- Konu Sahibi unpretending
-
ayrılık sebebiMerhaba arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız üzere maalesefki erkek arkadaşımdan hijyen konusundan dolayı gerçekten soğuma aşamasına geldim. Neredeyse iki yıldır birlikteyiz ilk başlarda bu kadar değildi son zamanlarda kendini o kadar saldıki size anlatamam dün pazar günü buluştuk çok utanarak size söylüyorum kınamakta değil bu kendim çok önem gösteririm diş ağız ter gibi durumlara maalesef hem ağız kokusu hem ter kokusu geliyor.. Bir ara avm'nin içindeydik ve bulunduğumuz mağazanın kısmında ikimiz vardık sadece başkasından şüphelenmek imkansız gaz çıkardığını duymadım ama çok kötü koktu burnumda bi sorun var sanırım bugün çok kötü koku alıyorum dedim, herhangi birşey demedi. İnsanların tabiki kılık kıyafetine kendi erkek arkadaşım bile olsa karışmak haddim değil fakat kılık kıyafet konusunda da kendine özen göstermiyor. Bu arada ikimiz aynı yaştayız 27 ben özel sektörde çalışıyorum o kamuda bunuda belirteyim belki değerlendirirken fikir olur sizlere. Bunu ona nasıl ne şekilde söylemeliyim daha önce güzellikle bu arada dişine hiç önem göstermiyor bunu ona defalarca söyledim benim söylememle diş doktoruna gitti sonra devamını getirmedi hijyen sizce ayrılık sebebimidir gerçekten artık ondan sırf bu yüzden soğudum. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Yazdıklarınızda haklısınız ve maalesef bende soğudum. Ayrılmayı düşünüyorum bunu sizce ne şekilde yapmalıyım 2 senelik bi ilişkinin hatrına kalkıp ayrılıyorum gidiyorum demek fazla çocukça bunu medeni şekilde nasıl yapmalıyım.Uyar diyenleri anlamıyorum. Adam bu yaşa gelmiş, bir temizlik rutini oluşturmamıs, etrafındaki insanlari hatta sevgilisini düşünmeden kokan agizla, vücutla gezmiş, sevgilisi uyaracakmis. Böylesine pis bir insanın uyarılarak temiz olacağını düşünmek komik geldi bana. Çaresi de yok. Evlenince de daha kötü olacak. Doğruları konuşalım. Mideniz nasıl alıyor, nasıl hala tekmeyi vurmuyorsunuz, ben oradayım.
İnsan soğur, buz gibi olur. Ben sevgilimin böyle koktuğuna, yanımda osurduguna şahit olsam, basar giderim. Ne duygu kalır ne bir şey. Neyine ilgi duyabilirsin ki daha. Duygu falan biter, aklıma sadece pis kokusu gelir.
Aynen öyle.. Teşekkürler yorumunuz için.Bende de aynı sorun var, aslında sorun bizde değil insan olan tertemiz gezer, çok şükür su var sabun var.
Açıkça söyleyin. Olmuyorsa ayrılın.
Sağlığına dikkat etmeyen insanın başkasına hayrı olmaz.
Eller dişler tırnaklar koku çok aşırı önemli dokunamam bile.
Yazdıklarınızda haklısınız ve maalesef bende soğudum. Ayrılmayı düşünüyorum bunu sizce ne şekilde yapmalıyım 2 senelik bi ilişkinin hatrına kalkıp ayrılıyorum gidiyorum demek fazla çocukça bunu medeni şekilde nasıl yapmalıyım.
Yazdıklarınızda haklısınız ve maalesef bende soğudum. Ayrılmayı düşünüyorum bunu sizce ne şekilde yapmalıyım 2 senelik bi ilişkinin hatrına kalkıp ayrılıyorum gidiyorum demek fazla çocukça bunu medeni şekilde nasıl yapmalıyım.
Dediğim gibi daha önce bu şekilde değil daha önem gösterirdi ama bu son buluşmada kendimi sürekli geri çekerken buldum.Nasıl öpüşüyorsunuz merak ettim doğrusu bu kadar koku üzerine
Yorumunuz için teşekkür ederim haklısınız.insan kendi kokusunu almaması imkansız.
suya sabuna dokunmayan adam, bu kadın bana nasıl dayanıyor acaba diye hiç düşündü mü ki siz düşünüyorsunuz.
tahammül edemiyorum deyin ayrılın, çokta düşünmeyin.
inanın ki erkekler düşünmüyor.
NeeeyyyyDaha sevgiliyken boyleyse evlenince saldı mı salar. Burada bazi konular var eşleri 10 gunde 2 haftada bir duş alan. Oku istersen
Bende maalesef atanamayan bi Adaletçiyim, konu özel kamu değil sadece bir işinin olduğunu benden daha fazla kazandığı halde kendine kişisel olarak özen göstermediğini ya da okuyan insanlar fikirlerini sunarken çalışma hayatının olduğunu baz alarak değerlendirmeleri anlamında kolaylık olsun diye iş ve yaşı belirttim. Tabiki kişisel bakımın işle güçle alakası yoktur fakat bunun içinde bütçe ayıracak durumda olduğunu bi nevi dile getirmeye çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?