Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hipnoterapiyle göğüs büyütme

çok sağol innumacım inş bende alıp okuyucam o kitabı ya aslında bi seminere gitsem daha iyi anlarım ama ölede seminerleri pek takip edemiyorumki:S innumacım bu tür seminerlerin adları neler oluyor acaba bilgi verebilir misin?

meraba canım ben yatıtyorum gözlerimi kapatıyorum tüm dikkatimi göğüslerime veriyorum sonra nefes alırken o nefesle göğüslerim doluyormuş gibi hissediyorum birkaçgündür yapmıyorum ağrılarda kesilde yaptığım zaman ağrı oluyor işe yarıyor devamlı yapsam iyi olacak

Arkadaşlar yazıların tamamını okuyamadım ama bende düşünce gücüne inanıyorum masaj yaparken hareket yaparken yararlı şeyler yerken we içerken göğüslerim büyüyecek memelerim büyüdü diyorum we hep güzel şeyler düşünüyorum büyüdüğüne dair bence sizde göğüs büyütmek isteyen arkadaşlar masaj yaparken çay içerken memişlerimizi büyütüyor diye yaparsanız büyürler ama inanarak inanmassanız olmaz zaten pozitif olalım sewgilera.s.

nur ummm sana katılıyorum hatta en çok sen bahsediyordun birçok arkadaş hemden vazgeçerken inanmadıktan sonra isterseniz en etkili kremi ilacı kullanın sonuç gerçekten hüsran olacaktır önce inanmak şart

nur ummm sana katılıyorum hatta en çok sen bahsediyordun birçok arkadaş hemden vazgeçerken inanmadıktan sonra isterseniz en etkili kremi ilacı kullanın sonuç gerçekten hüsran olacaktır önce inanmak şart

saol canım ewet hep pozitif düşünelim diyorum istersek başarırız düşünce gücünü deneyeceyim bende aklıma geldikce göğüslerim büyük büyüyor diyorum zaman ayırmak lazım

arkadaşım nasıl yapsak bize detaylı yazarsa sewinirim sewgilera.s.

Önce inanmak lazım.Yoksa baştan yenilgiyi kabul ettiyseniz hiçbir ugraşa da gerek olmaz böyle gelmiş böyle gider.Ben bu kürlere fazlasıyla inanan biri olarak etkilerini alınca cok sevindim.3 ay oldu bir ara ara vermiştim şimdi gene başladım düzenli olarak sütyenler iyi duruyor daha ne isteyebilirm ki?
Hatta abarttım ben.Anneme küçük gelen 80 beden dantelli bür sütyen kullanıyorum birkaç gündür.
Yurt dışından hediye gelmişti ve bizim bedenimize göre bir beden büyük yani 85 beden.
Annem bana verdiginde istemedim olmaz diye sonuçta beden olarak büyük kendi gögüslerimi de biliyorum.Bir denedim ve içini doldurdu taşma olmasını frikik vermesini beklemiyorum zaten cünkü beden olarak epeyce büyük ama gögsüm içine oturdu ya o bile yeter.
Bu arada aynı markanın 75 bedenini gayet güzel bir şekilde dolduruyorum.Hemde magazalarda gördügüm 75 beden minik sütyenler gibi degil.Asıl birde öyle almak lazım nasıl olur acaba...
Öptüm hepinizi...

Canım bize detaylı olarak anlatırmısın nasıl yapalım zamanmı ayırmamız lazım sen nasıl yapıyosun memeişlerimizi büyütmek için ben aklıma geldikce memelerim büyük büyüyecek diyorum elimle masaj yapıyorum masaj yaparkende yağlarla yine diyorum büyüyecek büyük diye doğrumu yapıyorum acaba bilgi werirsen sewinirim canım sewgilera.s.

Aslinda genelde fizigim güzel durur ama kalca büyüklügü ve gögüs kücüklügü
derdinden muzdaribim hemde cok üzülüyorum.Genc kizken gögüslerim hem
daha büyüktüdaha dikti.Iki cocuktan sonra mahvolup gittiler.Her diyetimde de
daha daha eriyorlar.Acaba bende bu terapiyi kendime yapsammi.Benim problemim
birseye hevesle baslarim ama hep 2 hafta falan sonra SIKILIRIM.birakirim.Ama
mesajlariniz bana biraz motivasyin verdi.Bugün basliycam.

