- Konu Sahibi blueangelll
Hayır öyle bir şey demedi . iyi oturmuş . bir tek agda yapma evlenene kadar dedi evlendikten sonra yapabilirsin dedi.simdide epilasyon yaptirabilirsin sadece agda yok dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Epilasyon derken lazer epilasyon yaptirsam sanirim sorun olmaz?Hayır öyle bir şey demedi . iyi oturmuş . bir tek agda yapma evlenene kadar dedi evlendikten sonra yapabilirsin dedi.simdide epilasyon yaptirabilirsin sadece agda yok dedi
Slm rahatsız etmiyorsan dikim esnasında ağrı oluyor mu somrasinda yürümek zor oluyor mu metrobüse binecem mesela sıkıntı çekermiyim ?12 gun önce bende Turgay beye flep yöntemi ile Kalıcı diktirdim. Kontrole gidemiyorum il dışında Olduğum için. Yakınlarda yaptırıp kontrole giden varsa bana bilgi verebilir mi ? Hani nasıl oluyor kontrol de ne diyor ? Yardım olabilir misiniz
Slm bişi soracağım ikinci kontrolde ne dedi doktor sorun yaşadınız mı dikişler tuttumu ?merhaba bende turgay beye yaptırdım işlemden 15 gün sonra gittim ilk kontrole iyi bakmışsın gayet iyi duruyor demişti 1. ayı duldurunca 2.kontrole gidicem
Merhaba ilk gece kizlikzari kanamasi belirgin oldu demissin yani normal kizlik zari bozulmasi kadarmi kan geldi yoksa daha fazlami geldi aciklayabilirsiniz esin herhangi bir konuda suphe duydumu mseselaArkadaşlar Allaha şükür evlendim, ilk gece başarılı geçti belirgin kanama oldu :) merak edenlere duyrulur
Selamlar arin ahh bende telefonla konusabilsem senin gibi kizlik zari diktirip kanamasi olan bir arkadasla neler vermezdim valla icim oylebir rahatlarki anlatamam baska carem yok diktirecegim ama biri bana cesaeet vermli oncearkadaslar burda gri adinda arkadas vardi turgay karakaya diktirmisti gecen gun evlendi ve kanamanin fazlasiyla oldugunu soyledi bana bizzat telefonla
Slm pazara evleniyorum demişsiniz mayıs ayında şu anda evli olmanız lazım peki ilk gecede kanama oldu mu çok merak ediyorum lütfen cevap..Merhaba, bende dr turgay karakaya ya kızlık zarı dikimi flep yaptırdım 2 ay önce ve pazar günü evleniyorum, herşey yolunda görünüyor, kanama olacağına eminim ama imsan yinede tedirgin oluyor ya kanamazsa diye, bana biri teselli versin cesaretimi toplamam lazım arkadaşlar :)