• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyen Sorunu

Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız üzere maalesefki erkek arkadaşımdan hijyen konusundan dolayı gerçekten soğuma aşamasına geldim. Neredeyse iki yıldır birlikteyiz ilk başlarda bu kadar değildi son zamanlarda kendini o kadar saldıki size anlatamam dün pazar günü buluştuk çok utanarak size söylüyorum kınamakta değil bu kendim çok önem gösteririm diş ağız ter gibi durumlara maalesef hem ağız kokusu hem ter kokusu geliyor.. Bir ara avm'nin içindeydik ve bulunduğumuz mağazanın kısmında ikimiz vardık sadece başkasından şüphelenmek imkansız gaz çıkardığını duymadım ama çok kötü koktu burnumda bi sorun var sanırım bugün çok kötü koku alıyorum dedim, herhangi birşey demedi. İnsanların tabiki kılık kıyafetine kendi erkek arkadaşım bile olsa karışmak haddim değil fakat kılık kıyafet konusunda da kendine özen göstermiyor. Bu arada ikimiz aynı yaştayız 27 ben özel sektörde çalışıyorum o kamuda bunuda belirteyim belki değerlendirirken fikir olur sizlere. Bunu ona nasıl ne şekilde söylemeliyim daha önce güzellikle bu arada dişine hiç önem göstermiyor bunu ona defalarca söyledim benim söylememle diş doktoruna gitti sonra devamını getirmedi hijyen sizce ayrılık sebebimidir gerçekten artık ondan sırf bu yüzden soğudum. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
ayrılık sebebi

Ayrılık sebebi ama önce alın karşınıza konuşun.belki bir sorunu vardır.biraz daha zaman tanıyın eğer dikkat etmezse ayrılın sonuçta kişisel temizlik önemli yani.

Uyar diyenleri anlamıyorum. Adam bu yaşa gelmiş, bir temizlik rutini oluşturmamıs, etrafındaki insanlari hatta sevgilisini düşünmeden kokan agizla, vücutla gezmiş, sevgilisi uyaracakmis. Böylesine pis bir insanın uyarılarak temiz olacağını düşünmek komik geldi bana. Çaresi de yok. Evlenince de daha kötü olacak. Doğruları konuşalım. Mideniz nasıl alıyor, nasıl hala tekmeyi vurmuyorsunuz, ben oradayım.

İnsan soğur, buz gibi olur. Ben sevgilimin böyle koktuğuna, yanımda osurduguna şahit olsam, basar giderim. Ne duygu kalır ne bir şey. Neyine ilgi duyabilirsin ki daha. Duygu falan biter, aklıma sadece pis kokusu gelir.

Bende de aynı sorun var, aslında sorun bizde değil insan olan tertemiz gezer, çok şükür su var sabun var.
Açıkça söyleyin. Olmuyorsa ayrılın.
Sağlığına dikkat etmeyen insanın başkasına hayrı olmaz.
Eller dişler tırnaklar koku çok aşırı önemli dokunamam bile.

Uyar diyenleri anlamıyorum. Adam bu yaşa gelmiş, bir temizlik rutini oluşturmamıs, etrafındaki insanlari hatta sevgilisini düşünmeden kokan agizla, vücutla gezmiş, sevgilisi uyaracakmis. Böylesine pis bir insanın uyarılarak temiz olacağını düşünmek komik geldi bana. Çaresi de yok. Evlenince de daha kötü olacak. Doğruları konuşalım. Mideniz nasıl alıyor, nasıl hala tekmeyi vurmuyorsunuz, ben oradayım.

İnsan soğur, buz gibi olur. Ben sevgilimin böyle koktuğuna, yanımda osurduguna şahit olsam, basar giderim. Ne duygu kalır ne bir şey. Neyine ilgi duyabilirsin ki daha. Duygu falan biter, aklıma sadece pis kokusu gelir.
Yazdıklarınızda haklısınız ve maalesef bende soğudum. Ayrılmayı düşünüyorum bunu sizce ne şekilde yapmalıyım 2 senelik bi ilişkinin hatrına kalkıp ayrılıyorum gidiyorum demek fazla çocukça bunu medeni şekilde nasıl yapmalıyım.

Bende de aynı sorun var, aslında sorun bizde değil insan olan tertemiz gezer, çok şükür su var sabun var.
Açıkça söyleyin. Olmuyorsa ayrılın.
Sağlığına dikkat etmeyen insanın başkasına hayrı olmaz.
Eller dişler tırnaklar koku çok aşırı önemli dokunamam bile.
Aynen öyle.. Teşekkürler yorumunuz için.

Bir de şunu eklemek istiyorum, sevdiğim insan tipi bu zamana kadar hep çok temiz, kendine bakan insanlar olmuş benim. Sevdiğim bir iki adam olduysa onlara da temiz oldukları için ılgım artmış. Demek ki beni sadece temiz insanlar çekiyor. Ne kadar temiz olursa o kadar sevgiye saygıya değer buluyorum insanları. Temizlik ne güzel şey.

