Merhabalr bende bu konuyla ilgili bsy sormak istiorm bnmde 1.1cm capinda makroadenomum var bnmde henuz cocugum yok bu donemde adetimde kesildi sizde boyle bi durum oldumu bana yardimci olrmusunz ltfn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalr bende bu konuyla ilgili bsy sormak istiorm bnmde 1.1cm capinda makroadenomum var bnmde henuz cocugum yok bu donemde adetimde kesildi sizde boyle bi durum oldumu bana yardimci olrmusunz ltfn
İnşaAllah. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Tedaviye yeni başlamışsın ilk 3 ayda büyük değişim görürsün Allahın izni ile Adenom bile küçülebilir. Stresten uzak dur takma kafana unut o minicik AdenomuCok tesekkr ederim ben okdr cok istiorm ki bir bebegim olsun insaallah allah banada nasip eder henuz 1 ay oldu dostinex alali ama adet olmadim sizin cocuk sahibi olmanıza cok cok sevindim rabbim insaallah banada nasip eder
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Ben henüz lise çağındayken adet düzensizliği yaşıyordum yani düzensizlikde denemez aylarca kesilir olmazdı sonra adet söktürücü alıp kullanırdım o ay olurdu sonra yine Aylarca olmazdı. Böyle bikaç sene geçirdim sonra dedim bu işte var bişi ilk doktora gidişim ve Adenom olduğunu öğrenmem böyle oldu.
Benim adenomum 1.4cmdi ilk öğrendiğimde şimdi 5.5mm civarlarında yani hala benimle.
Adenom hipofiz bezi üzerinde oluştuğu için hormon dengenizi bozuyor özelliklerde prolaktin yani süt hormonunu tetikliyor. Sanki emzikli bir anne gibi göğsübğzden süt geliyordur muhtemelen. Adet kesilmeside buna bağlı oluşuyor. Eğer ilaç kullanmaya başladıysanız adetleriniz düzene girecektir içiniz rahat olsun.
Ben evladıma 4 senenin sonunda kavuştum çok çabaladım. Düşükler kimyasal gebelikler geçirdim. Nacizane tavsiyem belki doktorunuz atla söylemez diye söylemek istiyorum inşaAllah olurda gebe kalırsanız ilacı derhal bırakmanız gerekiyor aklınızda bulunsun. Sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum elimden geldiğince
Tesekkr ederim sagolun dediklerinizi yapmaya calisicamİnşaAllah. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Tedaviye yeni başlamışsın ilk 3 ayda büyük değişim görürsün Allahın izni ile Adenom bile küçülebilir. Stresten uzak dur takma kafana unut o minicik Adenomu
Peki sizce nekadr sure sonra adet olurum sizin nezmn olmustuTesekkr ederim sagolun dediklerinizi yapmaya calisicam
Üzerinden 10 yıl geçti o yüzden tamhatırlayamadım ne zaman düzene girdiğini ama çok sürmemişti sanırım ilk 3 ayda normale döndü diye anımsıyorumPeki sizce nekadr sure sonra adet olurum sizin nezmn olmustu
Peki verdiğiniz bilgiler icin cok tesekkr ederim sizeÜzerinden 10 yıl geçti o yüzden tamhatırlayamadım ne zaman düzene girdiğini ama çok sürmemişti sanırım ilk 3 ayda normale döndü diye anımsıyorum
Rica ederim her zamanPeki verdiğiniz bilgiler icin cok tesekkr ederim size