Hijyen Sorunu

Evlendikten sonra daha da katlanılmaz bir hal alır. Bence açık açık konuşun. Hatta bir mağazaya girip duş jeli, şampuan, deodorant, diş fırçası, macun, gargara vs. alın, eline tutuşturun. Bundan sonra bunlar günlük kullanılacak deyin. Sıcaklar daha yeni başladı. Günlük duş ve bakım şart.

Hijyen ayrılık sebebi değil de nedir? İçinize sine sine dokunamadığınız, öpemediğiniz adamla, bir ömür boyu aynı yatakta yatabilecek misiniz? Taş devrinde değiliz, elimizin altında her imkan var temiz olmak için. Ben olsam uyarırım. Alınıyorsa da alınır, yapacak bir şey yok. Temiz olsaymış, birinin uyarmasına gerek kalmasaymış.

Ablacım o iş öyle olmuyor ya. Sevgiliyken ipana reklam filminde oynayabilecek adam, evlenince hobi olarak arada diş fırçalayabiliyor. Sevgiliyken mis gibi kokan adam evliyken dikkat etmiyor mesela. Eşim bakımlıydı sevgiliyken ki ben takıntılıyım kokuya ve diş temizliğine. Evlenince içinden başka biri çıktı. He kokarca gibi dolaşmıyor ancak gerekli özeni de göstermiyor. Sevgili iken anlaşılmıyor yani :)

Ayrılık sebebi.
Bu sebeple ayrılırsanız sizi kimse yadırgamayacaktır.

Öz bakım kişisel birşey kesinlikle.
Ama şöyle birşey de var. Kişi, sevgili iken karşı taraf için daha da bir özenli oluyor. Evlenince bir miktar salabiliyor.
Erkek arkadaşınız ne kendisi için ne de sizin için kendine bakmıyor.
Evlenince siz düşünün halini.

Bir konu vardı adam 6 ay yıkanmıyordu.Banyo fobisi varmış falan.Kaç yıllık evlilerdi ilişkiye de girmiyorlar dı adamın pisliğinden!! Pis insanla olmaz.Açıkca izah ederim ben olsam. Kokundan midem kalkıyor. Dişlerin de çok kötü. Dayanamıyorum. Eğer düzeltirim kendimi dersen devam ederiz. Yoksa ayrılalım de bence.

Kesinlikle hijyen önemli. Ve ayrılık sebebi olabilir. Simdiden katlanilamayacak boyuttaysa evlenince hiç çekemezsiniz. Aynı evi paylaşmak çok daha farklı. Hijyene dikkat etmeyen biri ya çok tembeldir, ya kendine öz saygısı hiç yoktur, ya da depresyondadir. Evlenmek için sadece aynı düşüncede olmak yetmiyor. Birçok şeyin de birlikte olması lazım.

Oncelikle gaz bir hijyen sorunu değil
Kıyafetleri pis mi
Ağız bakımının sizin için önemli olduğunu bi kaç kere söyleyin

Diş fırçalamamak ,duş almamak , tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yikamamak.... Gibi durumlar hijyen sorunudur ve evet benim için ayrılık sebebidir eğer sürekliliği varsa

Degismiyorlar malesef arkadasim.
Biz alişiyoruz sadece.
Gercekten can cikiyo huy çikmiyo.

Evlenseniz iyice arsizliğa vurur. Arkadasimin eşi gaz cikarma sesiyle övünüyormuş evde. Sadece sevişme teklifiyle dislerini fircalatabiliyorum diyor. Tiksinç yeminle

Ay valla bnce ayrılık sebebi hiç saçma bi sebep degil inan evlenince aynı evde yaşayınca daha cok rahatsız edecek bu durum sizi mide bulandırıcı yani.Bir de duş almadığından dişini fircalamadigindan emin misin cunki belki dis eti yada curuk sorunu vardır o agizda koku yapiyodur bazi insanlarında ten kokusu kötüdür duştan yeni çıksa bile hala kötü kokar öyle bi bayan arkadaşım vardi kiz naptiysa fayda etmedi hep teninde ağır bi koku vardi öyle biseylerde olabilir

Kesinlikle ayrılık sebebi. Evlenince emin ol daha da salar kendini. Senin söylemenle nereye kadar gidecek ki? Bence gözünü karartıp bi kere uyar, baktın düzelmiyor bırak gitsin. İnsan öpüşmeye bile tiksinir yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…