Hijyen Sorunu

Cok iğrenç ya ne diyecegimi bilemedim suan. Esim oyle olsaydi onu bogardim herhalde. Yani bu anlattiklariniz ne bilim tuhaf yapisi bu herhalde yapacak bisey yok uyarmissiniz zaten. Ayrica o kötü koku aman Allahim cok igrenc bisey ben burdan tek bisey cikardim eger ilk baslarda desiginiz gibi boyle degilse simdi diyordur zatrn bu bana asik ne olursa olsun beni birakamaz cepte ve kendini salmis rahat takiliyor

Ayrılırken bence direk yüzüne çok pis oldugunu ve buyüzden ayrıldığını söyle , senden sonraki sevgilisine bari hayrın dokunsun.
Kesinlikle ve kesinlikle ayrılık sebebidir.
Evlendikten sonra neolcak kimbilir.
Iyyy midem kalktı.

Ben yapamazdım şahsen.. Maşallah diyim 6.5 yaşındaki oğlum dışardan geldiğinde daha kapıdan girerken çoraplarını çıkarır elini yüzünü ayağını yıkar kıyafetlerini değiştirir. Dışarı kıyafetiyle evde oturmaz gezinmez bile. Yani 27 yaşındaki adamı çocuk gibi eğitemezsiniz..

Boyle hir evlat yetistirmissiniz masallah size ve oglunuza

2 yıldr birlikteymişsiniz zaten bazı şeyleri açıkca söyleye bilirsinz

Uyar hayatım çok terlemişsin ne yaptın da bu kadar terkedin ya, dişini fırçalamayı mı unuttun sen vs gibi. Baktın düzelme yok boşa vakit kaybetme derim.

Al karsina konus yani direk sole benim hassaiyetlerim var de temizlik bakim vs.2yildir beraberiz bekledim bekledim bir gelisme goremedim yha temizligine ozen gosterirsin yada bu bole olmaz dersin essek degil yha anlayacaktir esimle 5yil flort ettik en asik oldugum yonunden biride asiri temiz titiz olmasiydi bi erkekte en bariz el ayak dis vucut bakimi onemli eger evlenecksn bir el atmalisin

Aklıma ilk gelen acaba depresyonda filan olabilir mi? Değilse, hele ki bir kamu görevlisinin bu kadar kokması... Yok artık.. İşe giderken de mi öyle? Açıkçası bunu konuşmanın kolay ya da kırıcı olmayan bir yolu yok. Koca koca insanlarsınız. Bence net bir.şekilde konuş. Diş ve kişisel bakım konusunun önemli olduğunu söyle. Bu senin titizliğin dr değil ayrıca adam basbaya kokuyormuş...

Olmuyorsa gerçekten vakit kaybetme. Aklım uyuyor filan demişsin. Hiç öyle olmuyor o işler, bu kadar kokan bir adamla seviştiğini hayal edebiliyor musun gerçekten

ayrılık sebebi tabi.

esim dağınıktır ama sabah aksam dis fırçalama ve dus alıp kıyafet degistirme konusunda hassasdır.

ayrıca 5 yıllık evliyiz evde yanımda hic yellendiğini duymadım ki arkadaslarım hep evlendikten sonra cok dikkat edilmiyor boyle seylere dedikce Allah im ben dayanamam derdim.

bu arada bunun kamu ozel sektorle ne alakası var? Bende kamudayım ama agzı kokan ter kokan is arkadasım yok.

Bende maalesef atanamayan bi Adaletçiyim, konu özel kamu değil sadece bir işinin olduğunu benden daha fazla kazandığı halde kendine kişisel olarak özen göstermediğini ya da okuyan insanlar fikirlerini sunarken çalışma hayatının olduğunu baz alarak değerlendirmeleri anlamında kolaylık olsun diye iş ve yaşı belirttim. Tabiki kişisel bakımın işle güçle alakası yoktur fakat bunun içinde bütçe ayıracak durumda olduğunu bi nevi dile getirmeye çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…