- 1 Temmuz 2009
- 5.742
- 5.909
Yok canim, dun zaten 2 tane film izlemistim. 3. Cok fazla gelirdi, o yuzden izlemedim ama izlicem :)ek tha tıger ı izledin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim, dun zaten 2 tane film izlemistim. 3. Cok fazla gelirdi, o yuzden izlemedim ama izlicem :)ek tha tıger ı izledin mi?
Sen her cocuk ozeldiri izledim mi? Cok guzel, izle musait oldugunda. Ben yeni indian filmlerinden PK yi izlemistim en son ama oyle cok bayilmadim, yine de idare ederek tha tıger ı izledin mi?
evet o da süper bir film ama acıklı biraz onun için tekrar izlemek istedim de etkisinde çok kalıyorum izlemeyeceğimHint filmi denilince ghajini derim ve susarım
Henuz izlemedim, coook tesekkur ederim canim
Ok, cok tesekkur ederim yorum icin. Bahsettigin filmi de izleyecegimAncak bitti. 2 Çocuk olunca 2 saatlik film 12 saatte ancak bitiyor.
Film 10 yaşındaki kaçırılan bir kızın bulunmaya çalışması üzerine. İzlerken kafamda acaba hangisi çıkacak suçlu diye düşündüm. Sonunda şaşıracağım bir senaryo beklerdim. Ama olmadı. Bazı şeyler havada kaldı gibi. Sıkıldım mı izlerken? bazen evet, bazen hayır. Yani izle desem mi demesem mi karar veremedim. Çok daha iyi filmler var. Mesela izlemediysen Kahaani yi izle, daha iyi. Sonunda gerçekten, hadi beeee! dedirtiyor.
Eki Görüntüle 1457652
izledim...güzeldi
Aamir Khan filmleri içinde ilk başlarda eğlence ağırlıklı bir film gibi gelmiş olabilir.Ama Hint gençliğini n yaşadığı su dönemdeki kimlik bunalımını ve geçmişte ülkeleri için yapmış oldukları fedakarliklari bir arada sunmuş.ve filmin sonlarını iizlerken geçmiş haziranlarda ulkemizde yaşanan olayları gördüm sanki.izleyin bence.Yazdıklarınızdan bir tek Rang de basanti yi izlemedim. Daha doğrusu yarıda bıraktım. Sonra devam ederim dedim ama elim bi türlü gitmedi. Tamamlamalı mıyım sizce?
bunlara ölüyoruuuum ölüyorumm bitiyorummm
ben de 2 kez izledim ama bu vidyolarını iş yaparken falan açıp sürekli dinliyorum çok güzel müzikleri.ikisi de favorilerimden bu filmi 4 kez izledim
ben de bu filmi yazacaktım şimdi ama arkadaş yazmış. izlediğim en komik hint filmi budur!
çokkkkkkkkkkkkk komikti
evet çok komikben de bu filmi yazacaktım şimdi ama arkadaş yazmış. izlediğim en komik hint filmi budur!
yok canım zevk meselesi3 idiots filmi hariç hiç sevemedim ben hint filmlerini. ne yapayım suç bende mi