Yazdıklarınızda haklısınız ve maalesef bende soğudum. Ayrılmayı düşünüyorum bunu sizce ne şekilde yapmalıyım 2 senelik bi ilişkinin hatrına kalkıp ayrılıyorum gidiyorum demek fazla çocukça bunu medeni şekilde nasıl yapmalıyım.

Valla size saygısı olmayan, kendi pis olsa bile, en azından size saygısından bir dış fircalamayan, koltuk altına bir roll on sürmekten aciz adamı ne şekilde terkedeceginiz o kadar da önemli değil bence, cokta fazla düşünmeyin. 'seninleyken burnumun direği zonkluyor' deyin belki anlar. O sizin ne dusundugunuzu umursadimi?

insan kendi kokusunu almaması imkansız.
suya sabuna dokunmayan adam, bu kadın bana nasıl dayanıyor acaba diye hiç düşündü mü ki siz düşünüyorsunuz.
tahammül edemiyorum deyin ayrılın, çokta düşünmeyin.
inanın ki erkekler düşünmüyor.

insan kendi kokusunu almaması imkansız.
suya sabuna dokunmayan adam, bu kadın bana nasıl dayanıyor acaba diye hiç düşündü mü ki siz düşünüyorsunuz.
tahammül edemiyorum deyin ayrılın, çokta düşünmeyin.
inanın ki erkekler düşünmüyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim haklısınız.

Daha sevgiliyken boyleyse evlenince saldı mı salar. Burada bazi konular var eşleri 10 gunde 2 haftada bir duş alan. Oku istersen
Neeeyyyy:kusmuk:ay aklım almıyor ne demek 10 gün be. Yazın her gün yıkanmak bile yetmiyor sanki bana. Çok terliyorum onları düşünemiyorum yaaa Allah eşlerine yardım etsin çok üzüldüm. İnsan bitlenir yani :KK12: bu arada benim eşim nisanliyken ve yeni evliyken çok dikkat ederdi ben doğum yaptıktan sonra bir ara depresyon gibi bişey yasadi. Evde düzen yok hayatımızda düzen yok diyip köşeye çekildi ve herşeyi bıraktı yine dusunu aldı ama ne bileyim deodorant sikmadi disini daha az fircaladi o ara çok yemek yemeye başladı konuşmayı kesti ve sürekli mutsuzdu 20 kilo aldı. Ben de sabırla bekledim önce konuştum ettim rahatlatmak istedim. Destek al dedim. Gitmedi psikologa derken bir gün çocuğu uyuttum bu duşa girmişti girdim bir keseledim çıkınca siktim deodoranti of ya dedim burnunun direği kırıldı valla yeter sabır ettiğim. Sevişmek bile istemiyorum bu ne. Depresyonda git ötede gir yoksa beni de bebeği de surukleyeceksin. Yok düzelecek sen de artık şu kişisel bakımına dön yoksa ben gidicem sen kokmayincaya kadar dedim. Çok şaşırdı. Aslında kendi kokusunu o kadar almiyormus o oldu. Biliyorum kırıcı oldu ama benim de son noktaya gelmişti. Bir daha yapmadı valla öyle bir çıktı ki o an depresyondan :halay:

Böyle bir erkek arkadaşım vardı açıkça uyardım hiç gelemem.Dünyanın en iyi insanı da olsa direk ayrılık sebebi kimse kusura bakmasın.

Bende maalesef atanamayan bi Adaletçiyim, konu özel kamu değil sadece bir işinin olduğunu benden daha fazla kazandığı halde kendine kişisel olarak özen göstermediğini ya da okuyan insanlar fikirlerini sunarken çalışma hayatının olduğunu baz alarak değerlendirmeleri anlamında kolaylık olsun diye iş ve yaşı belirttim. Tabiki kişisel bakımın işle güçle alakası yoktur fakat bunun içinde bütçe ayıracak durumda olduğunu bi nevi dile getirmeye çalıştım.

Anlıyorum sizi ama inanın dus almanın ve dis fırcalamanın kıyafet degismenin maddiyatla alakası yok alıskanlık.

ben bazen bir elbiseye takarım. Bugün giydiysem yarin baska bir yerde ayni elbiseyi giymek isterim. eve gelir gelmez atarim yikarim gece boyu asar kuruturum sabah erken kalkar dusumu alir yikadigim kiyafeti utuler giyerim.

heleki diş fırçalamak en ucuz dis fircasi ile en ucuz dis macunu bile yeter. duzenli fırçalayan insanın ağzı kokmaz.

kisiligi iyi bir sans vermek istiyorum derseniz konusun. ne bileyim dis macunlarindan konu acin. ben su markadan memnunum. su markanin tadi kotu. su markayla gunde 3 kere fırçalıyorum hic ağzımı kurutmuyor. su sampuan cok guzel kokuyor. su markayla hergun yikiyorum ama sacima zarar vermiyor.
Belki mesajı alır.

Back