Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hipnoterapiyle göğüs büyütme

çok ilginç ya ama ben inanırım böle şeylere:) sen bunu nerden öğrendin ve sen yaptınmı hiç mesela ne için yaptın? ve ne kadar sürede sonuç aldın?

kızlar bu zayıflama metodu dilersiniz tam tersini hayal ederekde yapabilirsiniz ama benim gögüs için en sevdiğim teknik hem tekkin hemde su tekniği...nasılmı şöyle arkadaşlar bildiğimiz suyu alıyorum marketten onu öncelikle cam cir sürahi yahut kavanoza koyuyorum 5gün kadar hergün suyla konuşuyor(aranızda deli oldugumu düşünenler olabilir ama bu kanıtlanmış birşey kaynak film:ne biliyoruzki) ve 5gün sonra suyu içerken bu suyun çok şifalı oldugunu içtiğimde tüm vücudumu bu suyla şifa buldugunu güzelleştiğini düşünüyorum ve birazda bu suyla göğüslerime masaj yapıyorum..
aslında arkadaşlar ben bu teknikleri cilt bakımı içinde uyguluyorum mesela bir kremi kullanmadan önce onu elime alıp şöyle düşünüyorum sanki bu krem çok ender bulunan özel bitkilerden yapılmış ve bunu sürdüğüm anda bana muhteşem bir güzellik sunucak ve sürerkende eger etrafımda biri yokken sesli olarak söylüyorum şuan bu kremle güzelliğime güzellik katıyorum gibi...bende çok işe yarıyor kendini kandırma değil arkadaşlar çevremden aldıgım övgülerden anlıyorum annem der durur senin nasıl bir kalçan vardı vücudun orantısızdı herkesin ergenlikte şekillenir senin şimdi oturdu:):):) buarada 24 yaşındayım yani ergenlik geride kaldı üstelik... denek ve uygulamak serbest ama ilk şart inanmak... ben bu konularla yaklaışık 4yıldır ilgiliyim ve birçok seminer workshop katılımcısı oldum kiminden katılım sertifikaları aldım ve arkadaşlar şunu diyebilirim insan kendine yatırım yapmalı hem ruhu hem bedeni hemde zihni için bu öncelikle düşünceyle başlıyor...şimdilik bu kadar sorularınızı seve seve yanıtlanırım çok geciktiğim için kusura bakmayın artık sorun halloldu elimden geldiğince girip eger soru sorulursa yanıtlamaya çalışcam

sevgili arzu peri ben uyguladım dediğim gibi göğüsüm 80di şimdi 85 ver kalçam 87:) ve herkes çok hş bir fiziğim oldugunu söylüyor ben bunları birçok kitap okuyarak ve seminer workshop a katılarak öğrendim hayatımın her alanına yansıdı olumlu etkileri daha anlayışlı oldum daha doğru kararlar alan en önemlisi aşk hayatımdan aile ilişkilerime kadar herşey yoluna girdi:) ama sana eger istersen bir kitap tavsiye edeceğim BıLıNÇALTININ GÜCÜ ... benim bu konulara girişim bu kitapla oldu ve nlp hocamın ilk tavsiye kitabıydı ama ben önce okumuş bulundum:)

evet canım yaa oncelıkle ınanmak gerek ama komık gelıyo ıste ınanıyorum demekle olmaz kı ıcden gercekden kendını ınandırmak gerek ılk olarak tabıkı olur faydası da ıs ınanmakda oyle yalandan yaparsak olmaz kı cok sagol paylasımın ıcın canım denemekden bısey cıkmaz bence yapmakda fayda var ayy bıde ıkı ay sonra 80 beden oluyomusum ayy ne dua ederım sana vallasırnaşık şey hemde kolay sekılde yanı masajda bazen bıkkınlık verıyo ınsanakafamçokkarıştı

