Farklı kültürlerin filmlerini izlemeyi seviyorum.Kore filmlerindeki sevgiyi izledikten sonra yine de bir soğukluk gördüm,çok eğlenceli değildi,katmerli gelmiyordu,bize birşeyler benzemiyordu.Arkadaşımın tavsiyesi ile Hint filmlerine merak saldım.İlk izlediğim film "Fanaa" idi.Aşk nasıl da şiirsel anlatılıyordu.
Başrol oyuncusu Aamir Khan dikkatimi çekti sonrasında
öğrenciliğin iyi kötü yanlarını,hayallerinin peşinden gitme mesajını çok güzel işledikleri başrol oyuncusu Aamir Khan'ın "3 idiots" filmi
derken Aamir Khan'a iyice aşık olmaya başladım
Başka ne filmi var diye araştırırken oscarlı bir filmi
Bireysel farklılıklarıyla çocukların hepsi özeldir.Disleksi hastalığını konu olan "Her çocuk özeldir" filmini izledim.
Sonra ah ahh yanıp tutuşan,öldürülen sevdiği nişanlısının intikamını almak için yanıp tutuşan bir erkeği bu kadar aşık izlemek hem üzücü hem de mutlu ediciydi.Filmin müziklerine ve kız arkadaşının yeni evlerine ilk adımı atarken adımlarını kalıcılaştıran ıslak beton plakaya basarak evlerine ilk adımlarını ölümsüzleştiren o film sahnesini defalarca izlediğim "Ghajini" filmini
Evlilik,evlilik...Görücü usulüyle tanışan ve birbirlerine aşık olan,aşkın o temiz,utangaç halini işleyen,aşklarını büyük bir imtihanlar sınama testinden başarıyla geçen,böyle gelin,böyle damat,böyle kayınbaba dostlar başına dedirten,Hint gelenek göreneklerinin de içinde işlendiği,izlemekten keyif aldığım 8 defa izlediğim halde hala bıkmadığım "Vivah" adlı Hint filmini izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar :)