kızlar bende sizin gibi kilo alamıyordum ne yaparsam yapayım.ben farkında olmadan bu tekniği kullanmışım yaff hep kilo aldığımı dolgunlaştığımı düşünür ve bunu çevreme söylerdim.sonuç olarak istediğim kiloya ulaştım eski bol duran pantolonlarım dar geliyor giyemiyorumdelikafadulden ilk defa kilo aldım hayatımda ilk defa birşeyler bol değil dar geldi:lepi:
Herkese merhaba,
Ben bu klube daha dün üye oldum yani bazı yerlerde takılırsam kusuruma bakmayın.İnnuma'nın yazdıklarını baştan sona okudum ve kendisine hem inanıyorum hem de katılıyorum ayrıca paylaştığı onca bilgi içinde teşekkürler.Ben bu konularla ilgili eğitim almadım ama her zaman bir merakım vardı ve bir kaç aydır da ara ara secret adlı kitabı tekrar tekrar okuyorum kendimi huzursuz hissettiğim zamanlarda.Şimdi benim sizinle paylaşmak istediğim konu şu.Ben 29 yaşındayım bundan 4 yıl öncesine kadar gayet güzel bir vücudum vardı ve kilomda gayet iyiydi fakat çocuk bakıcısı olarak ingiltereye gitmemle hem psikolojim hemde psikolojimin getirisi bünyem altüst oldu ilk 3 ay ağır bir depresyon geçirdim ve bunun sonucunda 10 kilo birden aldım ve ardından geçen zamanda da 10 kilo daha ve yaşımdan dolayıda metabolizmam yavaşladığı için bu kiloyu ben bir türlü veremedim.Aklınıza ne gelirse yaptım gitmediğim spor salonu,evime almadığım spor aleti,denemediğim diyetler ve zayıflamayla ilgili bitkisel ürünler ve zayıflama ilaçları kalmadı tabii bunları denerken hep aklımda kilo vermekte zorlandığım ve hiçbir zaman eskisi gibi olamayacağım vardı birde benim hipotriodim var bu yüzden de 1 kilo vermek bile benim için hep hayaldi bundan 2 ay önce artık durumum canıma tak etti bir karar verdim ve pozitif düşünmeye başladım.İşe 3 beyazı bırakarak başladım öyle şok diyet yapmadım kendimi fazla kısıtlamadım ve her gün kilo verdiğimi düşündüm ve bunun aksini kesinlikle düşünmedim çünkü bunun tersini düşündüğünüzde şeytan sürekli dürtmeye başlıyor ve o düşünce gücünden uzaklaşıyorsunuz 2 ayda verdiğim kilo 10 oldu çevremde ki herkes sorduğunda ben sadece pozitif düşünüyorum ve her geçen gün zayıflamaya da devam ediyorum dedim.Benim ablam bu pozitif düşünce gücüyle gerçekten maddi durumunu çok iyi bir duruma getirdi yeryüzünde bu düşünce gücünü kullanıpta mucizeler yaratan insanlar var herşeyin başı inanmak.
Sevgilerimle
kızlar olumlu düşünmeyinasıl başarıyorsunuz peki?
ben tam olumlu düşünürken aklım olumsuz düşüncelerle yoğunlaşıyor ve ben bunu sonradan farkediyorum..
sanırım konsantre olmak gerek bu yöntemde..
yani olumlu düşünmenin bir tekniği filan var mı?
aslında çok kolay birşey ama ben beceremiyorum..
sadece kilomdan bahsetmiyorum bu hayatımla ilgili de hep böyle..
herşey olumsuz düşünüyorum..
birde bu yöntem ilişkilri düzeltmek için de kullanılabilirmi sizce ?
olumsuz düşündüğünü farkettiğin anda olumluya çevireceksin o düşünceyi. her düşüncemizi kontrol altına almak çok zor olur. bu yüzden bi anda hep olumlu düşünemezsin tabiki. yavaş yavaş olumsuzları olumluya çevireceksin. ayrıca evet ilişkilerde de yarıyor. mesela ben ayrıldığım sevgilimi arasın beni diye çok fazla düşündüğüm günlerde mutlaka bi şeklide konuştuk.ne istiyorsan onu çekiyorsun kendine. üzerine yoğunlaştığın düşünceler aslında senin hayatını belirliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?