arkadaşlar bu siteyi sevmemin nedeni kimse bir kar amacı gütmüyor sonuçta birşeyler satmaya çalışılmıyor herkes bildiklerini denediklerini paylaşıyor ve inanın ben bunları yaşadım yoksa bundan ne gibi bir çıkarım olabilir bana faydası oldu sizede olsun isterim unutmayın bilenin bilmeyene borcu vardır:) benim öncelikli tavsiyem inancınızı pekiştirecek bir kitap okuyarak başlayın bunun için ilk tavsiyem bilinçaltının gücü... benim bu konulara ilgim ve inancım bu kitapla başladı sonra algım açıldı araştırdım eğitim veren insanlarla görüştüm daha çok okudum öğrendiklerimi uyguladım kedimde ve gerçekten hayatım değişti unutmayın bir hayatımız var ve kendimize yapacagımız yatırım tek karlı iş ben seve seve bildiklerimi elimden geldiğimce paylaşmaya çalışacagım
tuana kitabın adı bilinç altı gücü..
tuanna tatlım kitabın adı bilinçaltının gücü joseph murphy.
Zubeydacım ben genelde yarım saat kadar odaklanıyorum ama bazen oluyor bunu bir saate çıkarıyorum bu tamamen sana bağlı istersen bazen 15dk bazen bir saat yapabilirsin ama ben genelde hergün hemen hemen aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyorum ama belli bir saatte yaparsan çok daha iyi olur
fenomen canım aynı şeyleri bende yaşadım:) sorma ben şuan 24 yaşındayım ve inan 22 yaşımda oturdu vücudum resmen ama en büyük etken düşünce tarzımı değiştirmem mesela eskiden utanırdım herkes kalçama bakıyor gibi gelirdi saklamaya çalışırdım:) ama şimdi çok memnunum:) denemeye ve inanmaya devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?