- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Beyaz havlu var kendilerinin misafir havlusu. Ona surmedigine eminimİnşallah kağıtla kuruluyodur, yanında yöresinde havlu var mı
Senin adına sevindim canım uzun bı temizlik maratonu baslicak demektirNeyse ki belirsizlik geçti. Yakin bir zamanda gidecekler. Kimsenin kalbi kırılmadigi icin mutluyum.
Sen yine de bornozları asma banyoya odada tutBeyaz havlu var kendilerinin misafir havlusu. Ona surmedigine eminim
O zaman cok genctim katlandim suan dusundukce cildiriyorum inanAy bu rezilliğe nasıl 7 ay tahammül ettiniz? Tuvaleti her gün çamaşır suyu ile çitilemezsem kendimden iğrenirim, tek yaşıyor olsam dahi. Asla çok titizim vs demem ama bu benim asla tahammül edebileceğim bi şey değil, ya rencide ederim karşı tarafı ya da çeker giderim. 70 yaşından sonra insanlara bir pasaklılık yükleniyor gerçekten. Başkasının evinde huylanıp çay içmeyen insanlar el yıkamamaya başlıyor, akraba ziyaretinde vs kırarım diye çekinmiyorum söylüyorum ben. Kızı sağol biz söyleyemiyorduk dedi hatta.
Eşime olan sevgimden boyle sustum. Onun ailesinden utanmasini istemedim. Gideceklermis zaten yakinda. Gecmis olsun bu arada. Kolaylikla iyilesirsiniz ınsallahAy bu konu beni daha beter etti , eşimle koronayiz kipirdayacak halimiz yok , evi mok götürüyor ama yine de kalkıp kızımı yıkıyorum , tuvaleti temizliyoruz , ayakta duracak halimiz yok ama dusumuzu alıyoruz , ne sabırlı kadinmissin lotus , ben çiğ çiğ yerdim bu insanları sanırım
Temizlik hayali kuruyorum resmen. Ev köpürüyor boyle, camlardan çiçek kokulari çıkıyor, her yer parıl parılSenin adına sevindim canım uzun bı temizlik maratonu baslicak demektir
Kalbi güzel birisin belli kanım çekti ısındım mesajlarından
Eleştirme vs hepimiz yapıyoruzhele ben
Orada değil kaldirdim zaten. Önceki gelisinde yıkanıp benim havluma kurulanmisti. Bir daha ayni yere asmam.Sen yine de bornozları asma banyoya odada tut
İnşallah çok sağol , gözün aydın diyim o zaman , eşin de değerini bilsin çok şanslı bir adamEşime olan sevgimden boyle sustum. Onun ailesinden utanmasini istemedim. Gideceklermis zaten yakinda. Gecmis olsun bu arada. Kolaylikla iyilesirsiniz ınsallah
Hepimiz bi rahat nefes alalım. Çamaşır sularının su gibi aktığı bir temizlik bekliyorum senden.Temizlik sonrası buralarda kutlamalar bayramlar yapılsın
Körle yatan şaşı kalkar. Gostermelik yikiodu heralde o zamanlar. Asil tam tersi elin evinde dikkat edersin hakkimda yanlis bi izlenime kapilmasin diye.Bir dahakinde bahanem olacak zaten. Kesinlikle kabul etmeyecegim. Esime de acikca soyleyecegim.
Kp kendi evinde daha temiz davraniyor. Ellerini yikamadigini gormedim hiç kendi evinde. Şaşıp kaliyordum bu temiz adam bu kadinla nasil yaşıyor diye. Meğerse ikisi de aynıymış.
kral şakir :mikrop avcıları kitabı geldi aklıma gece geceHepimiz bi rahat nefes alalım. Çamaşır sularının su gibi aktığı bir temizlik bekliyorum senden.
Ama bir hayal etsenize kaynar su ile yikandigini o banyonun lavobonun fosur fosur kapı kollarının dezenfekte edildiğini bı yandan perdeler makinada yıkanıyor onu sesi diğer yandan burna gelen ağır Domestos kokusu sgddvdvddvdvdHepimiz bi rahat nefes alalım. Çamaşır sularının su gibi aktığı bir temizlik bekliyorum senden.
Okan bayülgenin tuvaletteki mikropları seslendirdiği bir çamaşır suyu reklamı vardıkral şakir :mikrop avcıları kitabı geldi aklıma gece gece
Hızımı alamayıp evdeki herkesi çoluk çocuk çamaşır makinesine atar 90da yıkardım ben çamaşır suyuyla.Ama bir hayal etsenize kaynar su ile yikandigini o banyonun lavobonun fosur fosur kapı kollarının dezenfekte edildiğini bı yandan perdeler makinada yıkanıyor onu sesi diğer yandan burna gelen ağır Domestos kokusu sgddvdvddvdvd
Anlasilmaz bir aile gerçekten. Ben de anlayamadım hala anlayamiyorum. Bir keresinde ocagin uzerinde 2 gündür agzi acik bekleyen pişmiş kiyma vardi. Bunu dökelim de yikayalim dedim. Bana dediler ki yok yok dökme, biz ona yumurta kırıp yiyecegiz.
Ay allahım ben ne okudumBen havlulari çıkardım, lif cikardim. Ikisi de sifir anne baba girin banyoya dedim. Isinize bakin duş alacak bir durum yok diyorlar. Keske patavatsız olsam. Bastan beri oyle bilseler soyleyebilirdim. Simdi utanıyorum.
Benimkilerin kapısının önünden bile geçemezsiniz o zamanAy allahım ben ne okudumBende çok titizim ve dikkat ediyorum böyle şeylere. Bazen evime hiç misafir gelsin istemiyorum. Bir kaç kişide aynı şeyi yaşadım tiksindim. Yemek yerken misafirlerin konuşması bile miğdemi bulandırıyor ortadan bir şey yiyemiyorum tükürükleri sıçrıyor diye kendi tabağımı yiyip kalkıyorum Bir de çoğu kili elini yıkıyor sonra telefonuna dokunuyor (o dışarda paraya oraya buraya dokunduktan sonra elledikleri telefon) sonra sofraya oturup ekmeğe sağa sola dokunuyorlar içimden sinir krizi geçiyorum daha çok şey var ben kimsenin elinden ne bir şey yerim ne de çok evlerine girerim
Orada değil kaldirdim zaten. Önceki gelisinde yıkanıp benim havluma kurulanmisti. Bir daha ayni yere asmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?