Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız üzere maalesefki erkek arkadaşımdan hijyen konusundan dolayı gerçekten soğuma aşamasına geldim. Neredeyse iki yıldır birlikteyiz ilk başlarda bu kadar değildi son zamanlarda kendini o kadar saldıki size anlatamam dün pazar günü buluştuk çok utanarak size söylüyorum kınamakta değil bu kendim çok önem gösteririm diş ağız ter gibi durumlara maalesef hem ağız kokusu hem ter kokusu geliyor.. Bir ara avm'nin içindeydik ve bulunduğumuz mağazanın kısmında ikimiz vardık sadece başkasından şüphelenmek imkansız gaz çıkardığını duymadım ama çok kötü koktu burnumda bi sorun var sanırım bugün çok kötü koku alıyorum dedim, herhangi birşey demedi. İnsanların tabiki kılık kıyafetine kendi erkek arkadaşım bile olsa karışmak haddim değil fakat kılık kıyafet konusunda da kendine özen göstermiyor. Bu arada ikimiz aynı yaştayız 27 ben özel sektörde çalışıyorum o kamuda bunuda belirteyim belki değerlendirirken fikir olur sizlere. Bunu ona nasıl ne şekilde söylemeliyim daha önce güzellikle bu arada dişine hiç önem göstermiyor bunu ona defalarca söyledim benim söylememle diş doktoruna gitti sonra devamını getirmedi hijyen sizce ayrılık sebebimidir gerçekten artık ondan sırf bu yüzden soğudum. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim