• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hijyen Sorunu

Bir konu vardı adam 6 ay yıkanmıyordu.Banyo fobisi varmış falan.Kaç yıllık evlilerdi ilişkiye de girmiyorlar dı adamın pisliğinden!! Pis insanla olmaz.Açıkca izah ederim ben olsam. Kokundan midem kalkıyor. Dişlerin de çok kötü. Dayanamıyorum. Eğer düzeltirim kendimi dersen devam ederiz. Yoksa ayrılalım de bence.
6 mi ay mı . E yuh yani.

Cok iğrenç ya ne diyecegimi bilemedim suan. Esim oyle olsaydi onu bogardim herhalde. Yani bu anlattiklariniz ne bilim tuhaf yapisi bu herhalde yapacak bisey yok uyarmissiniz zaten. Ayrica o kötü koku aman Allahim cok igrenc bisey 🙄🙄 ben burdan tek bisey cikardim eger ilk baslarda desiginiz gibi boyle degilse simdi diyordur zatrn bu bana asik ne olursa olsun beni birakamaz cepte ve kendini salmis rahat takiliyor
En cok anne babalarıni merak ediyorum. Annem de babam da çok titiz insanlar. Ablam aşırı titiz. Hastalık boyutunda. Bende de biraz var ben de çok normal sayılmam ama. Pisliğin asirisindansa temizligin asirisi bin kere iyidir.

Günaydın. Neye karar verdiniz merak ettim
Açık şekilde yukarıda yazdığım gibi ikaz ettim kendisini kabullenmemekte ısrarcı, zaten önem veriyorum tarzında yaklaşımı var. Ona söyleyeceklerimi söyledim bir süre dile getirmeden kendisine çeki düzen verip vermediğini gözlemledikten sonra durum pozitifse kendine gerekli önlemi verdiyse sorun yok fakat ikazıma karşı yine aynıysa benim yapabileceğim en sağlıklı karar yolunun açık olmasını dilemek olur diye düşünüyorum .

Rahatsız olduğumu bildiği halde kişisel bakımına özen göstermiyorsa benim için bu bir ayrılık sebebidir. Kokarca gibi ağzı, vücudu kokan birini kendi çevremle tanıştıramam bir kere, utanırım.

Kusura bakma ama bir insan ya pistir ya değildir, söz veren biraz dikkat eder sonra yine özüne döner. Hep mi böyleydi? İki yıldır birlikteymişsiniz, banyo mu yapmıyor yoksa yapsa da terleyip kokuyor mu? Bu sıcaklarda her gün duş almak şart ama yine de kokuyorsa roll on’lar işe yarıyor sağlıksız ama ben en doğalını almaya çalışıyorum.

Sevgili konu sahibi, uyardim, kendine çekidüzen verirse devam edeceğim diyorsun ya, ben bu cümlenden senin için de temizliğin çok önemli olmadığı anlamını çıkardım. Ya, ben uyardım diye temizlenen bir adamı ben ne yapayım? Sen zannediyor musun sen rahatsız olma diye dikkat eden adam ki dikkat etmediğini zaten kabul etmemiş, seninle evlendikten sonra seni umursayacak? Ortalıkta kokarca gibi gezen bir adama da hala duygularının olabilmesi de ayrı şaşkınlık sebebi benim için! Erkek mi kalmadı da bir kokusmusu temizliğe ikna etmeye çalışıyorsun? Kalmadıysa yine bir nebze hak vereceğim sana.

Sevgili konu sahibi, uyardim, kendine çekidüzen verirse devam edeceğim diyorsun ya, ben bu cümlenden senin için de temizliğin çok önemli olmadığı anlamını çıkardım. Ya, ben uyardım diye temizlenen bir adamı ben ne yapayım? Sen zannediyor musun sen rahatsız olma diye dikkat eden adam ki dikkat etmediğini zaten kabul etmemiş, seninle evlendikten sonra seni umursayacak? Ortalıkta kokarca gibi gezen bir adama da hala duygularının olabilmesi de ayrı şaşkınlık sebebi benim için! Erkek mi kalmadı da bir kokusmusu temizliğe ikna etmeye çalışıyorsun? Kalmadıysa yine bir nebze hak vereceğim sana.
Ayrılığın a sını söylediğimde karşımda gözleri dolan biri var inanın ne yapacağımı bilmiyorum duygum kalmadı ayrılıp gidiyorum demeyede cesaretim yok

Ayrılığın a sını söylediğimde karşımda gözleri dolan biri var inanın ne yapacağımı bilmiyorum duygum kalmadı ayrılıp gidiyorum demeyede cesaretim yok

Hem pis, hem iyi rol yapıyor, inanma. Bir gram kaybetme korkusu yok, olsaydı kendine çok dikkat eder, nasıl olsa anlamaz diye yanında gaz çıkartmazdi. İlla açıklama yapmak zorunda değilsin. Aradimi açma, her yerden engelle bitsin gitsin. İleri de temiz ol diye diye kanser olursun, kendine bu kötülüğü yapma.

Burası senin adına, pis kokakan kişiye isimsiz mail atıyor. 10 tane falan mail göndert sevgiline, arif olan anlar
Denemeliğine kendime attım. Ahır gibi ter kokuyormuşsun diyor. Okuyunca kendimden gelen maili içim bi hoş oldu:eğlence::eğlence:

Degisir diye asla bekleme degismez. Biz sevgiliyken bu kadar degildik ama esimde de benzer sikintilar var. Sıkılmadan gaz atar ustune güler. Coraplarini ben demeden degistirmez. Alirim nerde benim coraplarim der. Hergun degistir makina oyle de calisiyo boyle de derim ama yokk. Dişlerine hiç bakmaz, sigara iciyor bide ön dişleri kahverengimsi oldu artik. Dugune yakin dişcide temizletti ama tekrarda gitmiyor tiksinmişmiş. Banyosunu yapar ter kokusu almam cok sukur o yonden bari iyi.

Nişanlımla ilk tanıştığımız sırada gürültülü bir mekandaydık yakın temas halinde konuşuyorduk.Ve ondan ilk etkilendiğim şey ağız kokusu oldu.Hayatımda hiç bu kadar temiz kokan ağız görmedim çok etkilenmiştim gerçekten.Çiçek gibi dolaşır her zaman etrafta.Yani demem o ki içten gelecek canım.Sen değiştirmezsin.

Cok kotu bir durum insan ilk once hem sagligi icin hemde insan icine ciktigi icin kendini beden temizligine giyimine kusamina ozen gostermeli.
Babanemin bir lafi wardi hep derdi.
Temiz olsun pak olsunda eski olsun derdi.Ne kadar dogru derdi 😍Yani deismez pis insan pistir titiz insan titiz

Ayrılma sebebi kesinlikte. Ama bu sebepten ayrılmak insana çok zor gelir. Sevmese, hoşlanmasa, aldatılsa ya da saygısızlığa uğrasa hemen ayrılır insan ama konu bu olunca işte kendini ikna edemez.

Sevgilimizle buluşmaya en temiz ve süslü halimizle gidiyoruz yani bu adamın ev halini düşünmek bile istemiyoruuum.

Back