Hint Filmlerine Bayılıyorum Müzik ve Danslarına da....

Henuz izlemedim, coook tesekkur ederim canim

Ancak bitti. 2 Çocuk olunca 2 saatlik film 12 saatte ancak bitiyor. :KK53:

Film 10 yaşındaki kaçırılan bir kızın bulunmaya çalışması üzerine. İzlerken kafamda acaba hangisi çıkacak suçlu diye düşündüm. Sonunda şaşıracağım bir senaryo beklerdim. Ama olmadı. Bazı şeyler havada kaldı gibi. Sıkıldım mı izlerken? bazen evet, bazen hayır. Yani izle desem mi demesem mi karar veremedim. Çok daha iyi filmler var. Mesela izlemediysen Kahaani yi izle, daha iyi. Sonunda gerçekten, hadi beeee! dedirtiyor. :KK66:

Ancak bitti. 2 Çocuk olunca 2 saatlik film 12 saatte ancak bitiyor. :KK53:

Film 10 yaşındaki kaçırılan bir kızın bulunmaya çalışması üzerine. İzlerken kafamda acaba hangisi çıkacak suçlu diye düşündüm. Sonunda şaşıracağım bir senaryo beklerdim. Ama olmadı. Bazı şeyler havada kaldı gibi. Sıkıldım mı izlerken? bazen evet, bazen hayır. Yani izle desem mi demesem mi karar veremedim. Çok daha iyi filmler var. Mesela izlemediysen Kahaani yi izle, daha iyi. Sonunda gerçekten, hadi beeee! dedirtiyor. :KK66:
Ok, cok tesekkur ederim yorum icin. Bahsettigin filmi de izleyecegim

En en en en en sevdiklerimden biri. Belki de en sevdiğimdir, bilemiyorum. :KK53:

bakalım yeni filmler izleyeceğim de zamanım yok öğrencilikten kurtulamayıncaa

Yazdıklarınızdan bir tek Rang de basanti yi izlemedim. Daha doğrusu yarıda bıraktım. Sonra devam ederim dedim ama elim bi türlü gitmedi. Tamamlamalı mıyım sizce? :KK64:
Aamir Khan filmleri içinde ilk başlarda eğlence ağırlıklı bir film gibi gelmiş olabilir.Ama Hint gençliğini n yaşadığı su dönemdeki kimlik bunalımını ve geçmişte ülkeleri için yapmış oldukları fedakarliklari bir arada sunmuş.ve filmin sonlarını iizlerken geçmiş haziranlarda ulkemizde yaşanan olayları gördüm sanki.izleyin bence.

images

çokkkkkkkkkkkkk komikti
ben de bu filmi yazacaktım şimdi ama arkadaş yazmış. izlediğim en komik hint filmi budur!

Hint filmlerini de dizilerini de çok seviyorum:KK51:

Hint filmi dendiğinde şüphesiz akla Aamir Khan gelir. :cool:

X