Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hipnoterapiyle göğüs büyütme

Maskaracım darısı başıma oldu biraz önce ölçtüm 1cm lik büyüme war artık daha dikkatli yapıcam herşeyi daha çok inanıcam kafaya koydum çok mutlu oldum dewamı gelir memişlerimi sewiyorum kaydirigubbakcemile3

haklisin canim aslinda sirf gögüsicinolani almaliyim ;P
uyuorum dediysem yani hipnozoluyorum elimde degil, aslinda bilinconlari aliyor ama ben sactaki gibi karincalanmayi falan hissetmiyorum. Belki sürekliyapsam anlarim.

innumacım,peki bu düşünce gücüyle bir cilt hastalığını nasıl yokedersin?

düşünce gücüne bende inanalardanım ama beyin altındaki seste buna inanmalı yani göğüslerim büyor diye düşünürken iç sesinizde nerdeee demesin yani olumlu seslensin büyüdü deyin büyüdüğünü hissedin 5 dk kendinize ayırın sadece göğüslerinizin büyüdüğünü hayal edin sadece buna odaklanın südyende takmadan yada desteksiz südyen kulandığınızı hayal edin beynin yapamayacağı hiçbirşey yoktur inanmak inanmak

ben inanıyorum canım..
bu birnevi düşünce gücüdür ki ben düşünce gücünle mucilere müthişi nanırım..
bazı arkadaşlar yazmış ''öyle olsaydı benimkiler çoktan büyürdü herzaman aklımdalar büyüsünler diye ''ama buradaki düşünmce olumsuz..
sizküçük olduklarını düşünüyorsunuz hep..
oysa bu yönten olumlu düşünüldüğünde işeyarıyor..
mesela göğüslerim çok küçük yerine çokgüzelgöğüslewrimvar bugün sankibüyümüşler gibidüşünümenizgerek..
ben bu yöntemle fazla kilolarından kurtulan bir ünlüyü biliyorum..
hatta derya baykalın programına konuk olmuştu..
siz nasıl düşünürsenin beyinde ona adapte oluyor ..
bende bunu popomauygulamak istiyorumbiraz büyüsün diye amapopoma bakınca ayynekadar büyük diyemiyorumki minnacık birşey kaydirigubbakcemile3
ama ben beyin gücüne gerçekten inanıyorum..

çok enterasan yazdıklarınız beyın gucune ınanıorum
bu kadarıda hayret dedıttırıyor ınsana ama denemye deger

yalnız beyın dusunceye adapte oluyor ama
vucud bunu nası uyguluyor beni orası dusunduruyor?

moonshine76 sana yürekten katılıyorum cd konusunda arkadaşlar bildiğim bir site var istek üzerine hipnoz cdleride yapıyorlar ama bu formun kurallarını bilmiyorum o yüzden tereddüt ediyorum adını vermekte sizler beni bilgilendirin eger verilebiliyorsa sitenin adını veririm
cdlere gelince yüz kızarmasından sosyal fobiye kadar birçok hipnoz cdsi mevcut hatta son zamanlarda boy uzatma cdsi bile yapılıyordu ve güvenilir bir site emin olabilirsiniz ben kendim yaptım bir cd kendi sesimden ama malesef sübtimal sesleri ben yapamıyorum bunları deneyimli biri yapmalı ben sadece olumlamalarımı kendi sesimden dinliyorum

Kızlar ben çok inanıyorum we uyguluyorum her an aklma geldikce memelerim büyük göğüslerim büyüyor diyorum dukunuyorum yatarken memelerim büyük memelerim büyük diye tekrarlıyorum düşünüyorum büyük olarak hayal ediyorum yağlarla masaj yaparken yediğim yiyecklerde içtiğim sudan bile memelerimi büyütüyor içtiğim su diyorum dün ölçtüm 1cm büyümüş inş büyüyecekler we çok inanaıyorum allahın izniyle tabi sizde inanın oluyo

Ben beynime söz geçiriyorum BÜYÜYORLAR BÜYÜKLERhihoyyyt

hümanist tatlım cilt problemlerinin altında yatan neden malesef kendimiz hakkındaki bazı düşüncelerimiz cildimiz bireyselliğimizin ifadesi cilt problemlerinden kurtulabilmek için en etkili yöntem günde 300 400 kez KENDİMİ SEVİYORUM VE KENDİMİ ONAYLIYORUM demek bir ay boyunca
bunu nerdenmi biliyorum bende yaşadım hemde sivilce artı egzema problemi kızarmada cabası gittiğin bir seans sırasında(o zamanlar hayatımdaki olumsuzluklar için hemde ilgilendiğimden hipnoterapi nlp eft gibi tekniklerin uygulandığı seanslara gidiyordum)ve onca okudugum kitap onca eğitim şunu öğretti hayatımızda birçok problemin esasında kendimizi gerçekten sevmemiz layık bulmamız daha doğrusu onaylamamamız yatıyor.ve şimdimi nasılım?? berrak güzel bir cildim var ne zaman kendimi suçlasam yada begenmesem bir sivilce çıkar sonra derim kendime aaaaaaa ilknur bak kendini yeterince sevmiyorsub bu aralar...arkadaşlar bunlar gerçekten derin aynı zamanda gerekli konular her konuda elimden geldiğince teknikleri paylaşmaya çalışacağım...

ve kızlar yararlı olacağını düşündüğüm bir kitap ismi daha vermek istiyorum LOUıSE HAY DÜŞÜNCE GÜCÜYLE TEDAVı..

