- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
düşüncem bu yönde, ancak olumsuz deneyimleri olan ya da farklı bakış açısı gösterecek olanlardan fikir almak istedimHak yiyorlar, ihbar etmelisin
Bekle bakalım ne diyecek bizim kızlar…düşüncem bu yönde, ancak olumsuz deneyimleri olan ya da farklı bakış açısı gösterecek olanlardan fikir almak istedim
Savunmaları da şu şekilde "sanki devlet her şeyi doğru mu yapıyor; herkes hak yiyor"Bekle bakalım ne diyecek bizim kızlar…
Müge Anlı da böyle çok var dul parası için boşanıp yaşayan baba parası için evlenmeyen gibi gibi bence haksızlık…
evet telefonla ihbar edeceğim zaten, ancak kendilerini kurtarırlar mı acaba? internette okuduğuma göre sgk'ya itiraz hakları da varmış.Dolandırıcılık bu bildiğin ihbar ederdim.
Kendi bilgileriniz paylaşılmıyor bildiğim kadarı ile maaş kesilip ödenen miktar geri aliniyor 170 arayın
Savunmaları da şu şekilde "sanki devlet her şeyi doğru mu yapıyor; herkes hak yiyor"
evet telefonla ihbar edeceğim zaten, ancak kendilerini kurtarırlar mı acaba? internette okuduğuma göre sgk'ya itiraz hakları da varmış.
Güvenmediği adamla niye aynı evde yaşıyor. Neyi savunuyorsunuz şu an tam olaram acabaHak yediğini nereden biliyorsunuz? Kadın belki eski eşine güvenmediği için tekrar birleşmiyordur?
Her şey açık değil mi,birleşmese aynı evde yaşamazlar. İhtiyaçları yok diyor muhtemelen komşusu. Güvenmeyen çeker gider o işler maalesef öyle değil konu sahibi haklı geldi bana.Hak yediğini nereden biliyorsunuz? Kadın belki eski eşine güvenmediği için tekrar birleşmiyordur?
Güvenmediği adamla niye aynı evde yaşıyor. Neyi savunuyorsunuz şu an tam olaram acaba
Her şey açık değil mi,birleşmese aynı evde yaşamazlar. İhtiyaçları yok diyor muhtemelen komşusu. Güvenmeyen çeker gider o işler maalesef öyle değil konu sahibi haklı geldi bana.
Kadın kendi ağzıyla itiraf etmiş zaten. Konu sahibi yazmış ya 'sanki devlet hak yemiyor mu herkes hak yiyor' tarzında şeyler söylemiş. Kabuk ediyor yani suçunuBir şeyi savunduğum yok. Sadece aralarındaki ilişkiyi net bilmeden ihbar etmeyi doğru bulmuyorum.
Kadın kendi ağzıyla itiraf etmiş zaten. Konu sahibi yazmış ya 'sanki devlet hak yemiyor mu herkes hak yiyor' tarzında şeyler söylemiş. Kabuk ediyor yani suçunu
Şikayet edebilir miyim gibi konu açmış,hani hak yiyor demeye getiriyor. Yasal suç olduğundan. Yaa açıkçası ben de çoğu şeyimi burda paylaşıyorum akıl akıldan üstündür diyerek. Öyle düşünmüş.Madem bu kadar emin ne diye buraya sorma gereği duyuyor?
Yani yorum yapcam ama hukuki bir konu mu acaba. Hukuki konuya yorum yazınca bazıları deliriyorİyi günler arkadaşlar. Tanıdığım birinin, eşinden resmiyette boşanarak (ancak beraber yaşıyorlar) yıllardır babasının maaşını aldığını öğrendim. Maddi olarak ihtiyaçlı değiller kesinlikle, kadının kolları altın dolu, siz olsanız bu durumu ihbar eder miydiniz? Ya da aman ne yaparlarsa yapsınlar, kendi hayatları mı dersiniz? Ve de ihbardan sonraki süreç hakkında bilginiz var mı? Bu durumu ben yeni öğrendim, çevrelerinde çoğu biliyormuş, kimse sorun görmemiş.