• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyen Sorunu

Ağır ,güç gerektiren bir işte çalışsa ve iş çıkışı yanınıza gelse amenna belki idare edilebilir mazeret olarak ama haftasonu bu ya,duş almak kaç dakika sürer,diş fırçalamak?
Özensizlik bu,bakımsızlık belkide 2 seneye güvenip saldı kendini ama her ne olursa olsun hoş değil ve evet 27 yaşında bir adam kişisel bakımına,hijyenine özen gösteremiyorsa benim için ayrılık sebebidir,değişmez bence bu saatten sonra.

Anlıyorum sizi ama inanın dus almanın ve dis fırcalamanın kıyafet degismenin maddiyatla alakası yok alıskanlık.

ben bazen bir elbiseye takarım. Bugün giydiysem yarin baska bir yerde ayni elbiseyi giymek isterim. eve gelir gelmez atarim yikarim gece boyu asar kuruturum sabah erken kalkar dusumu alir yikadigim kiyafeti utuler giyerim.

heleki diş fırçalamak en ucuz dis fircasi ile en ucuz dis macunu bile yeter. duzenli fırçalayan insanın ağzı kokmaz.

kisiligi iyi bir sans vermek istiyorum derseniz konusun. ne bileyim dis macunlarindan konu acin. ben su markadan memnunum. su markanin tadi kotu. su markayla gunde 3 kere fırçalıyorum hic ağzımı kurutmuyor. su sampuan cok guzel kokuyor. su markayla hergun yikiyorum ama sacima zarar vermiyor.
Belki mesajı alır.
Teşekkür ederim yorumunuz için

Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız üzere maalesefki erkek arkadaşımdan hijyen konusundan dolayı gerçekten soğuma aşamasına geldim. Neredeyse iki yıldır birlikteyiz ilk başlarda bu kadar değildi son zamanlarda kendini o kadar saldıki size anlatamam dün pazar günü buluştuk çok utanarak size söylüyorum kınamakta değil bu kendim çok önem gösteririm diş ağız ter gibi durumlara maalesef hem ağız kokusu hem ter kokusu geliyor.. Bir ara avm'nin içindeydik ve bulunduğumuz mağazanın kısmında ikimiz vardık sadece başkasından şüphelenmek imkansız gaz çıkardığını duymadım ama çok kötü koktu burnumda bi sorun var sanırım bugün çok kötü koku alıyorum dedim, herhangi birşey demedi. İnsanların tabiki kılık kıyafetine kendi erkek arkadaşım bile olsa karışmak haddim değil fakat kılık kıyafet konusunda da kendine özen göstermiyor. Bu arada ikimiz aynı yaştayız 27 ben özel sektörde çalışıyorum o kamuda bunuda belirteyim belki değerlendirirken fikir olur sizlere. Bunu ona nasıl ne şekilde söylemeliyim daha önce güzellikle bu arada dişine hiç önem göstermiyor bunu ona defalarca söyledim benim söylememle diş doktoruna gitti sonra devamını getirmedi hijyen sizce ayrılık sebebimidir gerçekten artık ondan sırf bu yüzden soğudum. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Ben bir insanın bu konuda pek de değişebileceğini düşünmüyorum. Giyim tarzı konusunda siz etkili olabilirsiniz, o konu problem değil. Eğer değişime açık biriyse "Canım sana şu renk, şu model çok yakışıyor." diye teşvik edebilir, hatta ona bir iki hediye kıyafet alabilirsiniz. Lakin hijyen bir alışkanlık. Sizin zorlamanızla olan bir yere kadar devam eder, sonra örnekte görüldüğü gibi eski haline döner. Adamın içinden gelmesi lazım. Eğer böyleyse, böyle gider.

Evini düşünemedim bununla evlenirsen arkasını toplarsın yatarken ağzı her yeri kokar yatağa salar öff tiksindim

Fikir yapısı düşünce yapısı bana uyduğu için birlikteyiz
Canim simdi boyleyse evlendikten snra cok dahabeter halleri olabiliyor.benim esim asiri titiz olmasina ragmen bazen evdeki bazi tutumlari beni sinir ediyor (bak benden daha titiz o derece)
Yuzyuze soylyemiyorsan mesajla anlat . senin bukonuda dikkat ettigini bilmeli . dusunce yapisi veya fikirlernz cokda ayni degilmis senin gibi temiz olmadigina gore.

