Hint Filmi Severler

$Munna Bhai M.B.B.S.jpg

Kendi çapında bir mafya babası olan Munna Bhai, ailesini çok sevmektedir ve onların isteklerini kırmak istemez. Babası küçüklüğünden beri onun doktor olmasını istemektedir ve babasını kandırarak doktor olduğu numarasını yapmaya başlar. Fakat babası bunu öğrenince onu reddeder ve kendine hırs yapan Munna, o andan sonra gerçek doktor olmaya karar verir. Ama kendi bildiği yollarla bunu başarmaya çalışacaktır. alıntı

filmin yönetmeni 3 idiots'un yönetmeni yine 3 idiots'un senaristlerinin yazdığı çok güzel bir senaryoyu yönetmiş.hatta zamanlama olarak önce bu hikaye yönetilmiş daha sonra 3 idiost :) 8,2 lik IMDb puanına sahip.mutluluğun iş,para gibi somut varlıklarla değil gerçekten gönül mucizeleri ile olan soyut değerlerle olduğunu anlatan çok güzel bir film.eğlenceliydi ama sonunda mutluluk gözyaşlarımı tutamadım :) tavsiye ederim arkadaşlar.

Farklı kültürlerin filmlerini izlemeyi seviyorum.Kore filmlerindeki sevgiyi izledikten sonra yine de bir soğukluk gördüm,çok eğlenceli değildi,katmerli gelmiyordu,bize birşeyler benzemiyordu.Arkadaşımın tavsiyesi ile Hint filmlerine merak saldım.İlk izlediğim film "Fanaa" idi.Aşk nasıl da şiirsel anlatılıyordu.

Besplatan-Download-Filmova-indijski-film-Fana-Bollywood-fanaa.jpg

Başrol oyuncusu Aamir Khan dikkatimi çekti sonrasında
öğrenciliğin iyi kötü yanlarını,hayallerinin peşinden gitme mesajını çok güzel işledikleri başrol oyuncusu Aamir Khan'ın "3 idiots" filmi

3-Idiots-all-3-actors.jpg

derken Aamir Khan'a iyice aşık olmaya başladım :KK16:

Başka ne filmi var diye araştırırken oscarlı bir filmi

Bireysel farklılıklarıyla çocukların hepsi özeldir.Disleksi hastalığını konu olan "Her çocuk özeldir" filmini izledim.

13306.jpg

bu 2 film izledim ve çok beğendim çünkü izlediğim filmlerin içinde mesajları çok anlamlı izledikten sonra düşünmenizi sğlıyor :KK66:

Yepyeni bir Hint Filmiyle karşınızdayım :) Film izleme arşivinde aylardır duran ve yeni farkettiğim bir film.Aksiyon,aşk,gerilim heyecan dolu bir film.
Kısaca filmin konusu yasal olmayan silah satışı yapan başrol oyuncumuz polise yakalanır.polis muhbiri olmasını ister ve silah satışını gerçekleştiren en baştaki kişiyi bulmak için iz sürmeye başlarlar.başrol oyuncumuz bu arada bir doktora aşık olur.kendisinin düzensiz,güvensiz hayatını saklayarak doktorla aşk yaşamaya başlarlar.ve en sonunda evlenirler.bu arada iz sürmeye devam etmektedir.aranılan kişi bulunur.yalnız bir sorun vardır.bu kişi aynı zamanda sevdiği kızın babasıdır.film dallanıp budaklanıyor.sonucu beklerken heyecanın yanında üzülüyorsunuzda.bence güzel vakit geçirilecek bir film.tavsiye ederim :) filmin başrol oyuncusunu sanatçı Yalın'a benzettim :KK9:

$Jannat_2_official_poster.jpg $Jannat 2 (2012) MP3 Music Album.jpg

Mumbay’da yaşayan Sid Mehra, babasının sözleriyle söylemek gerekirse küstah ve şımarık bir çocuktur. Tüm giderlerini karşılayan ve kredi kartı faturalarını ödeyen anne ve babasıyla birlikte yaşamaktadır. Üniversite finallerinden sonra, babasının iş yerinde çalışmaya başlar ama ancak bir hafta dayanabilir. Mezuniyet partisinde, Calcutta’dan gelmiş olan Aisha ile tanışır. Sid Mehra ona şehri gezdirir ve bir daire tutmasına yardımcı olur. Arkadaşlıktan daha fazlasını istediğini belirtir ancak Aisha bunu reddeder çünkü Sid hırslı biri değildir. Aisha’nın sözleri, sınav sonuçları, ebeveynleriyle yüzleşmesi, arkadaşlarından kopması Sid’in uyanmasını sağlayacak mıdır?

izledim, sevdim beğendim..vakit kaybı değil kesinlikle
vurdumduymaz biri olan Sid'in yavaş yavaş hayatını olumlu yönde değiştirmesini anlatıyor
izleyince bende nedense kalkıp ders çalışma isteği uyandırdı :KK70:
Ranbiiiirrr :KK16::KK16:

Son düzenleme:
çok şükür haftalar sonra bir film tavsiyesi görmek mutlu etti :) en kısa zamanda izleyeceğim.teşekkür ederim :KK16:

Mumbay’da yaşayan Sid Mehra, babasının sözleriyle söylemek gerekirse küstah ve şımarık bir çocuktur. Tüm giderlerini karşılayan ve kredi kartı faturalarını ödeyen anne ve babasıyla birlikte yaşamaktadır. Üniversite finallerinden sonra, babasının iş yerinde çalışmaya başlar ama ancak bir hafta dayanabilir. Mezuniyet partisinde, Calcutta’dan gelmiş olan Aisha ile tanışır. Sid Mehra ona şehri gezdirir ve bir daire tutmasına yardımcı olur. Arkadaşlıktan daha fazlasını istediğini belirtir ancak Aisha bunu reddeder çünkü Sid hırslı biri değildir. Aisha’nın sözleri, sınav sonuçları, ebeveynleriyle yüzleşmesi, arkadaşlarından kopması Sid’in uyanmasını sağlayacak mıdır?

izledim, sevdim beğendim..vakit kaybı değil kesinlikle
vurdumduymaz biri olan Sid'in yavaş yavaş hayatını olumlu yönde değiştirmesini anlatıyor
izleyince bende nedense kalkıp ders çalışma isteği uyandırdı :KK70:
Ranbiiiirrr :KK16::KK16:

filmi indirdim başrol oyuncusunu Barfi filmindeki sempatik duruşundan dolayı sevmiştim.Aynı sempatikliği sanırım bu filminde de göreceğiz.
IMDB puanı da gayet iyi >>>>> 7,4/10 from 6.839 users <<<<<

Son düzenleme:
çok şükür haftalar sonra bir film tavsiyesi görmek mutlu etti :) en kısa zamanda izleyeceğim.teşekkür ederim :KK16:

rica ederim aslında bende film çok ama ben buraya yazmamışım öneri olarak onu fark ettim
birkaç tane sizin önerilerinizden izlemiştim bende teşekkür ederim :)

ANJAANA ANJAANİ

Ranbir Kapoor hayranı oldum Barfi ile birlikte
yine Barfideki kız partneri olmuş
ben beğendim çok zevk aldım izlerken:21::21:

iki yabancı hakkında bir hikaye ... ikiside birbirinden başka ... İki kişi her yerde karşılaşabilir. Düz bir ATM önünde kuyrukta beklerken, yağmurlu bir New York öğleden sonra bir takside, deniz içinde derin dalış yaparken, Taj Mahal önündeki o ünlü bankta, bir depremin ortasında ya da pramitlerin gölgesinde.. Sen en sıradan olaylarla biriyle karşılaşabilirsin. Akash ve Kiara da birbirleriyle karşılaştı! Ancak bu karşılaşma diğer karşılaşmalardan biraz sıra dışı.. Ancak ne olur? Yabancı olarak karşılaşan iki insan yine yabanci olarak kalmak isterse? Aynı başladıkları gibi iki yabanci. Bu iki yabancının hikayesi bir keşif yolculuğu. Tam aşık olmak fırsatı verilmiş iki insanın Sonrası acı ve neşe, komik ve aksiliklerle dolu hikayesi.. Ama sonra hayat her zamanki gibi acımasız davranıp onları zor bir karar vermek zorunda bırakıyor.. İkili geçirdikleri güzel günlerin anılarıyla birbirinden ayrılıyor. Onlar gerçek hayata yenik düşüp ayrıldı yine iki yabancı olarak. Ama iki yabancı arasında üstü örtülü bir aşk bu kadar garip olabilir mi? Hala bir şansları var mı?Bütün her şeylerini geride bırakmaya değer mi? Yoksa onları bu noktaya getiren şey aşklarının bir sonu yoksa bir baslangıcı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
jab tak hai jaan izlenecek filmler arasında olmalı

tavsiyeniz üzerine filmi izledim ve ghajini filmindeki içimi titreyen duyguları bunda da hissettim.defalarca izlemek isteyeceğim bir film.Aamir Khan'dan başkası iyi oynamıyor derdim ama Hint Filmlerine daldıkça ne güzel oyuncular olduğunu şimdi farkediyorum.Skrukh Khan harika ötesi bir oyunculuk sergilemiş.Adama aşık olmama ramak kalmıştı,ne güzel rol yapıyor :KK9:

ve işte efsanelerim arasına giren o film

Jab Tak Hai Jaan

$Jab Tak Hai Jaan (2012) Eng Sub Hindi Movie.jpg

ölmeyen adam lakaplı Samar cesur,ölüme meydan okuyan,bombaları etkisiz hale getiren bir binbaşıdır.Bir süre sonra bir tv kanalında çalışan Akira'yı boğulmaktan kurtarır,bu esnada kıza üzerine ceketini giydirerek evine gönderir.Kız ceketin cebinde bir günlük bulur ve onu okumaya başlar.Okudukça bu hikayeden etkilenir ve Samar ile bir araya gelmek ve bu hikayenin gerçek olup olmadığını öğrenmek için tv kanalından belgesel hazırlamak istediğini söyler ve Samar ile tekrar karşı karşıya gelir.İşte bundan sonra film çözüldükçe çözülüyor,heyecan,hüzün birbirine karışıyor.Filmin müziklerini de ayrıca dinlemenizi tavsiye ederim :)

Ghajiniden de aynı duygularla etkilenmiştim.Sonra düşündüm de onda da günlük tutan ama dışarda kendisini duygusuz gösteren romantik bir aşk adamı rolü vardı.Böyle erkeklerin sayısı artması dileğiyle :)

Son düzenleme:

ANJAANA ANJAANİ

Ranbir Kapoor hayranı oldum Barfi ile birlikte
yine Barfideki kız partneri olmuş
ben beğendim çok zevk aldım izlerken:21::21:

iki yabancı hakkında bir hikaye ... ikiside birbirinden başka ... İki kişi her yerde karşılaşabilir. Düz bir ATM önünde kuyrukta beklerken, yağmurlu bir New York öğleden sonra bir takside, deniz içinde derin dalış yaparken, Taj Mahal önündeki o ünlü bankta, bir depremin ortasında ya da pramitlerin gölgesinde.. Sen en sıradan olaylarla biriyle karşılaşabilirsin. Akash ve Kiara da birbirleriyle karşılaştı! Ancak bu karşılaşma diğer karşılaşmalardan biraz sıra dışı.. Ancak ne olur? Yabancı olarak karşılaşan iki insan yine yabanci olarak kalmak isterse? Aynı başladıkları gibi iki yabanci. Bu iki yabancının hikayesi bir keşif yolculuğu. Tam aşık olmak fırsatı verilmiş iki insanın Sonrası acı ve neşe, komik ve aksiliklerle dolu hikayesi.. Ama sonra hayat her zamanki gibi acımasız davranıp onları zor bir karar vermek zorunda bırakıyor.. İkili geçirdikleri güzel günlerin anılarıyla birbirinden ayrılıyor. Onlar gerçek hayata yenik düşüp ayrıldı yine iki yabancı olarak. Ama iki yabancı arasında üstü örtülü bir aşk bu kadar garip olabilir mi? Hala bir şansları var mı?Bütün her şeylerini geride bırakmaya değer mi? Yoksa onları bu noktaya getiren şey aşklarının bir sonu yoksa bir baslangıcı mı?

bu filmi de tavsiyeniz üzerine izledim,duygulu,romantik,komedi.acayip hoştu bu da :)

$27487_1.jpg

Filmin Özeti
İki Ülke... İki Kültür... Aşkta bir şans...

Hindistan'dan Amerika'ya uzanan bir aşkın hikayesi...

Kendisini Amerikalı olarak tanıtan Hintli kredi kartı operatörü, işi sayesinde tanıştığı adamla romantik bir ilişki için San Francisco'ya gider. Oraya vardığında gerçek kimliğini saklamaya karar vermesi nedeniyle aralarındaki ilişkinin heyecanını da tehlikeye atmış olur...

Acaba ikilinin arasında neler olacaktır?

alıntıdır.

filmdeki başrol oyuncusu Jesse Metcalfe de acayip yakışıklı :KK9: kocişim beni duymasın kızar.ama dünya ahiret kardeşim olsun Yüce Allah ne güzel yaratmış :KK9:

Jab Tak Hai Jaan filmindeki Heer adlı şarkının melodisinin güzelliğini bir dinleyin derim :KK16::KK16::KK16:

[video=youtube;tAdaW7xTr_Y]http://www.youtube.com/watch?v=tAdaW7xTr_Y[/video]

$Paheli.jpg

Özeti:
Hayatta paradan başka birşeyi sevmeyen ve onu nikah gecesi terkeden bir adamla evlenen Lachchi’nin yaşadığı ikilemler. Yalnız kalan Lachchi’nin hayatına, kendisine sonsuz bir aşkla bağlanmaya hazır bir hayalet giriyor ve eşinin görünümünü alarak yıllar boyunca onun yanında kalıyor. Ta ki Lachchi’nin kocası eve dönene dek.(alıntı)

açıkcası Shahrukh Khan var diye izlediğim bir film.fantastik bir film.neşeli,hoş vakit geçecek bir film.ama romantik,duygusal bir film arayışındaysanız tatmin edeceğini sanmıyorum :)

yeni filmler indirdim

Mod-2011

mod.jpg

Magadheera- 2009

Magadheera.jpg

Talaash-2012

Talaash.jpg

izlemek için sabırsızlanıyorum :KK52::KK52::KK52:

Magadheera- 2009 filmini izledim.Macera dolu,hem romantik hem de fantastik bir filmdi.400 önce birbirine aşık olup kavuşamadan ölen aşıklar 400 sene sonra tekrar hayata gelirler.Ama geçmişteki birbirlerinden haberdar değillerdir.Zaten olması da beklenemez :KK9: bir gün otobüs durağında karşılaşan çiftte gizemli bir çekim ve etkileşim başlar.Filmin ilerleyen dakikalarında geçmişteki o aşkı hissetmeye başlayan çift tekrar bir araya gelmek isteselerde yine canlarını ortaya koyacakları durumla karşılaşırlar...Yarım kalmış aşkı bu sefer yaşayacaklar mı?

Danslar ve müzik daha Avrupaiydi.Ama ne performans yahu :KK9: durdurana aşkolsun.yer yer komik sahnelerle ayrıca eğlenceli bir filmdi :)

mod-2011 filmi hakkında

filmi izlemeye başladığım ilk andan itibaren Kore filmlerindeki sakin ama akıcı hava etrafımı sardı.başrolde oynayan kızın güzelliği film boyunca etkisi altındaydı,acaba makyaj ile mi bu kadar beyazlatılmıştı anlayamadım.Hintli bir kız bu kadar beyaz olamaz diye düşündüm :KK9: sonra hareketleri rol müydü gerçek miydi?
filmin konusuna gelince
filmde saat tamirciliği yapan Ananya'nın kapısı bir gün gizemli bir erkek tarafından çalınır.Ananya'nın kapısına her geldiğinde bozulmuş saatiyle gelen,saatinin tamir oluşunu izlerken bir çeşit buluşmayı da aynı anda yaşayan Andy bir süre sonra Ananya'ya açılarak sessizliğini bozar.Sonra'dan ortaya çıkan şey Ananya'nın eskiden lisede aşık olduğu çocuğun bu yabancı olmasıdır.Ama ilişkileri ilerlemeye başladıkça Ananya'nın gördüğü tuhaflıklar onu Andy hakkında araştırmaya sevkeder.Andy geçirdiği bir kaza sonucu gerçekle hayal arasında gidip gelen bir hafızadan dolayı gariplikler yaşamaktadır.Daha sonrasında ise Andy aslında gerçekten Andy midir? Ananya bir deliye mi yoksa Andy'e mi aşık olmuştur? kısaca izlemek isteyenlere romantik bir film sizi bekliyor diyorum :KK16:

Talaash 2012 gelince Aamir Khan'ı bıyıklı izlemek o kadar da hoşuma gitmedi.Sonuçlanamamış enteresan trafik kazalarının oluş sebeplerini araştırırken bu kazaların arkasında kadın ticaretiyle de karşı karşıya gelen Surjan çocuğunu kaybetmiş karmaşık duygular içindeyken evli olduğu halde bir kazanın oluş sebebini araştırırken soruşturmalar esnasında tanıştığı bir hayat kadını ile duygusal yakınlaşma yaşayan Surjan bu hayat kadını ile meydana gelen kazalar arasında bir ortak nokta olduğunu farkedip araştırmalarında bu kadına yakınlaşmayı da bir alet olarak kullanır.Esrarengiz olayların perdesi filmin ilerleyen dakikalarında sürprizleri açığa çıkarırken sonunda ise tam bir sürprizle film nihayetleniyor.
7,3 lük imdb puanına rağmen yine de çok etkilenmedim bu seferki Aamir Khan filminden :KK31:

bundan 4 yil önce deli gibi Hint Filmleri izlerdim :KK55::KK55::KK55: Agla agla bir hal olurdum..

En sevdigim ise Kabhi Khushi Kabhie Gham gercekten harika bir film her izledigimde duygusallasirim aglarim...

$12apr_ishaqzaade-movie.jpg

küçük bir kasabada birbirinden nefret eden iki ailenin büyüyen çocukları nefretle karşı karşıya geldikleri halde yavaş yavaşta birbirlerine aşık olmaya başlarlar.bu aşkı öğrenen ailelerinse gözlerini nefret ve kan bürümüştür.isyan dolu aşıklar,filmin sonunu da isyanla bitiriyorlar.

filmde çok fazla nefret dolu konuşmalar vardı.silahlar,öldürmeler,hırs...bunları sürekli görmek gerdi.filmdeki tek aşıkları izlemek güzeldi.o kadar nefret ön plandaydı ki bu aşk bile gölgelendi.filmi izleyip bitirdiğimde kimi insanların gerçekten affetmekten yoksun bir kalpleri olup olamayacağını düşünmek korkuttu.

X