Himenoplasti yaptıran varmı? İstanbul'da Sonuç Alanlar?

evlendi artik gecmisimi geride birakmak istiyorum dedi ve evlendigi icin esinden dolayi konusmamizi sonlandrdik dugune bi ay kala dikti gerdek gecesi belirtili br sekilde kanama oldugunu soyledi

En azindan bunu bilmek bile inanilmaz rahatlatti bende kizlik diktirecegim ve arastirmalarima gorre bununla beraber 4 kizda olumlu sonuc alindigi bilgisini almis oldum demekki oluyormus cok tesekkurler

evlendi artik gecmisimi geride birakmak istiyorum dedi ve evlendigi icin esinden dolayi konusmamizi sonlandrdik dugune bi ay kala dikti gerdek gecesi belirtili br sekilde kanama oldugunu soyledi
Evet hakli tabi diktirip evlenen kanamasi olanlar bu olayi konusmak istemezler artıik bende olsam telefon numarami bile degisirim hatta eskiler ulasamasin diye :)

Arkadaşlar merhaba ben Turgay beyde yaptıralı 1 sene oldu fakat evlenmedim henüz. Fakat yaptırmadan önce ve sonrasını kontrol ettiğimde tuttuğunu görebiliyorsunuz. Ayrıca ilk görüşme esnasında sizi konuşarak rahatlatıyor başka kimseye gitmeden ilk ona gittim ve yaptırıp çıktım kendisini burda fazlasıyla övenler olduğu için benim birşey dememe gerek kalmıyor düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Ben bir tek Turgay beyi araştırıp gittim başka arkadaşların tavsiye ettikleri dr. Var onları da araştırın isterseniz benim naçizane tavsiyem

Evdekiler bu durumu anlamıyormu sürekli yatıp dinlenmemiz mi gerekiyo.. Ameliyat olduktan sonraki süreç beni çok düşündürüyor.

Bende karasızım kızlar Akın beyide övüyolar 20 yaşındayım yavaştan para biriktiriyorum evlilik falan yok ama hangi doktoru seçmeliyim kafam karıştı

Arkadaşlar merhaba ben Turgay beyde yaptıralı 1 sene oldu fakat evlenmedim henüz. Fakat yaptırmadan önce ve sonrasını kontrol ettiğimde tuttuğunu görebiliyorsunuz. Ayrıca ilk görüşme esnasında sizi konuşarak rahatlatıyor başka kimseye gitmeden ilk ona gittim ve yaptırıp çıktım kendisini burda fazlasıyla övenler olduğu için benim birşey dememe gerek kalmıyor düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Ben bir tek Turgay beyi araştırıp gittim başka arkadaşların tavsiye ettikleri dr. Var onları da araştırın isterseniz benim naçizane tavsiyem
Selam ben 1 ay önce 35 gün falan oldu kalıcı kızlık zarı dikimi ( flep ) + vajina daraltma + labioplasti ( dudak küçültme ) ameliyatlarını tek seansta oldum Turgay beye, dün kontrole gittim herşey yolunda ayna ile tek tek anlattı iyileşme durumunu, sanırım bu konudaki en büyük ameliyatı ben geçirdim, gerçekten ihtiyacım vardı, dış görünüm çok kötü idi ama şimdi çok mutluyum, biraz cesaret lazım tabi yaza evleneceğim İnşallah.

Evdekiler bu durumu anlamıyormu sürekli yatıp dinlenmemiz mi gerekiyo.. Ameliyat olduktan sonraki süreç beni çok düşündürüyor.
Evde kimse bilmiyordu bendede ama ben anneme adet öncesi ağrılarım var dedim daha öncedende adet öncesi ağrım olurdu zaten adet boyunca nazımı çekmeye alışmışlardı :)

Merhaba kizlar size en bastan herseyi anlatim ben turgay beyi internet uzerinden arastirdim ve buldum daha sonra esra hanim var ona mesaj attim ve benim hiç cesaretim yoktu esra abla bana güç verdi ve gitmeye karar verdim ve ben son dkya kadar gitmeyi düşünüyordum neyse hocamla konustuk ben hazirlanmaya içeri gittim dedim ben yapamicam cok korkuyorum gidim ama ordaki hemsire abla saolsun beni sakinleştirdi ve hocamiz geldi odaya tabi ben cok korkuyorum yapamicam diorm isleme baslandi ve korktugum kadar bişey yoktu eger ben yaptirdiysam emin olun sizde yaptirirsiniz ve aradan dört hafta gecti ve ben bugun sabah kontrole gittim tabi cok korkuyordum ya bisey olmussa die ve kontrolum oldu masada mutluluktan agladim hemsire ablalara sarildim hersey için sonsuz tesekkür ederim iyiki varsiniz TURKAY bey ne kadar tesekkür etsem hepsine az ve ben de mutlu sona kavustummm agladim agladim ve bu aglamam mutluluktandi tarifi yokkkkk kizlar aklinizda soru isareti kalmasin mutlaka yaptirin ve kurtulun.❤

Ben geçen hafta turgay beye gittim. Zaten yıllardır bu işi yaptığı icin siz rahat hissedin diye görüşme sırasında oldukca rahat davranıyor. Ücret konusunda basta ne anlastıysanız o. Sonradan birsey cıkarmıyor. 1800 konustuk 1800 aldı. (Bunu baska dr icin duymustum o yüzden acıklıyım dedim) 20dk sürüyor. Sadece iğneleri hissediyorsunuz o da sinek isirir gibi bence kan vermek yada kalcadan igne yaptırmak daha zor. Zaten sürekli soruyorlar acıyormu diye acımıyor ama siz ne yapıldığını bildiğiniz icin kasılıyorsunuz. Sonra on dk yatırıyorlar ve gidiyorsunuz. Otobüse de ucağa da binilir. İki üç gün hafif ağrı olur sonra o da geciyor. Dr kendi sahsi telini de veriyor ben ertesi sabah bayılmıstım internette olan no sekreterinmiş ocevaplıyor. Ben dedim bayıldım o Bana link attı otomatik mesaj net sitesini verdi burdan sorun sorunuzu diye. Bu biraz hosuma gitmedi bayıldım yani ne linki ne sitesi. Ama doktor islem sonrası kendi sahsi telim diye bir no vermisti ona yazdım hemen cevapladı. İcimi rahatlattı. net sayfasından da ne zaman soru sorsanız cevap veriliyor ama tabi dr mu sekreter mi/hemsire mi bilemem. Ama sonucta basit sorular icin hemsiresi de yıllardır onla gayet cevap verebilcek bilgiye sahiptir. Yani bence bundan iyisi sürec asamasında can sağlıgı. Herkes hemsiresini ovmus ama bence dr un kendisi cok güven verici. Hemsiresi fazla samimi davranıyor. Sahsi olarak gereksiz samimiyeti samimiyetsizlik bulduğum icin ısınamadım Kesinlikle dr cok ilgili. Yaptırdıktan sonra kimseye de birşey diyemiyon aklında deli sorular hepsini sor hepsini cevaplıyor. Paramı aldım bitti modunda bir adam değil. Son birsey ben yaptırmadan once bazı uyanık arkadaslar yeni hesaplar icin sen yeni acmıssın sadece buna yorum yapmıssın sahtesin falan yazıyordu. Allasen kendi hesabımdan nasıl turgay beye yorum yapayım boyle bir iş icin tabiki yeni actım Sen bi yaptır hele sonra gel nişanlının bildiği bi hesaptan yaz bize Sürec asaması icin turgay bey cok iyi tavsiye ederim bi ay sonra kontorole gitcem yine yazarım ama son sonucu bilmediğim icin suan birsey diyemem. Doktor nasıldır sonra ne olur korkusu olmadan turgay beye gidebilirsiniz. Basarı konusu icin suan birsey diyemem.[/QUOTE havalimanindan klinik arası ne kadar sürdü hangi şehirden geldin

Merhaba kizlar size en bastan herseyi anlatim ben turgay beyi internet uzerinden arastirdim ve buldum daha sonra esra hanim var ona mesaj attim ve benim hiç cesaretim yoktu esra abla bana güç verdi ve gitmeye karar verdim ve ben son dkya kadar gitmeyi düşünüyordum neyse hocamla konustuk ben hazirlanmaya içeri gittim dedim ben yapamicam cok korkuyorum gidim ama ordaki hemsire abla saolsun beni sakinleştirdi ve hocamiz geldi odaya tabi ben cok korkuyorum yapamicam diorm isleme baslandi ve korktugum kadar bişey yoktu eger ben yaptirdiysam emin olun sizde yaptirirsiniz ve aradan dört hafta gecti ve ben bugun sabah kontrole gittim tabi cok korkuyordum ya bisey olmussa die ve kontrolum oldu masada mutluluktan agladim hemsire ablalara sarildim hersey için sonsuz tesekkür ederim iyiki varsiniz TURKAY bey ne kadar tesekkür etsem hepsine az ve ben de mutlu sona kavustummm agladim agladim ve bu aglamam mutluluktandi tarifi yokkkkk kizlar aklinizda soru isareti kalmasin mutlaka yaptirin ve kurtulun.❤
hangi şehirden geldin havaalaniyla klinik arası kaç dk sürdü

Aynen üstüne oturmak yok tek bir tarafina ağırlık vererek oturacaksin.dr zaten sana onu işlem bitince söylüyor. %90 sorun olmaz dedi .kanama oluyor için rahat olsun bu benim 2.yaptirmam ilkinde kanama oldu gayet
ikisini de Turgay beye mı yaptırdın ne kadar ücret aldi

Dikim esnasında agri olmuyorda ilk basta iğne yapıyor uyussun diye o acitiyor .dikimi hissetmiyorsuj sadece ip gecislerini anliyorsun ama aci yok.metrobüse binmende sorun yok ayakta gidersin ustune oturma yok zaten. Yani bem gittim tas gibi tutmuş dikisler dedi sorun yok
oturma yasaksa uçakla otobüsle gelenler ne yapacak

X