Ben 2 yıldır erkek arkadaşımla beraber yaşıyorum. Hayatımda tanıdığım en temiz erkek. Her gün duş alır, roll on sürer, çamaşırlarını her gün değiştirir, çamaşırını da kendi yıkar, vs. Bunları niye mi söylüyorum? Bu adam bile geceleri çok terliyor ve sürekli çarşaf yıkıyoruz. Spor yapar, terler.

Erkekler bizim gibi değil, çok terliyorlar özellikle geceleri. Burada konum bile var bu konuda. Pis olan adam çekilmez.

Hele böyle koka koka işe giden adamın eşinden çekineceğini hiç sanmam. Asla tavsiye etmem gerçekten. Böyle AVMde gezdiğinizde aldığınız kokuyu unutun. Aynı evde yatakta yatınca kokuya katlanamazsınız.

Arkadaşımın kocası haftada bir zor yıkanıyor ve kız adamın yağlı saçlarını değdiği minderleri yastıkları yıkamaktan heba oldu. Çok iyi düşünün.

Bu huy değişmez.

Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız üzere maalesefki erkek arkadaşımdan hijyen konusundan dolayı gerçekten soğuma aşamasına geldim. Neredeyse iki yıldır birlikteyiz ilk başlarda bu kadar değildi son zamanlarda kendini o kadar saldıki size anlatamam dün pazar günü buluştuk çok utanarak size söylüyorum kınamakta değil bu kendim çok önem gösteririm diş ağız ter gibi durumlara maalesef hem ağız kokusu hem ter kokusu geliyor.. Bir ara avm'nin içindeydik ve bulunduğumuz mağazanın kısmında ikimiz vardık sadece başkasından şüphelenmek imkansız gaz çıkardığını duymadım ama çok kötü koktu burnumda bi sorun var sanırım bugün çok kötü koku alıyorum dedim, herhangi birşey demedi. İnsanların tabiki kılık kıyafetine kendi erkek arkadaşım bile olsa karışmak haddim değil fakat kılık kıyafet konusunda da kendine özen göstermiyor. Bu arada ikimiz aynı yaştayız 27 ben özel sektörde çalışıyorum o kamuda bunuda belirteyim belki değerlendirirken fikir olur sizlere. Bunu ona nasıl ne şekilde söylemeliyim daha önce güzellikle bu arada dişine hiç önem göstermiyor bunu ona defalarca söyledim benim söylememle diş doktoruna gitti sonra devamını getirmedi hijyen sizce ayrılık sebebimidir gerçekten artık ondan sırf bu yüzden soğudum. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Ayrılık sebebi değil bence, izini kaybettirme sebebi 😨 bu ne be

Ne gibi fikir verebilirz ki tiksindiğin biriyle ilgili :)

Açıkça söyle bence niye imada bulunuyorsun benim eşim işçi ben söylüyorum ter kokuyorsun yada o dişlerini bir fırçala diye sigarada içiyor dişleri sarı oda hemen duşa girer ağzı sigara kokar ben hiç hoşlanmam tabi ama dişlerini fırçalatamıyorum oda diyor sabahları ağzın kokuyor bana e normal diyorum sabahları herkesin kokar kimse dört dörtlük değil aman seviyorsan anlaşabiliyorsan tolere edebilirsin ben düşünüyorum da sevmediğim insan olsun çillop gibi olsun karşımda bir iğrelti gelir yine de sana bağlı bir durum bence

Ben degistirmeye calısmazdım.aala da oyle biriyle beraber olamam.barbar gibi o ne.agzı koksun teri koksun.bu pis olmak yanı.bu yasına gelnıs temel temızlık eğitimi mi vericeksiniz cocuk gibi .

Ben 2 yıldır erkek arkadaşımla beraber yaşıyorum. Hayatımda tanıdığım en temiz erkek. Her gün duş alır, roll on sürer, çamaşırlarını her gün değiştirir, çamaşırını da kendi yıkar, vs. Bunları niye mi söylüyorum? Bu adam bile geceleri çok terliyor ve sürekli çarşaf yıkıyoruz. Spor yapar, terler.

Erkekler bizim gibi değil, çok terliyorlar özellikle geceleri. Burada konum bile var bu konuda. Pis olan adam çekilmez.

Hele böyle koka koka işe giden adamın eşinden çekineceğini hiç sanmam. Asla tavsiye etmem gerçekten. Böyle AVMde gezdiğinizde aldığınız kokuyu unutun. Aynı evde yatakta yatınca kokuya katlanamazsınız.

Arkadaşımın kocası haftada bir zor yıkanıyor ve kız adamın yağlı saçlarını değdiği minderleri yastıkları yıkamaktan heba oldu. Çok iyi düşünün.

Bu huy değişmez.
Çok haklısınız değiştirmeye çalışmakta zaman kaybetmek maalesef.. Geçen akşam ona açık şekilde kendini tamamen saldın biraz daha özen göstermelisin kişisel bakım benim için önemli tarzında söylemlerde bulundum. Bana yazdığı şey dişlerimi zaten fırçalıyorum, cilt toniği kullanmadım kullanmayıda hiç düşünmedim ağız suyu gargara da kullanmadım çünkü ağzımın koktuğunu düşünmüyordum, rollon kullanıyorum deodorant sevmiyorum, parfüm zaten kullanıyorum tarzında kelimeler kullandı. Kendisinde bulunan şeyleri kabul etmemekte ısrarcı..

Benim için çok net ayrılık sebebi.
27 senede öz bakım becerisi geliştirememiş adama hiç acımam, direkt "sen mağaradan çıkalı 5 dk olduğu için ben ayrılmak istiyorum" derim.
Hiiiç kırılmaz eminim. Başkalarının bu konuda söylediklerini önemseyip kırılacak olsa temizliğine dikkat ederdi zaten.

Sizin uyarınızla biraz dikkat etse bile evlendikten sonra yine salar.

Çok haklısınız değiştirmeye çalışmakta zaman kaybetmek maalesef.. Geçen akşam ona açık şekilde kendini tamamen saldın biraz daha özen göstermelisin kişisel bakım benim için önemli tarzında söylemlerde bulundum. Bana yazdığı şey dişlerimi zaten fırçalıyorum, cilt toniği kullanmadım kullanmayıda hiç düşünmedim ağız suyu gargara da kullanmadım çünkü ağzımın koktuğunu düşünmüyordum, rollon kullanıyorum deodorant sevmiyorum, parfüm zaten kullanıyorum tarzında kelimeler kullandı. Kendisinde bulunan şeyleri kabul etmemekte ısrarcı..

Bence zaten sırf bu yanıtlar bile tavrı gösteriyor üzgünüm.

Ben her gün duş alıyorum, dişimi fırçalarım, diş ipi, gargara ama biri bana biraz dikkat mi etsen acaba dese, pis kokuyorum diye çok panik olur ve beni uyarana teşekkür ederim. Yani birini rahatsız etmekten korkmamak çok kötü bir özellik.

Benim için çok net ayrılık sebebi bu. Ayrıca evlenirseniz, eşinizin pisliği sizin gibi olur, çok zor.

Böyle insanları değiştiremezsin. Ha ancak bu adam senden ayrıldıktan sonra düzelir. Bir bakarsınız kendine 10 numara bakıyor, giyim kıyafet süper. Spor salonuna felan kayıt yapmış :D

Böylece sıradaki kısmetleri için büyük bir iyilik yapmış olursun.

Sonuç olarak, evet hijyen bir ayrılık sebebidir. Çünkü daha kendi öz bakımını yapamayan adam bir evi ve sorumluluklarını kaldıramaz...

Sanırım sevgiliniz sık sık duş alması gerektiğini bilmiyor. Bunları bencede yapıyordur ama haftada 1 defa yıkandıktan sonra parfüm şişesinede düşse boş

Eve gelip gelmez duş alıp , diş fırçalamak, temiz giyinip sonra oturan kişi kendini ve eşini seviyordur ve saygı duyuyordur.

Sadece dışarıya çıkınca süslenen kişi kendini seviyordur. Eşine saygı duymuyordur.

Hem dışarıda hem evde bakımsız olan kişi kendine ve çevresine hiç saygı duymuyordur

Saygı duymayan kişiyle evlilik işkenceye dönüşür. Bakımını yapmayan kişiye yaklaşamaz ki.

Ağız kokusuna bir şey diyemiyorum, elinden geleni yapıp hala o derdi çekenler var.

Doktorun verdiği ilaçlar bile işe yaramıyor , çaresi olmuyor. Kısa süreli kokulu şeker kalkanlar var.

Ancak sizin ki bakımsızlıktan öyleymiş.

Açık açık konuşmaktan başka çare yok.Çekinmeyin, konuşun kırmadan.

Cok nazik soylemissiniz, direkt konusun "haci ter kokuyorsun dus al hatta hamama git hamam paklar. Dis icin de disciye git gargara yetersiz kalir" deseydin

Back