DÜZELTME ARKADAŞLAR
Kendimizi sevmememiz layık bulmamamız olacak ilk yazdığım mesajdaki...

sevgili innuma,daha önce yazdıklarından senin bu konuda bilgi sahibi olduğun kanısına vardım.
yazdıkların için çok teşekkür ederim.ve başka konularda da yazdıklarını takip edeceğimden
emin olabilirsin canım.bunlar hem çok güzel hem de çok önemli konular.
senin burada,sadece böyle bişey var demen bile bizim konuyu öğrenmemiz için önemliydi.
çok teşekkürler canım...
a.s.

bunlar çok güzelşeyler gerçekten..
bu olaya inanmayalnlar bence şu hikayeyle artık inanırlar..
birçoğunuz biliorsunuzdur zaten,
adamın biri derin dondurucun içinde kapalı kalmış,
sabaha kadar,
sabah adamı donarak ölmüş vaziyette bulmuşlar,
kas katı kesilmiş adeta,
elinde de ölmeye yakın notlar varmış,
yaşadıklarını saniyesi saniyesine yazmış,
elelrim donmaya başladı şuan çokzor yazıyorum,parmaklarımın donduğunu hissediyorum gibilerinden,
oysa ki derin dondurcu çalışmıyormuş ve içeriside gayet normal sıcaklıktaymış,
bu olay bence herşeyi anlatıyor..
yarım saat boyunca turp gibiolduğunuz halde karnımçok ağrıyor derseniz ve karnınız ağrıyormuş gibi moda girereseniz birsüre sonra gerçekten karnınızın ağırmaya başladığını görürsünüz..
ben şimdi düşünceyle popomu büyütme işlemlerine başlıyorum kızlar kaydirigubbakcemile2
tabi sporda yanında cabası kaydirigubbakcemile2

canım telkinleri ve ayrıntıları bekliyoruz..

kızlar çok teşekkür ederim ben sadece çok ilgiliyim vede elimden geldiğince bu konularda okuyorum seminerlere gidiyorum workshoplara katılıyorum en büyük hayalimde bir eğitmen olmak önce okulum biticek inş sonra psikoloji üzerine yüksek lisans aynı zamanda master olabilmek bu konularda.Arkadaşlar inanın ne biliyorsam paylaşmaya çalışacağım...siz bana sormak istediklerinizi sorun bilemezsem bile sizin için araştırım..çünkü bu benim hayatta yapmak istediğim şey,idealim..
Yani arkadaşlar siz sorun ben cevaplayayim:)

canım tam olarak nasıl düşünmek gerekiyor?
tamamiyle odaklanmak mı gerekiyor yoksa içinden geçirmek gibi birşey mi
inanılmaz inanıyorum bu beyin gücüne ama bazen olumlu düşünemiyorum..
ben kilo almak istiyorum çünkü bu yolla zayıflayan birünlüyü biliyorum..
o yüzden kilo alınacağına da eminim..
düşünürken bilmediğim dikkat edilmesi gereken ayrıntılar varmı?

odaklanmak için önce biraz pratik yapabilrsin bunun için meditasyon harikadır..
bunun içinse sakin bir yere rahat bir şekilde dik oturun yada yatın ve bırakın zihninizi... direnmeyin kızlar yani öyle kafanızdan geçen düşünceleri düşünmemeye çalışırsanız daha çok düşünürsünüz biraz düşünmadan düşünün:) bu da şöyleki bırakın bir süre zihninizde gezinsizler...bunun için bi yöntemde meditasyona başlarken bir üçgen hayal edin ve onun içine girdiğinizi düşünün orda kalın ne zaman aklınızdan geçen düşüncelere takılıp kalırsanız tekrardan o üçgene girin... odaklanmakta yiyeceklerdende yardım alabilirsiniz. en etkilisi cevizdir arkadaşlar...

arkadaşlar bu aralar gözlerim biraz ağrıyor nedeni lensten kurtulmak için çalışıyorum arada yanlış yazabilirim.:)idare edin lütfen bir süre:)

Canım dewam dewam inş lensten kurtulursun aaaaadelikafadulden sen lens takmıyosunki kız çıkar onları:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…