- 10 Eylül 2023
- 33
- 6
- 1
- Konu Sahibi dolunay melek
-
Biri sagolsun yurt dışından getırtmiş oda eşi için getirtmişti ondan aldık elinde kalmıştı burda yok zaten elınde kalanlardan ancak bir iki bulabilirsiniz umarım biran önce üretilir çünkü teki 27 EuroCanım nerde buldunuz?
Hadi yaAynen suan yok yurt dışından ancak getırtebıldık ve çok pahalı
Ben bi eve bakacağım tarihi geçmemiş kalan var mıBiri sagolsun yurt dışından getırtmiş oda eşi için getirtmişti ondan aldık elinde kalmıştı burda yok zaten elınde kalanlardan ancak bir iki bulabilirsiniz umarım biran önce üretilir çünkü teki 27 Euro
Yurtdışından nasıl getirttiniz ve ne kadar mal oldu acaba bende Merional Aslı ilacı arıyorum ama bir tane dahi bulamıyorumAynen suan yok yurt dışından ancak getırtebıldık ve çok pahalı
Biri eşi için getirtmişti onun sayesinde bulduk yurt dışındaki hastanelerın içindeki eczanelerde tek oluyo akrabalarınız varsa tanıdıgınız iletişime geçinYurtdışından nasıl getirttiniz ve ne kadar mal oldu acaba bende Merional Aslı ilacı arıyorum ama bir tane dahi bulamıyorum
Aşılamada ve sonrasında da kullanılıyor.Aşılamada da estrofem kullanılıyormu
Estrofemi gebelikte kaçıncı haftaya kadar kullanmıştınız hatırlıyor musunuz?Merional, gonal f, estrofem( rahim kalınlaştırıcı) çatlatma iğnesi(citrotide), progestan, folic asit, oksapar (kan sulandırıcı).. bu zamana kadar kullandıklarım bunlardı
Ben de aynı durumdayım. Meriofert yokBen hala meriofert ilacın gelmesini bekliyorum. İlaç olsa tedaviye başlayacağım fakat ilaç yok.ben bursadayım
Maalesef meriofert yok. Bende bu ay başlayacağım doktorum pergoveris önerdiBen de aynı durumdayım. Meriofert yok
Sanmam canım Eylül ayında tüp bebek tedavisi görürken bize Ekim ayında gelecek dediler, İstanbul İzmir Ankara belki 800 tane eczane aramışızdır, depolarda zaten yoktu. Ancak elinde olan bir eczane varsa bulabilirsiniz dediler hiçbir eczanede de yoktu şaka gibi. Ne yaptınız inşallah bulabilmişsinizdir: yurt dışından gelecek birilerine sorma imkanınız var mı ya da doktorunuz ne dedi?Kızlar çok acil merioferte ihtiyacım var aylardır sıramın gelmesini beklediğim tedavim bu ay başlayacak bana sıra geldi ama ilaç yok. Ücretsiz olmasa da olur satan veya ücretsiz verebilecek var mı
Çok şükür birinden buldum piyasaya gelmeye başlamış diye duydum inşallah doğrudurSanmam canım Eylül ayında tüp bebek tedavisi görürken bize Ekim ayında gelecek dediler, İstanbul İzmir Ankara belki 800 tane eczane aramışızdır, depolarda zaten yoktu. Ancak elinde olan bir eczane varsa bulabilirsiniz dediler hiçbir eczanede de yoktu şaka gibi. Ne yaptınız inşallah bulabilmişsinizdir: yurt dışından gelecek birilerine sorma imkanınız var mı ya da doktorunuz ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?