Himenoplasti yaptıran varmı? İstanbul'da Sonuç Alanlar?

Hayır öyle bir şey demedi . iyi oturmuş . bir tek agda yapma evlenene kadar dedi evlendikten sonra yapabilirsin dedi.simdide epilasyon yaptirabilirsin sadece agda yok dedi

Bu cok iyi oldu en korkugum sey evlilikten birkac gun once kontrole cagirmalari idi, mumkun degil gelemezdim, icim cok rahatladi cok saol

12 gun önce bende Turgay beye flep yöntemi ile Kalıcı diktirdim. Kontrole gidemiyorum il dışında Olduğum için. Yakınlarda yaptırıp kontrole giden varsa bana bilgi verebilir mi ? Hani nasıl oluyor kontrol de ne diyor ? Yardım olabilir misiniz
Slm rahatsız etmiyorsan dikim esnasında ağrı oluyor mu somrasinda yürümek zor oluyor mu metrobüse binecem mesela sıkıntı çekermiyim ?

Dikim esnasında agri olmuyorda ilk basta iğne yapıyor uyussun diye o acitiyor .dikimi hissetmiyorsuj sadece ip gecislerini anliyorsun ama aci yok.metrobüse binmende sorun yok ayakta gidersin ustune oturma yok zaten. Yani bem gittim tas gibi tutmuş dikisler dedi sorun yok

Aynen üstüne oturmak yok tek bir tarafina ağırlık vererek oturacaksin.dr zaten sana onu işlem bitince söylüyor. %90 sorun olmaz dedi .kanama oluyor için rahat olsun bu benim 2.yaptirmam ilkinde kanama oldu gayet

Arkadaşlar Allaha şükür evlendim, ilk gece başarılı geçti belirgin kanama oldu :) merak edenlere duyrulur
Merhaba ilk gece kizlikzari kanamasi belirgin oldu demissin yani normal kizlik zari bozulmasi kadarmi kan geldi yoksa daha fazlami geldi aciklayabilirsiniz esin herhangi bir konuda suphe duydumu msesela

arkadaslar burda gri adinda arkadas vardi turgay karakaya diktirmisti gecen gun evlendi ve kanamanin fazlasiyla oldugunu soyledi bana bizzat telefonla
Selamlar arin ahh bende telefonla konusabilsem senin gibi kizlik zari diktirip kanamasi olan bir arkadasla neler vermezdim valla icim oylebir rahatlarki anlatamam baska carem yok diktirecegim ama biri bana cesaeet vermli once

Kızlık zarı dikimi Konuları beni benden alıyor . Allah'ım sen kimseyi bu duruma düşürme yarabbim . Sahte profiller , sahte avukatlar , reklamlar , karalan doktorlar , ne ararsan var . Gerçekten çok şaşkınım . Niye kendinize bunu yapıyorsunuz. Sanki kızlık zarı olupta evlenenlerin başı ğöğe eriyor .

o zaten oyle der para kazanmk icin ben korkuyorum uzun sure gecerse ise yaramZ diye birdee bazi yorumlarda turgay beye yaptik sonuc almadik diyir gercekten var mi oyle birsey varsa bana mesaj atsn ne olur cok zor durumdayim

Merhaba, bende dr turgay karakaya ya kızlık zarı dikimi flep yaptırdım 2 ay önce ve pazar günü evleniyorum, herşey yolunda görünüyor, kanama olacağına eminim ama imsan yinede tedirgin oluyor ya kanamazsa diye, bana biri teselli versin cesaretimi toplamam lazım arkadaşlar :)
Slm pazara evleniyorum demişsiniz mayıs ayında şu anda evli olmanız lazım peki ilk gecede kanama oldu mu çok merak ediyorum lütfen cevap..

X