Ben anlamadım yillarca calismis babasinin odedigi primlerle kazandigi emekli maasini yiyerek kimin hakkina girmiş oluyor? En fazla girdigi hak diger kardeslerinin bu haktan faydalanmasina engel olmus olmasi, bunu da kardeşlerinin dusunmesi gerekmez mi?
Bir de siz hakkim yeniyor derdinde degilsiniz ki intikam derdindesiniz, yani sizinki de pek saglikli bir tutum sayilmaz.
Sonucta kadin babasinin odedigi primlerle elde ettigi emekli maasinin yuzde 60'ini (sanirim bu yuzde degisti) alıyor atla deve degil, uc kurus para icin evli olmanin kendisine kazandiracagi haklardan vazgeçmiş, ihtiyaci olmasa demeyecegim bahsettiginiz kadariyla isin hilesindeler ama ozunde kadin kendi babasinin hak ederek kazandigi parayi yiyor. Senin benim param degil o.
Ayrica ikametgahlari ayriysa, ayni evi paylaştiklarini kanitlayamazsiniz sanmiyorum. Oyle bi durum olsaydi bazi unlulerimizin kocasinin vergi borcundan kacmak icin (ki bak bu direkt senin benim hakkim aslinda) bosanip ayni evde yasadigi basinda carsaf carsaf yayinlandi ki bu savcilarin resen harekete gecebilecegi bir durum oldugu halde ses cikartilmadi bu hepimizin malumu.
Ayrica kacak elektrik kullanmaktaki hak yeme ile bu da bir degil bence.
Muhatabiniz olan kadin berbat biri olabilir bunu anliyorum ama intikam icin dogru bir yontem gibi gelmedi bana, sikayet edin elbette etmeyin demiyorum, sonuc cikacagini pek sanmiyorum ama.