bsy sormak istiorm bnmde 1.1cm capinda makroadenomum var bnmde henuz cocugum yok bu donemde adetimde kesildi sizde boyle bi durum oldumu bana yardimci olrmusunz ltfnMerhabalar... Benimkisi uzuun bir süreç ve uzun bir hikaye 2009dan bu yana hipofiz adenomu ile mücadele ediyorum. Bu süreçte çok ilerleme kaydettim ilk başta 14mm olan tümör 5mm kadar düştü çok şükür. Tabi bu arada evlendim ve en başından beri çocuğum olsun istedim 3.5 yıllık evliyim iki kimyasal gebeliğim oldu sonrasında ne yaptımsa olmadı ve bu ay ilk kez aşılama yaptırdım. Henüz 6.gündeyim umarım tutar ve sonrasında beni bırakıp gitmezmerak ettiğim şey şu benim gibi bu hastalığı tecrübe edip hamile kalan ve bebeğini kucağına alan var mı? Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim kendime bir umut ışığı arıyorum.. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?