tatlım öncelikle belki sadece düşünce gücü etkili olmayabilir yada malesef bazen zihnimiz bizi çok sınırlıyor benim tavsiyem kullandıgın yağ karışımı yada diyelim küç kullanıyorsun onu kullanırken kafandaki şu olsun bu öyle bir karışım yada besinki(ne kullanıyorsan)bundan daha etkilisi yok ve sen ona ulaşabilen nadir kişilerdensin...sonuçsa kesinlikle büyüme bundan daha etlisi yok.. bunlara öyle inandırki kendini aklına şüpheler geldiğinde direnme biraz gezinsinler zihninde ama sen bunun %100etkili olduguna inan hatta elinde noter huzurunda veriler bile var!!!
işe yarayan bir diğer teknik kesinlikle şükretmek!mesela istediğiniz 85göğüs ölçüsümü o zaman şöyle diyebilirsiniz...85 GÖĞÜS ÖLÇÜLERİM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN
belki bunları komik bulabilirsiniz ama işe yarıyor dilerseniz bunları yapaın dilersenizde bu yöntemlerdn yola çıkarak kendi yöntemlerinizi yaratın!!

azeri kızı benden sana ufak bir tavsiye bir eylemin alışkanlıga dönüşmesi 21günde olur.çünkü beyin nöronlarla bağlantıyı 21günde kuruyor ve alışkanlıklar 21günün sonunda oluşuyor.sen ne yap ne et başladıgın teknikleri hergün aynı saatlerde ve 21gün aralıksız yap bu etkili olacaktır

Canım dediklerini yapıyorum yağlarla masaj yaparken su içerken bile gösüğlerimi büyütecek diye düşünüyorum konuşuyorum onlarla we inanıyorum buna dewamda edicem teşekkürler tatlım:1hug:

nur ummm ama kaçırdğın bir nokta var büyüyecek diye düşünürsen onu hep ileri bir tarihe atarsın sen büyoyor diye düşünmelisin bu çok önemli büyüyecek değilde büyüyor.çünkü zihin şimdi zamanı ciddiye alır

Hımmm haklısın canım ewet büyüycekler diyorum ben ne büyüyecekleri yaa büyüyolar sırnaşık şeykim söylediyce bilmiyodur o-tatlicadiarzu-

BÜYÜYOLAR BÜYÜYOLAR BÜYÜYOLARalkisalkisalkis

Büyüyorlar evet...
Dün arkadaşlarla toplanmıştık herkes bana sen kilo mu aldın dedi...
Aslında almadım ama memeler büyüdü :)
Sözlümle birbirimize baktık hemen güldük...
Sonra arkadaşlara benim için abla oldu dedi ama kimse anlamadı tabi bişey...
Yani sadece ben degil artık başkaları da fark ediyor.
Destegi cıkarılabilen bir sütyenim vardı.Artık desteksiz giyiyorum cok da güzel duruyor yahuuu...
Arkadaşlar darısı tüm isteyenlere...
Ben yazıyorum ki heveslenin diye ama kimsenin yazdıgı yok olumlu gelişmeleri..

Ayyy darısı başımıza inş canım ne güzel olmuşş caalıyorum bende inş büyüycekler öptüm canımŞeniz

Merhaba arkadaslar,
bende bu konuyla ilgili kücük deneyimimi anlatayim.
Ben hipnoz cd si aldim (yabanci) güzellik icin 45 dakika sürüyor ben malesef 15 dakika sonra uyudugum icin gerisini pek hatirlamiyorum fakat saclardan tutunda cilde kadar telkinler veriyor. Dedigimgibi ben saclarda kaliyorum gerisini pek hissedemiyorum ama sac icin telkinleri dinlerken inanamadim sac diplerim aisiri sekilde karincalaniyor kasiniyor, dedigi gibi sac diplerime kan akimini hissediyorum. Arkadasta denedim oda ayni seyi yasadi. Inancin gücü gercekten inanilmaz.
Tek sorun benim tembelligim, hergün dinlemeye üseniyorum
coktandda dinlemedim...

Umarım hepimiz istediğmiz ölçülere kavuşuruz,uğraşıyoruz bu kadar.Olumlu düşünmenin her şeye faydası var;buna ben de inanıyorum.Ama şu ana kadar,göğsü olan insanlara hep imrenerek baktım ve bu da olumsuz düşünmeme neden oldu.Benim gibi olan çok az insan var sanıyodum.Aslında bazen düşünüyorum,tamam bu bi eksiklik ama Allah başka dert vermesin.Bazen de ben neden desteksiz sütyenlerden takamıyorum,rahatça bikini giyemiyorum diye düşünüyorum.Umarım sağlıklı şekilde büyürler ve biz de rahatça hareket edebiliriz:sm_cool:

Büyüyorlar nurcum...
Valla kendime güvenim geldi.
Birde asimetrik olan gögsüm digeri kadar büyüse yetecek bana...
Bende cok öptüm cnm hoşcakal.
moonshine76 cnm ya su cd yi cok merak ettim dogrusu.En azından gögüsle ilgili kısmına gelip izlesen ve ögrendiklerini bizimle paylaşsan süper olur.Uyunur mu hiç ya aşk olsun kimbilir ne kadar etkilidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…