Saç Uzatma Yöntemleri Hint Yağı, Saç uzatmaya etkileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben bgn hint yağı aldım butun konuyu okuyamadım bunu nasıl kullanırsam etkili olur ve haftada kaç defa bilgi verirseniz sevinrim:82:

ya kızlar bu hint yağını nasıl kullanıyoruz ben de tüm konuyu okuyamadım ısıtıp mı sürüyruz az bir şey değil mi o ne kadarını kullanıyoruz yağın...:S

Bende rozitanın saç bakım yağını uyguluyorum. Saçlarıma iyi geliyor. Hint yağını çok duydum kullanmak istiyorum fakat yağın ne kadarını kullanıyorsunuz. Saç uzatmak içinde sinameki bemiks evigen bebanthen ampülün faydasını göreceksiniz. Ben kaza sonucu saçlarımı boyattım hevesle şimdi diplerden kendi rengim çıkıyor. 2 uygulamada çıktı tavsiye ederim.
Hint yağı için uygulayanlardan miktarını yazmalarını istiyorum. Teşekkürler..

ben de bugün hint yağı ve badem yağı aldım..yarın ikisini karıştırıp yapacağım..
hadi hayırlısı bakalım..

kızlar ,saçlar super oldu hintyağı ile..biraz da badem yağı kattım...
valla yumuşacık ve de hacimli..
bakalım uzamaya da etkisi olacak mı ?

canım,
1 çorba kaşığı hint yağı ile 1 çorba kaşığı badem yağını karıştırıp önce saç diplerime sonra da uçlarına yedirdim.. 2 saat bekletip yıkadım..

Anladım canım. Peki ısıtmadın mı? Isıtmaktan fln bahsedilmiş :44:

Bende hint yağını yaptım yarım şişeyi ıssttım. bir kaç damla badem ve zeytin yağıda koydum gece sürdüm sabah yıkadım. Hacim ve parlaklıkta faydasını gördüm. Diplerimde çıkmış (:

kızlar hint yağının kaşlarını koyulaştırdığını yazanlar olmuş saçları da koyulaştırır mı ? :S

dabur amla jasmine ve hint yağını aldım ben de aktardan. kullananlar çok memnun kalıp sürekli müşterileri oluyormuş. önce aktara sorup daha sonra gelip topiği baştan sona okudum ve % 98 memnun kalmış arkadaşlar ben de aldım hemen. daha uygulamadım saçımda maşa var bozulmasın 1 gün daha kullanıyım diye ama çok sabırsızlanıyorum. omuzumda saçlarım bakalım ne kadar sürede belime gelicek. 3 yıl sonra da olsa yazacağım gelişmeleri :))) ama ısıtsam mı ısıtmasam mı çok kafam karıştı.

bu arada kaş kirpik ve boyasız saç koyulaşabiliyor topiği özetlersek. boyalı saça etki etmesi imkansız. renklenme tamamen melanin pigmentiyle ilgili

Ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum hafta da bir kez uyguluyorum ısıtmadan . Yani mucize beklemeyin kesinlikle anında 4-5 cm uzama gibi ama düzenli kullanımda saçta gürleşme daha çabuk uzama tellerde kalınlaşma oluyor . Saçım hiç uzayan bir saç değildi ama 1 sene içerisinde 15 cm kadar uzadı . Hiç uzamadığından bu uzama benım için çok büyük bir şey bunu düzenli bakıma borçluyum ve hiç maşa fön uygulamamaya . Öyle anında uzamalar beklemeyın fakat haftalık bakımdada kullanabılırsınız . Yediklerinizede dikkat edin ıspanak çok çok iyi geliyor ıspanak çorbası için anında etki ettiğini söyleyebilirim .

bak bende dün akşam sekizde sürdüm şimmdi sabah dokuz hala yıkamadım bir yere de bulaşmadı. bir kaseye kaynar su koydum içine küçük bir kase daha koydum onun içinede karışım yağları koydum kısa sürede ısındı. enjektörün iğnesini çııkarttıktan sonra yağı çektim. sac diplerime sıka sıka ilerlerim. saclarımın her yeri ıslandı yağla. saclarım kuru olduğu için masajla saçlarımın uclarına kadar yaydım.sonra streçle kapattım. ince bir yazmayla bağladım yattım.berede takılabilinir. akşama kadar beklicem akşam yıkıyacam. kiprik ve kaşlar için bitmiş rimel kutusunu iyice yıkadım. içine hint yağı koydum akşamları yatmadan bi rsaat önce kaşıma kipriğime sürüyorum yüzün temizlenmişolacak birsaat bekleme nedeni ise yataga sürülmesin diye sabah yıkıyorum. hatta ara sıra kipriğimin uclarını tırnak makasıyla 1mm kesiyorum. uclarının rengi daha acık ya onlar gidiyor daha koyu renk olarak uzuyor. herkese tavsiye:54:

:3: kızlar saçlarınızı kısa sürede uzatmak için yılan yağı kullanın.. aktardan alabilirsiniz . minik bir şişede olduğu için saç bakım yağlarınada karıştırabilirsiniz yada direkt saç derisine masaj yapıp en az 2 saat bekletin...:34:

arkadaşlar merhaba... bu hint yağıyla çam esansı dediğiniz şeyi progrAM da duydum saçlara sürmeye gerek bile yokmuş birer kapak bitkisel şampuan içine dökmemiz yeterliymiş zaten.. kaşlar içinde akşamları sarımsak sürüp üzerine de badem yağı sürülecekmiş kirpiklere de hint ve badem yağı eşit miktarda sürülecekmiş karıştırılıp
güzellik uzmanı pervin dinçer söyledi.

yalnız ben bir şey soracağım bu şampuan içine katma işlemini nasıl yapıyorsunuz ve hangi bitkisel şampuanı kullanıyorsunuz ?
birde kirpiklere rimel sürer gibi sürülecek deniliyor ama gözler yanmaz mı yada alerji yapmaz mı ? sonuçta yağ yani

Bende kullandım hint yağı yarım şişe kadar kokusuna dayanamadığımdan bıraktım haftada bir yapmama rağmen ve saçlarımın diplerni kazırcasına yıkamama rağmen bi türlü koku gitmedi uzatmaya pek etkisi oldu mu bilmiyorum sadece yumuşak yaptı(diğer her yağ gibi) :34:

Bende kullandım hint yağı yarım şişe kadar kokusuna dayanamadığımdan bıraktım haftada bir yapmama rağmen ve saçlarımın diplerni kazırcasına yıkamama rağmen bi türlü koku gitmedi uzatmaya pek etkisi oldu mu bilmiyorum sadece yumuşak yaptı(diğer her yağ gibi) :34:

en iyisi az miktar şampuan içine katmak :) birebir yağla saça masaj yapmak maske yapmak akıl işi değil yaa:) hem uğrastırıcı hem koku yönünden sorun

Back