haklısın tatlım:) ama ben bunu bizzat yaşadım ve biliyorumki ilk şart inanmak.ben artık bunu geçtim şuan lensten kurtulmak için çalışmalara başladım denemekten ne çıkar benim katıldıgım seminerlerde neler gördüm bu konularla ilgili insanların neler başardığına tanık oldum inanamazsın tatlım ya 35 yaşındaki bir kadının boyunu 6cm uzattıgı gerçeği bile var önce inanmak istemiyorsun çünkü zihin şartlı sonra bu yöntemle uzayan insanların oldugunu bunu hipnoterapistler eşliğinde ölçüm ölçüm yapılarak noter huzurunda kanıtlanması olunca artık vayy be zihnimiz nelerde yapabiliyor...benim şimdilik hedefim lensten kurtulmak ama önce derecesini düşürsem hiç fena olmuyacak:)

buarada arkadaşlar bu bahsettiklerim öyle 3.şahıstan duyma şeyler değil çünkü ben bunları gözlemledim belki boyuma uzatacak kadar zihnim şartsız değil ama kilo alma ve verme önce zihinde başlıyor ve bitiyor ben önceleri rejim yaptım spor krem ama hiç bişi olmadı çünkü kafamdaki görüntüm kocaman kalöası olan biriydi saklardım kalçamı bol kıyafetler giyerdim buarada arkadaşlar benim kalçam jennifer lopezle yarışacak büyüklükteydi şimdi diyorum size fiziğim ööyle güzel olduki 36 bedenim orantılı her yanım:)

sen artık asmıssın be cnm bazı seylerı onuda yaparsın valla ıns bakalım bende deneyecem ınanmak herseyın bası olumlu pozıtıf dusunmek mesela buyutucu yag kullanırken bıle bıara ıse yaramıcak gıbı umutsuzluga dustugum oluyodu ama sonra hemen kendıme kızıyodum olumlu dusun dıye yoksa olmaz dersem olmaz dıyeyaa:1shok: boyu uzadı demek cok sasırdım boyu o yasda uzuyosa benım bu yasda neden buyumesınn kı gogusler ıns adam akıllı yaparım da fayda ederkaydirigubbakcemile3

eder etmezmi mesela yagı sürerken şöyle düşünebilirsin elindeki tüm dünyanın peşinde koştugu özel formül bir büyütücü yağ ve sen buna sahipsin tıpta plasebo etkisi diye birşey var kanser hastalarını iki gruba ayırıyorlar bir gruba bilinen kanserli hastalar için hap veriliyor diger gruba da aslında içi şeker dolgulu bir hap ve o gruna şöyle deniliyor bu hapın yeni piyasaya çıktıgını ve çok büyük bir başarı sağlandıgını kanseri büyük ölçüde tedavi ettiği söyleniyor ve ne mi oluyor aslında içi sadece dolgu şeker olan hapı içen grupta iyileşme görülüyor buna da plasebo etkisi yani inanmanın gücü deniliyor

konu güzel bende düşünce gücüne inana biriyim ama uygulaamdım hiç aslında tavsiye etiğin kitabı okursak daha çok inanma ve konsantre olmayı sağlar tşkrler hayatım deneyimlerini bizimle paylaşmaya devam et

hiç kuşkun olmasın tatlım yazacağım:) şimdilik lensten kurtulmaya yönelik çalışmalara başladım ama önce inancımı en üst seviyeye çıkarmalıyım zaman zaman umutsuzluga kapılıyorum ama kısa sürüyor ve inanıyorum sonunda:)inşallah başarıcam bunuda

canım biz bunu profesyonel olarak nasıl yapacağız... yani hiç bir bilgimiz yokken bu ii yapamayız herhalde.. mutlaka ayrıntıları püf noktaları vardır ..

