Büyüyorlar nurcum...
Valla kendime güvenim geldi.
Birde asimetrik olan gögsüm digeri kadar büyüse yetecek bana...
Bende cok öptüm cnm hoşcakal.
moonshine76 cnm ya su cd yi cok merak ettim dogrusu.En azından gögüsle ilgili kısmına gelip izlesen ve ögrendiklerini bizimle paylaşsan süper olur.Uyunur mu hiç ya aşk olsun kimbilir ne kadar etkilidir...
arkadaşlar HİPNOTERAPİ diyorum ... neyse inanmayanlara zaten yaramaz.hem bunu yapan psikolog bir terapist yani siz kendinize büyücek büyücek derken birde hani neden büyümüyor demekle olacak şey değil..bu da o kadar basit bir konu degil
hümanist tatlım cilt problemlerinin altında yatan neden malesef kendimiz hakkındaki bazı düşüncelerimiz cildimiz bireyselliğimizin ifadesi cilt problemlerinden kurtulabilmek için en etkili yöntem günde 300 400 kez KENDİMİ SEVİYORUM VE KENDİMİ ONAYLIYORUM demek bir ay boyunca
bunu nerdenmi biliyorum bende yaşadım hemde sivilce artı egzema problemi kızarmada cabası gittiğin bir seans sırasında(o zamanlar hayatımdaki olumsuzluklar için hemde ilgilendiğimden hipnoterapi nlp eft gibi tekniklerin uygulandığı seanslara gidiyordum)ve onca okudugum kitap onca eğitim şunu öğretti hayatımızda birçok problemin esasında kendimizi gerçekten sevmemiz layık bulmamız daha doğrusu onaylamamamız yatıyor.ve şimdimi nasılım?? berrak güzel bir cildim var ne zaman kendimi suçlasam yada begenmesem bir sivilce çıkar sonra derim kendime aaaaaaa ilknur bak kendini yeterince sevmiyorsub bu aralar...arkadaşlar bunlar gerçekten derin aynı zamanda gerekli konular her konuda elimden geldiğince teknikleri paylaşmaya çalışacağım...
hümanist tatlım cilt problemlerinin altında yatan neden malesef kendimiz hakkındaki bazı düşüncelerimiz cildimiz bireyselliğimizin ifadesi cilt problemlerinden kurtulabilmek için en etkili yöntem günde 300 400 kez KENDİMİ SEVİYORUM VE KENDİMİ ONAYLIYORUM demek bir ay boyunca
bunu nerdenmi biliyorum bende yaşadım hemde sivilce artı egzema problemi kızarmada cabası gittiğin bir seans sırasında(o zamanlar hayatımdaki olumsuzluklar için hemde ilgilendiğimden hipnoterapi nlp eft gibi tekniklerin uygulandığı seanslara gidiyordum)ve onca okudugum kitap onca eğitim şunu öğretti hayatımızda birçok problemin esasında kendimizi gerçekten sevmemiz layık bulmamız daha doğrusu onaylamamamız yatıyor.ve şimdimi nasılım?? berrak güzel bir cildim var ne zaman kendimi suçlasam yada begenmesem bir sivilce çıkar sonra derim kendime aaaaaaa ilknur bak kendini yeterince sevmiyorsub bu aralar...arkadaşlar bunlar gerçekten derin aynı zamanda gerekli konular her konuda elimden geldiğince teknikleri paylaşmaya çalışacağım...
kızlar çok teşekkür ederim ben sadece çok ilgiliyim vede elimden geldiğince bu konularda okuyorum seminerlere gidiyorum workshoplara katılıyorum en büyük hayalimde bir eğitmen olmak önce okulum biticek inş sonra psikoloji üzerine yüksek lisans aynı zamanda master olabilmek bu konularda.Arkadaşlar inanın ne biliyorsam paylaşmaya çalışacağım...siz bana sormak istediklerinizi sorun bilemezsem bile sizin için araştırım..çünkü bu benim hayatta yapmak istediğim şey,idealim..
Yani arkadaşlar siz sorun ben cevaplayayim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?