ayyyy hiç inanmıodummyanii inanasımm gelmioduu amaa innuma arkımızın yazdıklarınıı okuduktann soraa bayaa bayaa inanmayaa başladımo kitabıda hemenn alıpp okucamm:)

arkadaşlar bu siteyi sevmemin nedeni kimse bir kar amacı gütmüyor sonuçta birşeyler satmaya çalışılmıyor herkes bildiklerini denediklerini paylaşıyor ve inanın ben bunları yaşadım yoksa bundan ne gibi bir çıkarım olabilir bana faydası oldu sizede olsun isterim unutmayın bilenin bilmeyene borcu vardır:) benim öncelikli tavsiyem inancınızı pekiştirecek bir kitap okuyarak başlayın bunun için ilk tavsiyem bilinçaltının gücü... benim bu konulara ilgim ve inancım bu kitapla başladı sonra algım açıldı araştırdım eğitim veren insanlarla görüştüm daha çok okudum öğrendiklerimi uyguladım kedimde ve gerçekten hayatım değişti unutmayın bir hayatımız var ve kendimize yapacagımız yatırım tek karlı iş ben seve seve bildiklerimi elimden geldiğimce paylaşmaya çalışacagım

canim kitabin adi ne?

arkadaşlar ben çok inanırım böyle şeylere kanseri yenen insanlar var demekki herşey beyinde bitiyor ve insanın kendi elinde bende kendi kendimi şartlandırırım mesela yüzümde kırışıklık olmadığını düşünürüm en çok gece yatarken yüzümü gergin hissederim öyle düşünürüm ve yüzüme odaklanırım yüzümde bi haretlilik oluyor oan gerildiğini anlıyorum gerçekten işe yarıyor innuma arkadaşımızın yazdıklarınıda okudum şimdi nefes tekniğinide kullanıyorum birkaçgündür göğüslerime odaklandım bugünde çok ağrıyorlar heralde işe yarıyor adet zamanımda değil innuma ben kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum ama bunun süresi varmı yani günde nekadar zaman ayırmalıyız ben çocuklardan anca yatmadan önce yapabiliyorum

ayyyyy çok saol canım yaaa ınnumacım deneyecem bu dediklerini inş tatlım benimde durumum aynen senin gibiydi(şu kalça meselesi benimde takma adım jenniferdide :) ) çok kötü bişi yaaa erkekler yürürken direk oraya bakıyor çok rahatsız oluyosun ve pantolon giyemiosun asla (( ama neyseki bende şuan normal ölçülerimdeyim 104ken 94 oldu ve ben bunun düşünce gücüyle olduğuna inanıyorum seninde dediğin gibi hep mükemmel bi kalçam olucak benim die hayal ederdim bende ama o sırada memişler böle kaldı ( şuan 19 yaşındayım daha büyür diolar ama bi inanıyorum bi inanmıyorum fakat bu yazdıklarını okuduktan sonra tamammmdırrr inşallah benimkilerde pamela gibi olacak ÇÜNKÜÜÜÜ BENNNN ıNANIYORUUUUUUUUUUMMMM

tuanna tatlım kitabın adı BıLıNÇALTININ GÜCÜ JOSEPH MURPHY.
ZUBEYDAcım ben genelde yarım saat kadar odaklanıyorum ama bazen oluyor bunu bir saate çıkarıyorum bu tamamen sana bağlı istersen bazen 15dk bazen bir saat yapabilirsin ama ben genelde hergün hemen hemen aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyorum ama belli bir saatte yaparsan çok daha iyi olur
FENOMEN canım aynı şeyleri bende yaşadım:) sorma ben şuan 24 yaşındayım ve inan 22 yaşımda oturdu vücudum resmen ama en büyük etken düşünce tarzımı değiştirmem mesela eskiden utanırdım herkes kalçama bakıyor gibi gelirdi saklamaya çalışırdım:) ama şimdi çok memnunum:) denemeye ve inanmaya devam:)

tuana kitabın adı bilinç altı gücü..

sagolun canlarım. Hemen bulmya calısıyım su kıtabı

cevabın için teşekkür ederim innuma genelde yatarken yaptığım için aynı saatlere denk geliyor bi sorun yok ozaman devam edeyim bu arada yapan arkadaşlar varsa paylaşsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…